Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

To vec ima smisla. Istina postoje igraci kojima vise pase ova 433. Pre svih Pulisic i Zijeh i Odoi. Ovako kako stoje igraci sa svojom formom i do sada pokazanim ja pre mislim da bi sredina i napad funkcionisali najbolje u uskom rombu sa Jorgijem na DCM , kanteom i kovom na MRC i MLC i Mountom na AMC i napred Kai i Lukaku. To ostavlja dosta mesta bekovima da igraju napred sto vole, Mountu slobodu u igri, a Kovi i Kanteu da trce sto i vole. A imamo i adekvatne zamene (RLC, Barkli, a i Kai moze na AMC). Moze da se kombinuje dosta, posebno ako vratimo Conora. Tu bi najvise izgubili CHO, Zijeh i Pulisic jer bi igrali na manje prirodnijim pozicijama al ako nekog treba da zrtvujemo bolje njih. Verner bi tu takodje bio kompatibilan, dobijao bi minute, izvlacio bi se po boku sto i voli a moze da se uparuje i sa Lukakuom i sa Kaijem.
  • Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Nove vijesti su da nemamo opciju vracanja Gilmoura i Gallaghera u januaru. Naime, postoji neka kvota utakmica koju su morali odigrati, a vec su je ispunili, zbog koje ih ne mozemo vratiti.

Znam da ne možeš tek tako vratiti igrača, samo nisam znao koja je tačno "caka". Ranije se ne sjećam da smo vraćali igrače sa pozajmica, a prekidali smo samo one kada igrač nije skoro nikako igrao, pa smo ga slali u drugi klub. Da je Farke ostao duže, Gilmoura bismo mogli, ali evo i on se ustalio.

• 1 mjesec kasnije...

Koliko mi god Ziyech bio iritantan, u zadnje vrijeme je najboji od (uslovno receno) ofanzivnih veznih, Werner, Mount, Havertz, Pulisic, niko nije ni za sta.

Slazem se da ovaj treba sljedece sezone da bude standardni.

Pa Marokanac je drugačiji tip igrača

Valjda je više vreme da se reši sudbina Barklija i RLC i vidi šta će sa ovim da se radi, možda bi mogo još jedinu godinu na pozajmicu, ali čistu sumnjam

kapiram da na leto bez problema stiže ponuda za njega od 25+ miliona funti

• 5 sedmica kasnije...
https://twitter.com/CFCLoanArmy_/status/1496587120340873216?t=61720EkhiV2zFVCnDsfNKA&s=19

Trpa, ne vadi. Od sljedeće sezone nadam se u našim redovima.
  • 2 sedmice kasnije...
Ovaj decko trci u 90. minuti ko da je utakmica tek pocela. I to nije neki bezveze trk nego sprintevi, puni energije i zestine.

Jedva cekam da ga vidim iduce godine.

Pitam se na kojem ga mjestu vidi Tuchel. Ima prednja trojka ili dvojica zadnjih veznih, a ovo sto igra u Palaceu je nesto izmedju jer je formacija s 3 vezna.

Može čovjek igrati na više pozicija. U WBA je igrao u 4-2-3-1 jednog od 2 defanzivnija, a u Crystal Palaceu igra ili u 4-3-3 box-to-box veznjaka, ili u 4-2-3-1 tačno iza napadača. Prema tome, prilagodljiv je na razne pozicije i na razne formacije. Možda bi mu 4-3-3 najviše odgovarala ili 3-5-2.

Kod nas se igra 3-4-3 i vidim ga na ovim pozicijama na sredini. Ne može biti starter pored Kovačića i Kantea, ali će imati prostora.

Budući da i Kante polako stari i ove sezone je propustio dosta mečeva, Kova također kad se umori nije ni za kurac, Connor će imati više nego solidnu minutažu kod nas. Svakako je bolji od zlatne lopte, Saula itd.

Jedino mi je ža RLCa, možda bi za njega pravi potez bio da ode u CP, kod Viere umjesto Connora, zaslužuje da igra, dobar je to igrač

Ja mislim da ovog ljeta Jorginho odlazi, te da ce on osloboditi mjesto Gallagheru.
Saul odlazi, Ruben bi mogao cakni ostati, ako ne dovedemo nikoga u veznom redu. U slucaju da dodje Tchoumeni ili eventualno Rice, onda je i Ruben bivsi.

Gallagher ce biti jedan od standardnijih sljedece sezone, siguran sam.

Sljedeće sezone pod Lampardom ima da gazi u Championshipu.

A sad ozbiljno. Stvarno ne znam šta bih s njim. Nije mi još za ozbiljniju ulogu u timu, a šteta bi bila da sjedi na klupi.

Po cemu nije? Ima sve atribute da moze odmah imati ozbiljnu ulogu. Work rate mu je izvanredan, takodjer ima sut s distance inosjecaj za gol, nesto sto nasim trenutnim igracima bas fali, nije mu ni tehnika i kontrola lopte losa. Ne vidim zaista razlog zasto ne bi mogao imati znacajnu ulogbu nasem timu. Ok ne mora biti non stop starter, pogotovo jer mu je konkurencija jaka u vidu Kantea i Kovacica, ali opet moze imati dosta utakmica i moze dati svoj doprinos.

Volio bih eto cuti razlog zasto mislis da jos nije spreman za ozbiljnu ulogu kao sto kazes.

Misli na Galagera

A sto se tice Gilmura, i on se mora vratiti da se spasi. Ponekad ga ubacivati i moze jako pomoci tad, kao i prije dvije sezone. Jos jedna ovakva posudba i moš se s halaliti s momkom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.