20. decembar 2020.5 god. comment_306885 U vezi ozljeda i toga tko je kriv, upravo sam naletio na jedan zanimljiv podatak, nisam 100% siguran u toÄnost jer je iz naÅ¡ih medija, ali vjerujem da nije ni skroz bezveze... Uglavnom, Chelsea ima najmanje ozljeda u Premiership-u ove sezone. Toliko o tome da Lampard neÅ¡to krivo radi na treninzima (kako se znalo tvrditi) ili da nam je loÅ¡ doktorski tim. Ove sezone jednostavno ima puno ozljeda zbog korone... Å to se tiće Sarria, njega se ovdje hejtalo na veliko pa mu se prigovaralo apsolutno sve, Å¡to treba i ne treba... Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306887 Bome ne znam za statistiku, ali ove godine u CFC nije se povrijedio samo ko nije potrÄao. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306888 Ako se raÄunaju povrede nastale od poÄetka sezone onda je vrlo moguce da je taÄno. Mi smo imali dosta povreda u predsezoni i kraju proÅ¡le sezone. U novoj sezoni je to uglavnom PuliÅ¡ić 3 puta, jednom Odoi, jednom Ziyech, jednom Kepa i to je to. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306901 Donosim dobre vijesti. Reece ne mora na operaciju. Propustit ce sutra utakmicu i vjrv sljedeci par jer ce ga nasi odmorit da ne bi na kraju pod noz isao Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306903 Donosim dobre vijesti. Reece ne mora na operaciju. Propustit ce sutra utakmicu i vjrv sljedeci par jer ce ga nasi odmorit da ne bi na kraju pod noz isao Ajde dobra vijestŠteta bi bilo da azpilicuetu moram još gledati na sve ovo Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306928 Može kapiten odigrati veoma dobro ovih par utakmica, nije Alonso mrtvi Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306938 Može kapiten odigrati veoma dobro ovih par utakmica, nije Alonso mrtvi Odigrao je sasvim dobro ove sezone svaki put kad je bio na terenu. Ispravite me ako sam nešto zaboravio. Dobro je odigrao i finiš prošle sezone, bilo je i nekih asistenata. Može se preživjeti par utakmica bez Jamesa. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306944 Može kapiten odigrati veoma dobro ovih par utakmica, nije Alonso mrtvi Apsolutno, zato i je tu ali mislio sam na dugoroÄniji period, odnosno cijelu sezonu. Dobro pa nije tako ozbiljna ozljeda Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306946 Azpi bio dobar ama bas svaki put kad bi dobio priliku da igra. Rekao bih da mu godi ovako kada igra povremeno a ne kao lani kada je igrao svaku utakmicu, te je bivao losiji i losiji. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306964 Jedva Äekam da se vrati, 45 minuta azpilicuete mi je dosta Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306985 Nije mnogo nedostajao, sreca pa se moze covjek osloniti i na Azpija. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306998 Nije mnogo nedostajao, sreca pa se moze covjek osloniti i na Azpija. Bolji je bio drugo poluvrijeme, prvo kriminal Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307003 Zaboravio sam da bekovi koji nisu Chilwell i James centaršuteve šalju u blok. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307004 Bolji je bio drugo poluvrijeme, prvo kriminal Da, lose je odigrao prvo, ali ne bas kriminalno, kriminalno bi bilo da je krivac za gol ili nesto slicno Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307025 Ali taÄno vidiÅ¡, ide akcija, navikli svi da je Reece desno a sinoć desno nikoga Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307044 Samo da se što prije vrati, Azpi mu ni do koljena nije. Prijavi
29. januar 2021.5 god. comment_308991 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1355257322927513607?s=19 Pametnije bi mu bilo da se bavi nogometom. Ne kužim likove stvarno, koliko god mi bio drag. ImaÅ¡ profil na druÅ¡tvenoj mreži, otvoren za poruke i komentare razno raznih randoma, trollova, pa Å¡to oÄekujeÅ¡ pobogu. NajjaÄe mi je kad se Äude ovakvim porukama, pa jebeno ih nemoj Äitati ako ti smetaju ili jednostavno nemoj imati druÅ¡tvene mreže Prijavi
30. januar 2021.5 god. comment_308996 Klub je izdao statement povodom toga. Nisam otvarao, lako je pretpostaviti Å¡ta piÅ¡e. ObiÄan Äovjek može biti meta na druÅ¡tvenim mrežama da ti doÄ‘e neki random lik i izvrijeÄ‘a te po nekoj osnovi. Kod nas je to najÄešće nacionalna, a u svijetu rasna. Svaka javna liÄnost nekom ide na živce bez nekog posebnog razloga i njima će se takvi javljati i pisati im svakakve gluposti. Ja sam za to da se ti idioti javno objavljuju, da svi znaju ko je. PoÅ¡tedio bih jedino djecu do odreÄ‘ene dobi, takve bi samo starateljima prijavio, jer možda joÅ¡ nisu svjesni Å¡ta Äine, osjetljivi su, a dobili bi etiketu rasiste za Äitav život. Mada mislim da ti Å¡to vrijeÄ‘aju rade to sa lažnih profila. Prijavi
30. januar 2021.5 god. comment_309000 ma ovo arapi sve, i njega i tuanzebea, ljudi sve mrze sto nije arapsko i muslimansko. Prijavi
30. januar 2021.5 god. comment_309002 Ma jebo mu on sve. Milioni ljudi te znaju/prate. Logicno da ce bit svakakvih poruka. Dokle god njih pogadja kad im neko kaze da je crn oni ce bit 'ugrozeni'. Prijavi
30. januar 2021.5 god. Autor comment_309007 Ma nabijem ga na kurac njega i njegovu ugrozenost. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309034 Klub je izdao statement povodom toga. Nisam otvarao, lako je pretpostaviti Å¡ta piÅ¡e. ObiÄan Äovjek može biti meta na druÅ¡tvenim mrežama da ti doÄ‘e neki random lik i izvrijeÄ‘a te po nekoj osnovi. Kod nas je to najÄešće nacionalna, a u svijetu rasna. Svaka javna liÄnost nekom ide na živce bez nekog posebnog razloga i njima će se takvi javljati i pisati im svakakve gluposti. Ja sam za to da se ti idioti javno objavljuju, da svi znaju ko je. PoÅ¡tedio bih jedino djecu do odreÄ‘ene dobi, takve bi samo starateljima prijavio, jer možda joÅ¡ nisu svjesni Å¡ta Äine, osjetljivi su, a dobili bi etiketu rasiste za Äitav život. Mada mislim da ti Å¡to vrijeÄ‘aju rade to sa lažnih profila. Ma to je lov na vjeÅ¡tice, samo dajeÅ¡ pažnju tim trollovima kojima je to i cilj. Svaka javno poznata osoba ima sigurno svakakvih poruka na druÅ¡tvenim mrežama, bez obzira koje rase, vjere bila Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309121 Ko bi rekao da će on i Hudson-Odoi biti konkurencija jedan drugom. Dobro je iskoristio svoje minute, ali je i Odoi svoje. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309135 Bio dobar kada je ušao, nema se što prigovoriti. Mislio sam kako ćemo pasti u napadu, ali je nastavio raditi ono što cho je radio bez problema Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.