Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Endrick višak u Realu, ide u januaru, vjerovatno prvo posudba.

Šta mislite da li ce se naši mješat tu, nisam ga ni pratio iskreno, to pitam više iz ugla što on spada u te naše "fetiš" igrace, mlad, talentovan i ostalo.

1 hour ago, King Chelsea said:

Endrick višak u Realu, ide u januaru, vjerovatno prvo posudba.

Šta mislite da li ce se naši mješat tu, nisam ga ni pratio iskreno, to pitam više iz ugla što on spada u te naše "fetiš" igrace, mlad, talentovan i ostalo.

Punicheliju jako dobro ide u Strasbourgu, da nije tako ja bih Realu ponudio 20ak miliona i ostavio ga na pozajmicu tamo godinu, dve. Nije niko slep, vidi se da tamo mladi igraci dobijaju sansu da igraju u kontinuitetu. Solidna je liga, borba za vrh, Evropa, otvoren put ka Chelsea i PL, nema razloga da se tako nesto ne prihvati. Mozda kad Emegha dodje.

• 2 sedmice kasnije...

Stopere ak ne rijesimo dzaba nam i buffon.

Mene da se pita

1. Stoper 

2. Lijevo krilo

3. Golman

To bi po meni prioriteti trebali biti. Plus napadac je pod upitnikom. Da vidimo pedra i delapa jos

14 minutes ago, chiba said:

pa jel moguće majku mu da tolko nisi imao vremena da skineš maduekea sa avatara hahaha

Ja koga stavim na avatar, njega nasi  prodaju. Kad sam kantea stavio, sjebo sam se.

2 hours ago, soxx said:

Stopere ak ne rijesimo dzaba nam i buffon.

Mene da se pita

1. Stoper 

2. Lijevo krilo

3. Golman

To bi po meni prioriteti trebali biti. Plus napadac je pod upitnikom. Da vidimo pedra i delapa jos

Quenda 

Iskreno ne.

Mozda jedino da opet pokušamo sa nekim igracem na kalup Simonsa ili Fermina Lopeza, jer smo ljetos ostali nedoreceni u potrazi za takvim igracem iz financijskih razloga.

Ali i to baš baš sumnjam.

Bezveze mi je sada nesto razglabat da nam treba jedan dobar stoper, bolji golman itd, jer se nece uopste raditi na pojacanjima na tim pozicijama.

Ma mi i dalje zavisimo i zavisicemo od prihoda ostvarenih kroz prodaju igraca. George je skoro pa sigurno bivsi, mogucr da i Chalobah napusti klub u ovom roku. Kao verovatnna destinacija za obojicu se spominje Crystal Palace. To je nekih 50ak miliona cistog profita kojeg treba pametno iskoristi. 

Naravno mediji ko mediji vec su se raspisali o tome da krecemo po Whartona, Yildiza... 

Wharton moze jedino ako Enzo ode, od cega nema nista naravno.

O Yildizu tek ne treba pricati, jer svakako imamo previse igraca na levom krilu.

Nasi nikako ne smeju odustati od Guehija, pogotovo sto mozemo ponuditi Jehovu i zavrsiti posao u januaru.

Ne znam da li je tacno oko Huliana Alvareza al mislim da bi nam takav tip spica legao samo tako. 

• 1 mjesec kasnije...

Kad skontas da smo prije samo par mjeseci dali 90 miliona za Gittensa i Garnacha i sad opet hocemo novo krilo...

Tesko da ce izabrati nas zbog plate, jer ce drugi klubovi ponuditi dosta vecu platu, a da je bolji od oba nasa l.krila jeste, i to duplo, ali opet goruca pozicija je stoper i to treba biti prioritet.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.