Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

19 minutes ago, Wisey said:

Realno je da top igraci nece cekati dok Amerikanci skontaju kako se igra ova igra. Ocekujem na ljeto da cemo mi izgubiti najmanje jednog kljucnog igraca, pogotovo ako se ne udje u LŠ. Tu spadaju Palmer, Enzo, Caicedo i James.  Time bi se tzv. "projekat" raspao.

Enzo je prvi na listi ja mislim, PSZ vec neko vreme oblece oko njega i verujem da ce na leto biti konkretnih ponuda. Mozda cak i Real uleti u pricu, njima fali takav igrac. 

Ne znaci to nuzno i raspad projekta ako bi se pravi potezi povukli.

@Adi ja mislim na Chalobaha, Tosina, Neta i slicne. Podrzavam igranje mladjih naravno.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Guehi ode u City za 20 miliona.

Jesmo li se bar pokušali umješat, ono čisto reda radi, čisto da pokušamo opravdati neku osnovnu logiku, čisto da bi neko pomislio da ima zdravog razuma u našim redovima.

Ali hvala bogu ima Ramona, Creswella i ostalih kurceva pa cemo nekog od njih dovesti da upotpuni našu poletnu stopersku liniju.

45 minutes ago, King Chelsea said:

Guehi ode u City za 20 miliona.

Jesmo li se bar pokušali umješat, ono čisto reda radi, čisto da pokušamo opravdati neku osnovnu logiku, čisto da bi neko pomislio da ima zdravog razuma u našim redovima.

Ali hvala bogu ima Ramona, Creswella i ostalih kurceva pa cemo nekog od njih dovesti da upotpuni našu poletnu stopersku liniju.

Guehi ce imati platu 300k+ sedmicno, eto sto nisu ni pokusali, ne uklapa se u sistem 🤣 

• Popularna objava

ima 9 godina previse, i nakon temeljne analize (izmislio sam), male su sanse da ce moci da se proda za vecu cifru nego za koju je doveden sto znaci da bi RoI (return on investment) vrlo verovatno bio negativan, u najboljem slucaju cemo izaci na nulu.

Konacna ocena: Transfer djoka 👎

I ovaj neki Jaquet se spominje sa nama. 
Po ovo klipu dole protic Lille dijelio je pasove bas izmedju linija protivnika. Nisam ga nikad gledao ranije.

12 minutes ago, hamco said:

I ovaj neki Jaquet se spominje sa nama. 
Po ovo klipu dole protic Lille dijelio je pasove bas izmedju linija protivnika. Nisam ga nikad gledao ranije.

Rodjen je 13. jula isti dan kad i Marc Guehi samo 5 godina kasnije, to je to, eto zasto se nismo intersovali za Guehija.

Mislim okej mozda mi gresimo pa decko izdominira ali pogledajte vi video sto je hamco postavio. Decko jeste deli pasove ka napred ali protiv tacno NULA presniga i u laganom tempu koji igraci Lila pokazuju. Ono je zajebancija u odnosu na PL.

Stopere sa fizikalijama imamo. Nama treba iskusan i inteligentan stoper. Al treba neko dovoljno inteligentan da ga kupi. Al uprava se bavi preprodajom igraca na kilo. 

Koje iskusne i kvalitetne stopere mozemo kupiti da nam donesu instant stabilnost? Nesto je slabo trziste trenutno.

Bio sam uvjeren onomad da ce Koulibaly biti top pojacanje, a on totalno razocarao.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.