Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/swearimnotpaul/status/1219211884026630145?s=19

Ne bi me čudilo

Nek pusi kurac ako ode tamo

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Što bi razbijao, nije da nema dovoljno utakmica da svi igraju, uvijek se i netko ozljedi.
To se zove prava konkurencija, a mi možemo vratiti moratu eventualno.

https://twitter.com/swearimnotpaul/status/1219211884026630145?s=19

Ne bi me čudilo

Ni ne treba da te cudi. Prvaci Evrope, prvaci Engleske, imaju Klopa,jaki ko zemlja, igraju strasan fudbal.
Liverpul je trenutno destinacija broj jedan za mnoge igrace.
A Verner kao izuzetan egzekutor i timski igrac bi se uklopio savrseno.
Ne kontam sta ste uspalili za konstataciju za Abrahama?

Evo vam jos materijala : Tammy je meni solidan napadac sa potencijalom da bude dobar. Ove sezone je odigrao nekih dobrih utakmica (utakmica karijere protiv Wolvesa na strani), dao nekih golova. Medjutim frajer meni nikako ne ulijeva povjerenje.

Eto ga, neka pocne velicanje Tammya i usporedbe sa Lewom.
  • Autor

Pa zato sto si rekao da je u nekakvoj losoj formi. Gdje ces to reci? Zabio je bruku golova dosad. Najbolji napadac poslije Diega. Mlad, samo moze vise napredovati.

Kako god, to koliko je dobar nema veze sa formom, jer lik je citavu sezonu u formi dobroj pravo. Koje su ti konstatacije da je u losoj formi ?

Jebo mater hocel dovesti ikoga, pa jos 8 dana do kraja prelaznog roka, sta planiraju oni? Ako vec ne mozemo dovesti vrhunske igrace u januaru, dovedi bilo koga umjesto Bacuaija i bice bolji, dovedi bilo koga umjesto Emersona i Alonsa i bice bolji, dovedi bilo koga umjesto Kepe i bice bolji.

To je najgore što se može napraviti, dovest bilo koga. Zato smo tu gdje jesmo jer smo dovodili bilo koga samo da nešto dovedemo. Zbog takvog dovođenja i jesu u klubu Emerson, Alonso i sl.
Ja se divim svakome ko misli da mozemo na leto da zavrsimo sve transfere koji nam trebaju.
Ljudi to je bajka kakvu ni Hans Kristijan Andersen ne moze da napise.
Dovesce neki panic buy pred kraj januara umjesto da su zavrsili transfer u decembru pa ti se igrac prikljuci 1.1. kao onaj Japanac u Liverpulu i do kraja mjeseca odigra vec 5-6 tekmi s ekipom.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa nitko ne kaže da moramo apsolutno sve šta nam treba na ljeto dovest. Dio na ljeto, dio na sljedeću zimu dio na ono tamo ljeto. I 2021/22 u pohod na titulu, do onda će i taman napredovati mladići.

Pa nitko ne kaže da moramo apsolutno sve šta nam treba na ljeto dovest. Dio na ljeto, dio na sljedeću zimu dio na ono tamo ljeto. I 2021/22 u pohod na titulu, do onda će i taman napredovati mladići.

E sad stvarno nemam komentar.

Krajnje je vrijeme da se kupi nešto. Ne samo da nemamo igrača u prvoj postavi na kojeg ćemo se osloniti i da za njeg možemo reći da će nam sam donijeti neke bodove i pobjede kada zagusti. Mi ni na klupi nemamo igrače za koje možemo reći da će ulaskom sa klupe nešto da poprave. Pogotovo sada kad su Pulišić i Loftus-Cheek povrijeđeni.

Evo ko nam je jučer bio na klupi: Caballero, Zouma, Alonso - to je sve odbrana i njihov ulazak nas ne bi ofanzivno unaprijedio. Jeste Alonso ofanzivan i u stanju je proizvesti gol, ali po meni nije igrač koji bi trebao biti među prvim opcijama kad se stiže rezultat.

Ostatak klupe:

Pedro - igrač koji je otpisan i na klupi sjedi samo kako bi se popunio broj. Da Lampard računa na njega, valjda bi ga uveo jučer.

Barkley - igrač koji može nešto da donese, mada svi znamo da igra toplo-hladno. Ima taj šut izvana koji može da pomogne protiv bunkera.

Mount - totalno van forme, ali generalno može da nešto doprinese

Batshuayi - već mjesecima potpuno neupotrebljiv.

Mi trebamo da dovodimo igrače koji će da nam budu prva postava i tako ćemo riješiti i problem klupe i problem prve postave. Ovako mi stvarno nemamo previše dobrih rješenja, igrače koje kad uvedeš možeš da se pouzdaš da će se nešto popraviti. Ja svaki put kad vidim da Batshuayi ulazi umjesto Abrahama znam da nam ništa bolje neće biti.

Ja nikako nisam za Cavania, meni je on istrosen igrac, nema ni neku bogzna tehniku i dribling, nista novo ne bi donio.

Pazite npr samo ovaj video Cavania, znaci Torres i Morata bi mi pozavidjeli

[media]
https://youtu.be/78KBFDGnrlM
[\media]
Ma dzaba se raspravljate nece svakako doci kod nas, prica se da smo mi ponudili 6 miliona za posudbu, dok je Atletico Madrid ponudio 10 miliona i otkup ugovora jer mu je ostalo jos 6 mjeseci. Navodno i on sam bi u Atletico.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.