Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Kako smo prije brutalno dovodili dobre igrace za jeftine novce tipa Cahil, Ivanovic, Silva.

Na kraju sezone Rudiger je slobodan, opet bi ga uzeo bolji je od svih nasih stopera.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

• Popularna objava

Zar nije jednostavnije bilo samo povuci Sarra nazad s pozajmice a Anselmina ne dirati? Ne kontam cemu ovaj cirkus. Bas ce Rennes spustiti cijenu jer si vratio igraca na kojeg ne racunas. Ocigledno Anselmino nije u planovima kluba za ozbiljnije konkurisanje u prvih 11, barem ne u bliskoj buducnosti.

Mene ovo podseća na klasično upravljanje kadrovima u lokalnom javnom preduzeću, gde prvo i ne proveriš da li neko uopšte želi nešto, odnosno ne obaviš laički rečeno usmeni prethodno/neformalni razgovor sa datom osobom, nego samo zauzmeš stav ja sam direktor i ja odlučujem, što ne kažem da nije legitimno, ali u praksi "nažalost" svaka indivdiua dal bogom ili evolucijom ima sposobnost da i sama rasudjuje i ima svoje želje

da se vratim na konkretno, zar nisu trebali prvo sa tim A..... ne mogu ni ime da mu napišem, provere da li je on uopšte voljan da ide tamo na pozajmicu, ne znam

zbilja nas zatrpavaju sa vestima koje ne znam stvarno šta nam rešavaju

po mom mišljenju za top 4 nama je bitno:

1. da Delap nekako krene da učestvuje u G/A

2. da krila podignu nivo igre (izdvajam Estevaa što je paradoks da se od njega nije znalo šta da očekujemo, bile su samo naše želje)

3. da se vidi a to se nadovezujem i na 2. šta radi GItens uopšte i šta radi Hato ?

a šta mi imamo, maju nas sa vestima da se kupujemo random crnac štoper za 65 miliona koji pazi sad, neće sad pojačati ekipu nego sledeće sezone, ali mi treba to da prihvatimo jel postoji interes Liverpula i Bajerna

i sad će neki tamo Sar, i njegovo vraćanje da napravi razliku???

2 hours ago, Wisey said:

Zar nije jednostavnije bilo samo povuci Sarra nazad s pozajmice a Anselmina ne dirati? Ne kontam cemu ovaj cirkus. Bas ce Rennes spustiti cijenu jer si vratio igraca na kojeg ne racunas. Ocigledno Anselmino nije u planovima kluba za ozbiljnije konkurisanje u prvih 11, barem ne u bliskoj buducnosti.

Je li to taj projekat koji im se predstavi? Razmišljaju li o tome kako se nekom iz Argentine teško prvo naviknuti na život u Engleskoj, pa u Njemačkoj, pa u Francuskoj u godinu dana? 

6 hours ago, Bari said:

ne hvala ovog derpea

Jel istina ovo? Zar se on nije prosle godine vjencao sa svojom zarucnicom? 

16 hours ago, Bari said:

ne hvala ovog derpea

Fuj. Neko je od forumasa stalno prizivao ovo u nas klub, kao da ovoga vec nemamo dovoljno. Ko je to bio? 

• Popularna objava

Step 1: "Chelsea will sign a CB this window"
Step 2: "Jacquet is Chelsea's #1 target"
Step 3: "Jacquet only wants Chelsea"
Step 4: Recall Anselmino
Step 5: Anselmino to Strasbourg; Sarr to Chelsea
Step 6: Lose out on Jacquet
Step 7: "Chelsea have full faith in their CB options"

Ja iskreno tog Jacqueta u životu nisam gledao, prosto ne pratim francusku ligu, tako da iz tog nekog ugla nemam za čime žaliti. Mozda momak postane svjetska klasa ali kazem nikad cuo za njega, na kraju smo mi i Liverpool imali iste ponude, on se odlucio za Liverpool i ok, prica zavrsena.

Naša iskustva sa stoperima iz francuske lige nam kažu da je Jacquet odgovarao opisu naših promašenih investicija, tako da to je to sretno mu. Uglavnom su igraci iz francuske lige koje smo mi propustili dovesti postali dobri igraci ali eto, nemam želudac za jos jednog mladog tamnoputog stopera iz francuske lige koji bi koštao ovaj put 60+ miliona.

Cijeli ovaj cirkus oko stopera ce imati smisla jedino ako Sarr dobije šansu, nadam se da ce dobiti minute.

Moja neostvarena želja za ovaj prelazni rok je Mateta, mislim da bi bili 20% bolja ekipa sa Matetom, riješiti se Delapa bi takođe bio uspjeh.

Ja sam ocekivao nekog veznjaka u sredini, za rotacije da se ponekad moze i Moi odmoriti, da ne izdahne na terenu. 

Za stopera mi je okej sto su vratili Sarra, pozdravljam taj potez. Svakako se ne moze dovesti (za okej novac) vrhunski stoper u januaru, tek na ljeto. Ovako taman ‘probati’ Sarra i vidjeti na cemu smo, ima li u njemu igraca ili je samo jos jedan u nizu.

Ja sam ocekivao nekog veznjaka u sredini, za rotacije da se ponekad moze i Moi odmoriti, da ne izdahne na terenu. 

Za stopera mi je okej sto su vratili Sarra, pozdravljam taj potez. Svakako se ne moze dovesti (za okej novac) vrhunski stoper u januaru, tek na ljeto. Ovako taman ‘probati’ Sarra i vidjeti na cemu smo, ima li u njemu igraca ili je samo jos jedan u nizu.

A za Matetu:

Sarr je ljetos trebao ostati, dosad bi vec imao dobru minutazu. Pored fantasticne cetvorke (Fofana, Badiashile, Tosin i Chalobah) bi sigurno dobio sansu.

Meni je iskreno zao sto nismo ipak doveli Jacqueta, jer nama trebaju 2 nova stopera. Od gore navedenih nista nema, Uprava nek odabere jednog koji ce ostati kao back-up a ostalih se rjesavati. 

1 hour ago, Wisey said:

Sarr je ljetos trebao ostati, dosad bi vec imao dobru minutazu. Pored fantasticne cetvorke (Fofana, Badiashile, Tosin i Chalobah) bi sigurno dobio sansu.

Meni je iskreno zao sto nismo ipak doveli Jacqueta, jer nama trebaju 2 nova stopera. Od gore navedenih nista nema, Uprava nek odabere jednog koji ce ostati kao back-up a ostalih se rjesavati. 

Anselmino se na leto vraca u konkurenciju. On, Colvil, Josh, Sarr i Chalobah. To je to. Hata poslati u Strasbourg da sazri. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.