Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

U vezi ozljeda i toga tko je kriv, upravo sam naletio na jedan zanimljiv podatak, nisam 100% siguran u točnost jer je iz naših medija, ali vjerujem da nije ni skroz bezveze... Uglavnom, Chelsea ima najmanje ozljeda u Premiership-u ove sezone. Toliko o tome da Lampard nešto krivo radi na treninzima (kako se znalo tvrditi) ili da nam je loš doktorski tim. Ove sezone jednostavno ima puno ozljeda zbog korone...

Što se tiće Sarria, njega se ovdje hejtalo na veliko pa mu se prigovaralo apsolutno sve, što treba i ne treba...
  • Odgovori 907
  • Pregledi 49 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Donosim dobre vijesti.
Reece ne mora na operaciju.
Propustit ce sutra utakmicu i vjrv sljedeci par jer ce ga nasi odmorit da ne bi na kraju pod noz isao

Donosim dobre vijesti.
Reece ne mora na operaciju.
Propustit ce sutra utakmicu i vjrv sljedeci par jer ce ga nasi odmorit da ne bi na kraju pod noz isao

Ajde dobra vijest
Šteta bi bilo da azpilicuetu moram još gledati na sve ovo

Može kapiten odigrati veoma dobro ovih par utakmica, nije Alonso mrtvi

Odigrao je sasvim dobro ove sezone svaki put kad je bio na terenu. Ispravite me ako sam nešto zaboravio. Dobro je odigrao i finiš prošle sezone, bilo je i nekih asistenata. Može se preživjeti par utakmica bez Jamesa.

Može kapiten odigrati veoma dobro ovih par utakmica, nije Alonso mrtvi

Apsolutno, zato i je tu ali mislio sam na dugoročniji period, odnosno cijelu sezonu. Dobro pa nije tako ozbiljna ozljeda

Azpi bio dobar ama bas svaki put kad bi dobio priliku da igra. Rekao bih da mu godi ovako kada igra povremeno a ne kao lani kada je igrao svaku utakmicu, te je bivao losiji i losiji.

Nije mnogo nedostajao, sreca pa se moze covjek osloniti i na Azpija.

Bolji je bio drugo poluvrijeme, prvo kriminal

• 1 mjesec kasnije...
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1355257322927513607?s=19

Pametnije bi mu bilo da se bavi nogometom. Ne kužim likove stvarno, koliko god mi bio drag. Imaš profil na društvenoj mreži, otvoren za poruke i komentare razno raznih randoma, trollova, pa što očekuješ pobogu. Najjače mi je kad se čude ovakvim porukama, pa jebeno ih nemoj čitati ako ti smetaju ili jednostavno nemoj imati društvene mreže

Klub je izdao statement povodom toga. Nisam otvarao, lako je pretpostaviti šta piše.

Običan čovjek može biti meta na društvenim mrežama da ti dođe neki random lik i izvrijeđa te po nekoj osnovi. Kod nas je to najčešće nacionalna, a u svijetu rasna. Svaka javna ličnost nekom ide na živce bez nekog posebnog razloga i njima će se takvi javljati i pisati im svakakve gluposti. Ja sam za to da se ti idioti javno objavljuju, da svi znaju ko je. Poštedio bih jedino djecu do određene dobi, takve bi samo starateljima prijavio, jer možda još nisu svjesni šta čine, osjetljivi su, a dobili bi etiketu rasiste za čitav život. Mada mislim da ti što vrijeđaju rade to sa lažnih profila.

Ma jebo mu on sve. Milioni ljudi te znaju/prate. Logicno da ce bit svakakvih poruka.

Dokle god njih pogadja kad im neko kaze da je crn oni ce bit 'ugrozeni'.

Klub je izdao statement povodom toga. Nisam otvarao, lako je pretpostaviti šta piše.

Običan čovjek može biti meta na društvenim mrežama da ti dođe neki random lik i izvrijeđa te po nekoj osnovi. Kod nas je to najčešće nacionalna, a u svijetu rasna. Svaka javna ličnost nekom ide na živce bez nekog posebnog razloga i njima će se takvi javljati i pisati im svakakve gluposti. Ja sam za to da se ti idioti javno objavljuju, da svi znaju ko je. Poštedio bih jedino djecu do određene dobi, takve bi samo starateljima prijavio, jer možda još nisu svjesni šta čine, osjetljivi su, a dobili bi etiketu rasiste za čitav život. Mada mislim da ti što vrijeđaju rade to sa lažnih profila.

Ma to je lov na vještice, samo daješ pažnju tim trollovima kojima je to i cilj. Svaka javno poznata osoba ima sigurno svakakvih poruka na društvenim mrežama, bez obzira koje rase, vjere bila
Bio dobar kada je ušao, nema se što prigovoriti. Mislio sam kako ćemo pasti u napadu, ali je nastavio raditi ono što cho je radio bez problema

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.