Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

EGN0B8.png

06.03 2000 Engleska

centralni/ofanzivni vezni

Dosao u Celsi sa 8 godina, pre toga igrao za Epsom. Iz porodice navijaca Celsija, zicveli na 10 minuta voznje od Kobama.

Bio na klipi prvog tima u finalu Evropa lige sa Sarijem, steta nije dobio sansu da debituje za klub.

Dobio nagradu za najboljeg igraca akademije Celsija za sezonu 2018/19

Na pocetku ove sezone je potpisao nov ugovor i prosledjen je na pozajmicu u ekipu Caltona, da bi nedavno bio vracen u klub samo da bi zaduzio novu pozajmicu u Svonsi.

Kako sam voli da kaze i kako ga je trener Caltona opisao najbolje mu lezi pozicija box to box igraca. 

Idol mu je jedan od najboljih igraca ikada na toj poziciji, Frenk Lampard.

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Jel zna neko sto je vracen, zar nije igrao tamo redovno?

Zato sto su htjeli da igra za tim koji se takmici za Premier ligu, Charlton je trenutno 19. a Swansea 7. na tabeli.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Mali je talentovan nema sta. Nadam se da cemo iduce sezone ili ga uvrstiti u tim ili lijepo zacijeniti.

Poslati ga u Dortmund ko kusur za Sanca :D
  • 6 mjeseci kasnije...

Steta bi bilo da i ovaj bude isao putem Ampadua, treba dati momku sansu, pokazao se na posudbi prosle sezonu Championshipu, a evo i kad igra za prvi tim bas se bori.

Mora se naci mjesta za njega.

• Autor

Steta bi bilo da i ovaj bude isao putem Ampadua, treba dati momku sansu, pokazao se na posudbi prosle sezonu Championshipu, a evo i kad igra za prvi tim bas se bori.

Mora se naci mjesta za njega.

Da menja Haverca na 10.
Ali pre toga se treba rešiti bar Barklija
Tesko ce on napraviti karijeru u Celziju kao 10ka. Ako to zeli bolje bi mu bilo da pokusa ugrati defanzivnije i dublje na terenu, tu bi mu se mogla sansa ukazati.

Ja ga nisam pratio prosle sezone u Championshipu pa ne mogu davati komentar. Znam da me nije nesto posebno impresionirao u par utakmica youth tima i predsezone.
  • Autor

Nije desetka, nemojte gledati brojeve u prijateljskom mecu. Lik je osmica, a moze i sesticu igrati, veoma borben sa dobrim pasom i sutem.

Desetka u 4-2-3-1/osmica u 4-3-3.
U oba slučaja je on taj igrac koji je najbliži napadacima i zadužen da povezje linije.
Za šesticu već treba i malo mišića.

Možda je mislio na Modrića, imaju slične frizure

Hahahahahahaaha ojjj suze mi na oci.

Znajuci diabla mislio je na njega sigurno, cak mu je Conor za dlaku i bolji igrac LOL

e sad mu mozes jebat mater

opet posudba

Ali realno teško bi imao mjesta, možda i Jorginho ostane, Gilmour kada se oporavi, imamo veliki broj igrača tu.
Moguć je i Rice zavisno o prodaji pred kraj roka

Ne, kao Luka Milivojevic, kreativan, zna osutati, ali razlika je sto Gallagher voli i moze da trci, presinguje, dok to Luka polahko sve radi. Zato sam i rekao da nije desetka, ne znam sta je gledao Whisper, ali nije Conora gledao.

Conor je fakticki Mount, ali na poziciji osmice ili sestice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.