Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

22 minutes ago, Wisey said:

Koje iskusne i kvalitetne stopere mozemo kupiti da nam donesu instant stabilnost? Nesto je slabo trziste trenutno.

Bio sam uvjeren onomad da ce Koulibaly biti top pojacanje, a on totalno razocarao.

Koulibaly kad se sjetim izjave da se u engleskoj mora trcati i razmisljati istovremeno je legendarna 😆

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

42 minutes ago, Wisey said:

Koje iskusne i kvalitetne stopere mozemo kupiti da nam donesu instant stabilnost? Nesto je slabo trziste trenutno.

Bio sam uvjeren onomad da ce Koulibaly biti top pojacanje, a on totalno razocarao.

1. Bastoni

2. Konsa/Pau Torres

3. Lacroix 

4.  Collins

5. Schlotterbeck

Ne bih da budem pesimističan ali stvarno mislim da nam je u ovom momentu pre svega najbitnije to da postojeći kadar krene da igra

oko transfera mislim da svakako ne stojimo dobro, mislim na novac, tako da se uopšte sada i ne opterećujem bilo kojim vestima u momentu kada mi je i sam trener totalno nepoznat

PS: da li će se uopšte rešiti pitanje Sterlinga koji je omča oko vrata, i pitanje Disasija

Davati u ovom trenutki za klinca ovolike pare je mnogo glup potez. Posebno sto tog tipa imamo Badija, Tosina, Disasija, pa i Hatoa na toj poziciji. Colwila i Calobu ne racunam jer su nasa deca. Da ozpustimo 2 od ova 4 i dovedemo nekog iskusnog jedino ima smisla. 

Spominje se i Ruben Neves na MCa 

11 minutes ago, cobinho said:

Davati u ovom trenutki za klinca ovolike pare je mnogo glup potez. Posebno sto tog tipa imamo Badija, Tosina, Disasija, pa i Hatoa na toj poziciji. Colwila i Calobu ne racunam jer su nasa deca. Da ozpustimo 2 od ova 4 i dovedemo nekog iskusnog jedino ima smisla. 

Spominje se i Ruben Neves na MCa 

Mi se samo ponavljamo i zaista ne znam sto uopste u bilo kakvom kontekstu spominjemo iskusne igrace, trose vrijeme i onaj ko pise i onaj koji cita to.

Uostalom ko god da dodje bice bolji od ovih sto nam sad igraju stopere. Fofana, Chaloba, Tosin i Badi su apsolutno podbacili i bilo ko da dodje pojacat ce nas.

3 minutes ago, hamco said:

Mi se samo ponavljamo i zaista ne znam sto uopste u bilo kakvom kontekstu spominjemo iskusne igrace, trose vrijeme i onaj ko pise i onaj koji cita to.

Uostalom ko god da dodje bice bolji od ovih sto nam sad igraju stopere. Fofana, Chaloba, Tosin i Badi su apsolutno podbacili i bilo ko da dodje pojacat ce nas.

Ili ce da se utopi 😁

Bice da je nas direktor Stewart ovog skautirao, on nas je vec preko svojih veza iz Francuske pojačao Disasijem,Badiashileom, Ugochukwuom. 

Da ne skačem na prvu sačekajmo ako se ostvari transfer kako ce na terenu izgledati nase pojačanje iz Rennesa.

1 hour ago, lampard8 said:

Bice da je nas direktor Stewart ovog skautirao, on nas je vec preko svojih veza iz Francuske pojačao Disasijem,Badiashileom, Ugochukwuom. 

Da ne skačem na prvu sačekajmo ako se ostvari transfer kako ce na terenu izgledati nase pojačanje iz Rennesa.

Bio je i onaj Amogou, preprodat u Strasbourg nakon pola godine za iste pare. Inače danas mu rođendan.

Nastavljamo istim tempom, preplacujemo nedokazane mlade igrace, kao da ne znamo za bolje.

Mozda decko bude pojačanje, daj bože, ali kad na ovu našu trenutnu garnituru stopera dodam ime Jeremy Jacquet, ne znam nisam pametan..

Za ove pare koje se spominju, on treba da dođe, odmah bude starter, odmah pokaže kvalitet, a svi znamo da su šanse za to minimalne.

Promasili su vec sa 2 stopera iz Francuske, pa treba izgleda i s trecim. Nisu dovoljno pretplatili Badijasila i Disasija, dajte 70 miliona za ovog anonimusa. Eto uzeli su ovu dvojicu kao mlade kojima navodno nece cijena padati, pa sad kubure sa Disasijem jer ga nemaju kome prodati.

Daj Boze da me razuvjeri ali ako su opet isti skauting radili kao dosad, tesko. 

Za te pare su se mogli dovesti Guehi + Schlotterbeck, kad bi ovo bio normalan klub.

Znači:

Tosin Adarabioyo (28)

Axel Disasi (27)

Trevoh Chalobah (26)

Wesley Fofana (25)

Benoit Badiashile (24)

Levi Colwill (22)

Aaron Anselmino (20)

Mamadou Sarr (20)

Josh Acheampong (19)

Jorrel Hato (19)

16 hours ago, hamco said:

Ohoho, ne brini, itekako mozes da nadjes gore. Cak su prva 3 sa tvog spiska vrlo dobro ocenjena ove sezone. 

Nasa ocekivanja su uvek malo nerealnija. Ako nije Van Dajk u odbrani, Bernardo silva iza spica eee nije to too. Daj boljeg. 

38 minutes ago, Adi said:

Za te pare su se mogli dovesti Guehi + Schlotterbeck, kad bi ovo bio normalan klub.

Znači:

Tosin Adarabioyo (28)

Axel Disasi (27)

Trevoh Chalobah (26)

Wesley Fofana (25)

Benoit Badiashile (24)

Levi Colwill (22)

Aaron Anselmino (20)

Mamadou Sarr (20)

Josh Acheampong (19)

Jorrel Hato (19)

Kakva genijalna garnitura, ne znam kako ovaj Anselmino igra u Dortmundu, ali ocigledno ne dobija dovoljno sanse. TOSIN i Disasi su dva ista panja, dobra za cvrste klubove iz sredine tabele, Fofana i Colwill ne mogu ostati zdravi dovoljno dugo da bi napravili stoperski duo. Cabola trenutno ulazi u prime, to je to sto se moze ocekivati od njega.

Ja bi do kraja sezone maksimalno forsirao Josha i Hata i ove nove malce ako dodju Jacquet i ovaj Sarr ako ga povucemo

Kako vrijeme prolazi sve smo vise svjesni i jasno nam je  da nas vode idioti od sportskih direktora koji imaju podršku Eghbalija. 

Kakve poteze vuku i vukli su u ove tri godine koliko su na svojim pozicijama to je za izučavanja i primjer kako se neplanski pravi ekipa i dovode igrači.

Bilo je par pozitivnih stvari od njih prilikom kupovine nekih igrača ili prodaje "otpada' iz ekipe ali kada sve sumiramo los posao rade na toliko bitnim pozicijama.

• Popularna objava

Kakve su to budale, oni osnove biznisa ne znaju. Lako je ovako biti sportski direktor, pa i ja mogu doci i kurciti se tudjim parama, placati igrace koliko god druga strana pozeli. Jos plus im ispunjavati zelje. Logicno je valjda ako insistiraju da ga zadrze do kraja sezone, onda kazes ok dobro ali cijena mora ici dole. Odbij 10-15 miliona. Sta sad ako ti se povrijedi, sjebe krizne ligamente ili Ahilovu tetivu igrajuci za Rennes a ti toliko ulozio. Ovo nigdje nema.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.