Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

• Popularna objava

Logika i zdrav razum had left the chat..

Imamo mladog talentovanog stopera na pozajmici u Francuskoj ligi ali ne vracamo njega nego dovodimo novog mladog talentovanog stopera is Francuske lige. Ali jebiga prema nasim data analytics strucnjacima Sarr je LCB a nama treba CCB...

Vraca se Jackson, kupljen je Emegha, u klubu su Pedro, Delap i Guiu. Pa samo nam Mateta fali.

Doduse Mateta bi bio pojacanje u rangu Diega Coste. 

1 hour ago, reLo said:

Jackson više nikad neće zaigrati za nas, Guiu isto može pakovati kofere. Ostaju Pedro, Delap i Emegha. Sve golgeter do golgetera. Ko nas je kleo, nije nas štedio.

Slazem se, samo toliko dead weight se je jako tesko resiti.

U suštini prica ima smisla ako gledamo u smjeru nekog rasterecavanja Caiceda i Enza, jer se na njihovim pozicijama jos samo vjeruje Santosu. Nije to neko veliko povjerenje al eto, Essuoga mislim niko ni ne primjecuje, u Laviu nemas sta gledat.

Eh zasto bas Douglas Luiz stvarno ne znam.

3 minutes ago, King Chelsea said:

U suštini prica ima smisla ako gledamo u smjeru nekog rasterecavanja Caiceda i Enza, jer se na njihovim pozicijama jos samo vjeruje Santosu. Nije to neko veliko povjerenje al eto, Essuoga mislim niko ni ne primjecuje, u Laviu nemas sta gledat.

Eh zasto bas Douglas Luiz stvarno ne znam.

Escugo je imao neke zapazene partije ali dosla je povreda i operacija, tek nedavno je usao u trening proces.

Lavia je Lavia...

Just now, Whisper said:

Escugo je imao neke zapazene partije ali dosla je povreda i operacija, tek nedavno je usao u trening proces.

Lavia je Lavia...

Znam da je imao operaciju, protiv Charltona i Arsenala je bio na klupi i bio sam ubjeđen da ce protiv Charltona dobiti par minuta ali nista. 

Sve i da je spreman znamo kako bi to izgledalo.

Koliko bi samo značilo kada bi vadio povremeno Enza ili Caiceda zadnjih 20 minuta, ali da bi to radio treba ti povjerenje u ostale igrace. Plus sto je problem sto mi nemamo utakmice koje riješimo u prvih 60 minuta pa mozes malo mijenjat, vec je to sve u pet deka i onda deri ove standardne do iznemoglosti. Kao što je nekad Mikel ulazio, riješi se utakmica i onda on uđe a odmoris nekog iz veznog reda.

5 minutes ago, King Chelsea said:

Znam da je imao operaciju, protiv Charltona i Arsenala je bio na klupi i bio sam ubjeđen da ce protiv Charltona dobiti par minuta ali nista. 

Sve i da je spreman znamo kako bi to izgledalo.

Koliko bi samo značilo kada bi vadio povremeno Enza ili Caiceda zadnjih 20 minuta, ali da bi to radio treba ti povjerenje u ostale igrace. Plus sto je problem sto mi nemamo utakmice koje riješimo u prvih 60 minuta pa mozes malo mijenjat, vec je to sve u pet deka i onda deri ove standardne do iznemoglosti. Kao što je nekad Mikel ulazio, riješi se utakmica i onda on uđe a odmoris nekog iz veznog reda.

Al bajo Mikel kad udje ide kljuc i bravu i to je to.

1 hour ago, reLo said:

Pa treba zamijeniti Buonanottea. 🤣🤣

Pa sigurno neka shema da im skinemo jednog sa plate a oni će nama poslije nešto pomoći oko PSR.

Mada ja ne bih više nikad pregovarao sa Forestom zbog posudbe Santosa kad su ga doveli i isti dan doveli još trojicu na njegovoj poziciji, držali ga na tribinama i rekli da neće da razvijaju tuđeg igrača. Također ni sa Palaceom zbog pregovora sa Oliseom. Mi aktivirali klauzulu, a oni ga gepekovali i ucijenili da potpiše novi ugovor bez klauzule.

1 hour ago, Whisper said:

Covek u jebenom Notingemu nije starter. Sad mislim da se nasi direktori drogiraju.

Polovnjak od igrača, vidim da je imao kratku i neslavnu epizodu u Manchesteru Cityju. Znaci sve je jasno Shields ga dovodi da nam ovaj bude na platnoj listi neko vrijeme. Trebaju nam zamjene za invalide Laviju i slične.

6 minutes ago, lampard8 said:

Polovnjak od igrača, vidim da je imao kratku i neslavnu epizodu u Manchesteru Cityju. Znaci sve je jasno Shields ga dovodi da nam ovaj bude na platnoj listi neko vrijeme. Trebaju nam zamjene za invalide Laviju i slične.

Nikad nije dobio radnu dozvolu za City, ali je bio u sistemu preko Girone i skautiran je preko Shieldsa.

Nije više ni marketinški bitan jer je prekinuo sa Alishom Lehmann.

Znaci Lavia je odlucio produziti bolovanje i na ovu citavu sezonu. Aferim, momcina se uhljebio bolje nego pomocnik ministra u kantonalnoj vladi.

Essugo isto neki setback poslije misicne povrede, izgleda da bi on mogao slicnim putem. Nadam se da grijesim. 

Douglas Luiz je bezvezan transfer, prosjecan igrac koji je u padu karijere i vjerovatno ce nakon ove posudbe otici negdje u Tursku. Jos ako ce ograniciti minutazu Santosu zbog njega, to je bas katastrofa.

55 minutes ago, Adi said:

Nikad nije dobio radnu dozvolu za City, ali je bio u sistemu preko Girone i skautiran je preko Shieldsa.

Nije više ni marketinški bitan jer je prekinuo sa Alishom Lehmann.

Pomirice se 😁

Navodno da smo zainteresirani za Van de Vena. To bi bio pravi potez.

Ovaj iz Francuske vidim da je dobar dio utakmica odigrao kao bek, a ne stoper.

Meni je to red flag, znak da je loš u obrani kad ga miču na beka.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.