Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Lahm kao zadnji vezni je 66 puta korisniji od MIkela.

Mikel je ok. Ništa više od toga

Lahm kao zadnji vezni je 66 puta korisniji od MIkela.

Mikel je ok. Ništa više od toga

Ne razumijem kojom to logikom mozes reci. Lahm je gori sto se tice passova unazad nego Mikel, i sav je nekakav smoren kad igra DM. Nema nikakve, ama bas nikakve kreativnosti, vise je jedan biskvit iz farce kreativan nego Lahm.

Biskvit je klasan zadnji vezni. Ozbiljan sam. Njihov sistem će se tek raspasti kad on ode. Pogledaj koliko je Lahm pokretljiviji samo s loptom, koliko je malo gnjavi, drži tempo Bayerna. Da ne govorim da nema trunke straha da igra vertikalne pasove a to ti je ogroman plus kod svakog zadnjeg veznog jer ih 90% igra samo horizontalno, na sigurno, što je nekad jako poželjno ali samo nekad a ne stalno. 

Ljudi ovaj covek je najbolji na svetu da umrtvi igru i zatvara utakmice i ne znam zasto se vise pokrece tema oko njegovog kretivnog nedostatka.Sta vise ocete kakav je igrac takvi su mu i minuti kao da je igrao proslu celu sezonu pa ga sad kritikujete covek je jedva igrao.

Mikel ima strasan pas, dokazuje to u repki, dokazuje to kada moramo svi igrati napadacki. Rekao je Mikel onda kada je postigao gol, da nema slobodu da ide u napad, jer mu je naredjeno da se drzi defanzivno. Pogledaj svaki korner, prekid, rijetko je on tu da skoci, jer mu je naredjeno da ostane pozadi. I onda morali napasti Derby (je li ono?) i covjek ode u postigne glavom gol. 

Mislim da je tu vise trener kriv, sto ga drzi pozadi i ne da mu slobodu da salje passove naprijed, jer uvijek misle, imas lamparda pored, dodaj njemu on ce poslati, imas ramiresa, dodaj njemu on ce iznijeti tu loptu do zadnje trecine i dodati nekome drugome. 

U Nigeriji se vidi bas dobro koliko je on kreativan, i dobar passer takoreci, jer tamo ima svu slobodu, koja mu nije dozvoljena ovdje.

jbt diablo ponekad ga stvarno utupis  :hljeb:

Iskreno,pod Murinjom je Mikel popravio svoju igru,nije na nivou kao iz sezone kad smo osvojili LŠ al te priče da za Nigeriju igra ofanzivnije i ala Ronaldninjo su smešne.

Mikel ima svoje nedostatke,imao ih je i dotične sezone kad je bio jedan od najboljih igrača i to se neće ispraviti kolko god ti verujues u te dogme o njemu.

al da te obradujem i pored svega toga ne bih ga prodao pošto se popravio malo i to je sasvim dovoljno da imamo jednu jako kvalitetnu zamenu,jbt daj Mikel jednom šupljem Arsenalu i možda bude nešto od njih 

te njegove nedostatke je lepo pročitao Simeone i ako ste čitali njegove izjave posle one utakmice kad nas je Falkao bušio znali bi da svaki iole pametniji trener to vidi i zna to da iskoristi

što se mene lično tiče,meni jako drag igač,,nisam za njegovu prodaju,treba ga zadržati ali bi ipak forsirao Van Hinkela koji ima potencijala da postane vrhunski DM i pruža nam neke nove dimenzije nego MIkel koji je ograničen strašno i ne može da odgovori pojedinom zadacima

jbt ima zadatak samo da se brani,jes ku... pa Matić je DM pa asistira,dodaje vrhunski,sjajno čita igru a i pored svega kolka je konjina MIkel zabio jedva par gola iz prekida što je stvarno smešno

Ramiresa bi prodao ukoliko nastavi da igra bez mozga

Pa opet ne citas, MIkel ne smije ici na prekide, a kada ide opasan je bas. Sto je to tako, ne znam. 

Falcao nije busio Mikela, Falcao je busio citav Chelsea, jebo nas je da valja, i ono je mislim jedna od najgore odigranih tekmi citavog tima u zadnjih nekoliko godina. 

Samo jos da mi je znati cime potkrepljujes cinjenicu da van ginkel ima neki talenat da bude klasa ? Svaku tekmu u kojoj je igrao, pokazao je totalno lose strane, covjek bude losiji u u21 timu od sviju, a da bude klasan u buducnosti, nekako ne vidim to. Van Ginkel nema passa, ne suta, ne zna oduzimati lopte kao npr. Matic, ne vidim stvarno te neke predispozicije za klasnog CM/DM igraca.

čuj ne sme ić na prekide,pa kako Matić onda ide?? koja je poenta da imaš igrača od 188 cm ako je invalid u prekidima.

Opasan je kao crv medju žene

Guglaj i traži izjavu trenera Atletika posle utakmice pa vidi koga je pomenuo,kako su nas ubili na sredini 

a Falkao seronja nema ništa sa tim

pa taj MIkel da je tolko dobar pa ne bi onda vraćali Matića za 25 miliona

A Van Ginkel je imao tešku povredu,živi bili pa videli ima li šta od njega,kad bi igrali 4-3-3 stavio bi njega umesto Mikela,Oskara,Ramiresa

Pa Mikel je sam rekao da mu nije dozvoljeno da ide u napad, a znas da je dao ta 2 gola, kada smo morali svi u napad, znaci nije do Mikela, volio bi on da ide u napad, ali mora neko i odbranu gledati... Mikel nije bolji od Matica, ali dobar igrac i dalje. I ne mozes tako razmisljati, jer onda bi timovi uzeli 11 igraca, i igrali sa tih 11 citavu sezonu. Ne ide tako fudbal, mora rotacije biti.

Pa ne znam opet, nisam ginkela gledao nesto prije nego sto je dosao kod nas, ali je mnogo ovo lose, i samo to imam reci. Mozda je postane back up igrac, ali klasu tu neku posebnu kao kod Fabregasa ne vidim.

Mikel šablonski igrač i to je to. To što je u Nigeriji najbolji govori o Nigeriji. Nekad Okocha, danas Mikel. 

• 3 sedmice kasnije...

Al najace svi mediji prenijese da je  Drogba dao petom :D A Kosta je ispao velika picka sto mu nije vratio loptu.

John Obi Mikel, he assists* when he wants!

Ali kako je slomio onog stopera iz Evertona, covek je pao na dupe... Kakav potez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.