Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bravo macko, izginuo danas na terenu,svima treba da je primjer, umire za klub. JOM JOM JOM JOM !!!

Decko ne moze da izgr u drugoj Bugarskoj ligi,a Murinjo bunkers ga gura pre Ramiresa.

Meni je bio dobar, nije imo neke greške...

Samo mislim da on i Fabregas ne mogu zajedno, jer su obojica sporiji igrači.. Npr Fabregas i Matić su idealni, a Mikel i Ramires su isto odlični zajedno..

Ograničen igrač koji treba da igra u prvoj postavi samo u slučaju da čuvamo rezultat u polufinalu, finalu Lige prvaka protiv Barce, Reala, PSG-a ili Bayerna.

Danas mu nije bilo mjesto u prvih 11 i ja mislim da bi bilo bolje da je igrao Ramires bezmozgović.

Kako jadno Bogte? Pa dominirao je sredinom terena. Njegov posao je da bude taj bedem na sredini i preda loptu prvom do sebe. To je sasvim pristojno radio. Odlično se gradio, odlično držao loptu. Šta ste očekivali od njega jebte?

To je karakteristika prosječnog holdera.

Treba se prodati i dovesti bolji backup.

Matic uvek donosi prevagu na sredini terena, pa cak i protiv Yaya Toure-a. Mikel ne donosi prevagu, nijednom nije povukao loptu napred. Zato nije dostojan da bude zamena Maticu, treba nam neko bolji. Mozda bi Rami bolje odradio posao.

Prosle sezone smo svi "pljuvali" Josea kada u prvu ubaci par Mikel-Ramires, a sada prizeljkujemo to kao zamenu Maticu i Fabsu. Ja i dalje mislim da smo vrlo losi kada su Mikel i Ramires na sredini.

Znaci jedan od najboljih igraca bio, i oni ga pljuju :O Pa pass prema drogbi naprijed, milion ubacaja, dok jedan fabregas i schurrle se ustrucavaju da ubace loptu. niko ga nije presao, ne znam sta je lose uradio, osim sto je fulio sansu glavom, fulio je i cahill, fulili su svi, pa se ne pljuju toliko :S

Nevezano za jucerasnju tekmu vec generalno stojim pri stavu da se Mikel mora prodati i da se pojacamo kvalitetnijim igracem od njega u rotaciji. 

Ali najjače je što neki ovde imaju stav da je Mikel čista nula, i onda nakon što odigra neku utakmicu dođu i ponovo dolaze do zaključka da je on ista ta nula, pa jbt ako za nekog misliš da je loš i ne očekuješ ništa od njega onda ne znam kako neko može biti razočaran njegovom partijom.

Juče je odigrao onako prosječnu utakmicu bez nekih kardinalnih grešaka, znači naš klasični Mikel, lopta do prvog igrača do sebe i to je to..

U svakom slučaju da nam je igra Mikela juče bila najveći problem mi bi vjerovatno pobjedili.

jednostavno je objašnjenje, ne valja nam jer mikel nije matić, niko nije ko matić i ko god da dođe na matićevo mjesto opet neće imat taj nivo igre ko matić pa nam jednostavno neće valjat.

traka oko ruke, golovi padaju, masina se zahuktava,slavni dani naseg kapitena

article-2534573-1A6F59FE00000578-984_634

MIKELELEEEEEEEEEEE

prvijenac u ligi prvaka hahahhah pa kolika si manga jebem ti oblak..moj naklon legendo si imao, imaš i uvijek ćeš ga imati..

ta njegova sreća kad zabije, hahah..ja se smijem sam u sobi brate koliko mi drago...ihh jebeš život..

ŽIVIO JOHN MIKEL OBI

Nego zasto mu je svaki put musav dres, a nije ni krenula utakmica? Treba mu kupiti onaj siperak za bebe, zasluzio je danas

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.