14. decembar 2021.4 god. comment_322228 To vec ima smisla. Istina postoje igraci kojima vise pase ova 433. Pre svih Pulisic i Zijeh i Odoi. Ovako kako stoje igraci sa svojom formom i do sada pokazanim ja pre mislim da bi sredina i napad funkcionisali najbolje u uskom rombu sa Jorgijem na DCM , kanteom i kovom na MRC i MLC i Mountom na AMC i napred Kai i Lukaku. To ostavlja dosta mesta bekovima da igraju napred sto vole, Mountu slobodu u igri, a Kovi i Kanteu da trce sto i vole. A imamo i adekvatne zamene (RLC, Barkli, a i Kai moze na AMC). Moze da se kombinuje dosta, posebno ako vratimo Conora. Tu bi najvise izgubili CHO, Zijeh i Pulisic jer bi igrali na manje prirodnijim pozicijama al ako nekog treba da zrtvujemo bolje njih. Verner bi tu takodje bio kompatibilan, dobijao bi minute, izvlacio bi se po boku sto i voli a moze da se uparuje i sa Lukakuom i sa Kaijem. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322233 Nove vijesti su da nemamo opciju vracanja Gilmoura i Gallaghera u januaru. Naime, postoji neka kvota utakmica koju su morali odigrati, a vec su je ispunili, zbog koje ih ne mozemo vratiti. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322235 Znam da ne možeÅ¡ tek tako vratiti igraÄa, samo nisam znao koja je taÄno "caka". Ranije se ne sjećam da smo vraćali igraÄe sa pozajmica, a prekidali smo samo one kada igraÄ nije skoro nikako igrao, pa smo ga slali u drugi klub. Da je Farke ostao duže, Gilmoura bismo mogli, ali evo i on se ustalio. Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323809 Ne bude li igrao sledeće sezone za nas i to u prvih 11 Å¡to je Äešće moguće zbog nekih ojebina poput Ziyecha treba ugasiti klub. Ovaj momak je zlata vrijedan Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323814 Koliko mi god Ziyech bio iritantan, u zadnje vrijeme je najboji od (uslovno receno) ofanzivnih veznih, Werner, Mount, Havertz, Pulisic, niko nije ni za sta. Slazem se da ovaj treba sljedece sezone da bude standardni. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323943 Pa Marokanac je drugaÄiji tip igraÄa Valjda je viÅ¡e vreme da se reÅ¡i sudbina Barklija i RLC i vidi Å¡ta će sa ovim da se radi, možda bi mogo joÅ¡ jedinu godinu na pozajmicu, ali Äistu sumnjam kapiram da na leto bez problema stiže ponuda za njega od 25+ miliona funti Prijavi
24. februar 2022.4 god. comment_324753 https://twitter.com/CFCLoanArmy_/status/1496587120340873216?t=61720EkhiV2zFVCnDsfNKA&s=19 Trpa, ne vadi. Od sljedeće sezone nadam se u našim redovima. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325102 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1499512441771905031?t=KplIJBhCwMsTXBP7DlUUcA&s=19 Poceo je i neke nagrade osvajati. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325109 Sasvim zasluženo, odliÄne partije pruža kroz Äitavu sezonu Prijavi
14. mart 2022.4 god. comment_325588 Ovaj decko trci u 90. minuti ko da je utakmica tek pocela. I to nije neki bezveze trk nego sprintevi, puni energije i zestine. Jedva cekam da ga vidim iduce godine. Prijavi
14. mart 2022.4 god. comment_325592 Pitam se na kojem ga mjestu vidi Tuchel. Ima prednja trojka ili dvojica zadnjih veznih, a ovo sto igra u Palaceu je nesto izmedju jer je formacija s 3 vezna. Prijavi
15. mart 2022.4 god. Autor comment_325594 "Tuchel loves him because of ball recoveries" Dakle 6ica :D Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325600 Može Äovjek igrati na viÅ¡e pozicija. U WBA je igrao u 4-2-3-1 jednog od 2 defanzivnija, a u Crystal Palaceu igra ili u 4-3-3 box-to-box veznjaka, ili u 4-2-3-1 taÄno iza napadaÄa. Prema tome, prilagodljiv je na razne pozicije i na razne formacije. Možda bi mu 4-3-3 najviÅ¡e odgovarala ili 3-5-2. Kod nas se igra 3-4-3 i vidim ga na ovim pozicijama na sredini. Ne može biti starter pored KovaÄića i Kantea, ali će imati prostora. Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325606 Budući da i Kante polako stari i ove sezone je propustio dosta meÄeva, Kova takoÄ‘er kad se umori nije ni za kurac, Connor će imati viÅ¡e nego solidnu minutažu kod nas. Svakako je bolji od zlatne lopte, Saula itd. Jedino mi je ža RLCa, možda bi za njega pravi potez bio da ode u CP, kod Viere umjesto Connora, zaslužuje da igra, dobar je to igraÄ Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325609 Ja mislim da ovog ljeta Jorginho odlazi, te da ce on osloboditi mjesto Gallagheru. Saul odlazi, Ruben bi mogao cakni ostati, ako ne dovedemo nikoga u veznom redu. U slucaju da dodje Tchoumeni ili eventualno Rice, onda je i Ruben bivsi. Gallagher ce biti jedan od standardnijih sljedece sezone, siguran sam. Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325611 Onog dana kada RLC napusti klub treba dovesti Bellinghama Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325618 Onog dana kada RLC napusti klub treba dovesti Bellinghama On je long term target za klub. Prijavi
16. mart 2022.4 god. comment_325638 Ne zaboravite da se vraća i Gilmour iako u Norwichu nije neÅ¡to briljirao ali i dalje ja od njega oÄekujem puno... Prijavi
16. mart 2022.4 god. comment_325648 Sljedeće sezone pod Lampardom ima da gazi u Championshipu. A sad ozbiljno. Stvarno ne znam šta bih s njim. Nije mi još za ozbiljniju ulogu u timu, a šteta bi bila da sjedi na klupi. Prijavi
16. mart 2022.4 god. comment_325651 Sljedeće sezone pod Lampardom ima da gazi u Championshipu. A sad ozbiljno. Stvarno ne znam šta bih s njim. Nije mi još za ozbiljniju ulogu u timu, a šteta bi bila da sjedi na klupi. Po cemu nije? Ima sve atribute da moze odmah imati ozbiljnu ulogu. Work rate mu je izvanredan, takodjer ima sut s distance inosjecaj za gol, nesto sto nasim trenutnim igracima bas fali, nije mu ni tehnika i kontrola lopte losa. Ne vidim zaista razlog zasto ne bi mogao imati znacajnu ulogbu nasem timu. Ok ne mora biti non stop starter, pogotovo jer mu je konkurencija jaka u vidu Kantea i Kovacica, ali opet moze imati dosta utakmica i moze dati svoj doprinos. Volio bih eto cuti razlog zasto mislis da jos nije spreman za ozbiljnu ulogu kao sto kazes. Prijavi
16. mart 2022.4 god. comment_325653 PriÄaÅ¡ o Gilmouru ili Gallagheru? Moja poruka se odnosila na Gilmoura. Prijavi
16. mart 2022.4 god. comment_325655 Misli na Galagera A sto se tice Gilmura, i on se mora vratiti da se spasi. Ponekad ga ubacivati i moze jako pomoci tad, kao i prije dvije sezone. Jos jedna ovakva posudba i moš se s halaliti s momkom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.