5. novembar 2020.5 god. comment_305313 Kako je momak digao nivo igre.. Jos eksplozivniji postao a jak ko beton plus ima tehniku finu. Evo glave ako ne bi bio i odlican u veznom redu. Sigurno od talijanskog pass mastera bi. Bek je bek i to ne treba da se menja. Eno Gvardiola veÄito izvodi neke hibride od bekova pa mu to niÅ¡ta posebno ne donosi. Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305327 Neka ga ipak na desnom beku, mada se slažem da je momak ubica, trÄi i radi na terenu za dvojicu Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305331 Stavit će ga Southgate u vezni red, jer ne zna šta će od silnih desnih bekova. Kod nas nek igra veznog samo ako baš nikog nemamo. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305474 StraÅ¡nog beka imamo, nema Å¡to ne može kao bek, izuzetan igraÄ u oba pravca i nadam se samo kako će nastaviti. Već sada jedan od boljih bekova lige Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306154 Kakva je ovo maÅ¡ina, kakva je ovo životinja.. Brutalan igraÄ i brutalan bek. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306157 U situaciji 1 na 1 malo ko moze da ga nasamari ili fizicki nadjaÄa. ÄŒesto imas ili nekog pametnog ali fizicki slabog beka ili imas sirovinu od igraÄa koji je glup ko kurac. Srećom po nas Reece je i pametan i Ävrst kao stijena. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306171 Bekcina, zvercina, strasan igrac. Jede na terenu. Samo zdravlja Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306186 Samo da se mene slusa i bilo bi vam razumljivije sta je i ko je Reece :D Kao i uvijek, odlican i naprijed i nazad, kakve samo ubacaje ima. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306205 Kompletan bek, usudim se reći da je trenutno najbolji desni bek u ligi. I naprijed i nazad kida, a jos i jak kao stijena. Samo bez povreda i mirni smo dugo godina. Takodjer vidim ga kao kapitena u budućnosti. Prijavi
13. decembar 2020.5 god. comment_306489 Od silnih kritika i razocarenja nisam stigao pohvaliti ovu silu od igraca. Jucer najbolji na terenu iz oba tima. Prijavi
19. decembar 2020.5 god. comment_306841 Bez Reeca smo u sljedećem periodu, morat će možda i na operaciju koljena. Koje smo mi srece Prijavi
19. decembar 2020.5 god. Autor comment_306852 Ma preslo ovo sa Zijecha, Odoia, Pulisica i na njega Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306854 Krasno, najbolji nam igraÄ sezone. Å to je bilo?https://theathletic.com/news/chelsea-reece-james-injury-latest/IZlLqIMxHRMy Lampard ga preforsiro i podence dokrajcio Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306856 Hljeb te jebo, nije mi jasno Å¡ta se Äekalo toliko da se odradi obiÄan jebeni pregled Äim je osjetio nelagodnost Doduse treba saÄekati rezultate knee fluid i discomfort ne moraju odmah znaciti operaciju imao sam sliÄnih problema, samo treba oporavka, niÅ¡ta specijalno Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306865 Bilo je ovde žestokih napada na Sarija jer je preforsirao Kantea i oterao ga u povrede. Čekamo reakcije.. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306867 Bilo je ovde žestokih napada na Sarija jer je preforsirao Kantea i oterao ga u povrede. Čekamo reakcije.. Ali pazi, do toga je došlo jel dok je igrao za repku ? Ne vjerujem ja sad da Lampard ima tim doktora koji mu kazu, ljudino momak treba da odmori, treba to da se pregleda a Lamps odgovori, pušite kurac Reece marš na teren Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306868 Ne vjerujem niti ja da je ovdje do Lamparda. Ovo se događa, Pulisic je takav kakav je znalo se i prije njegovog dolaska, ziyecha nije stigao ni proigrati već 2 ozljede.. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306879 Ali pazi, do toga je doÅ¡lo jel dok je igrao za repku ? Ne vjerujem ja sad da Lampard ima tim doktora koji mu kazu, ljudino momak treba da odmori, treba to da se pregleda a Lamps odgovori, puÅ¡ite kurac Reece marÅ¡ na teren Bilo je tekstova o tome kako je Sari najviÅ¡e kriv za to,koji su ovde kaceni i citirani. Mislim da je Vajz bas bio zagrejan za tu priÄu. Ne volim dvostruke arÅ¡ine, to je sve. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306882 Bilo je tekstova o tome kako je Sari najviÅ¡e kriv za to,koji su ovde kaceni i citirani. Mislim da je Vajz bas bio zagrejan za tu priÄu. Ne volim dvostruke arÅ¡ine, to je sve. Kod Sarria mi je najviÅ¡e smetalo to Å¡to je Kantea gurao u napad, pored toga uvijek iste izmjene u istom trenutku i uvijek isti pristup utakmici. Konte je takoÄ‘er bio loÅ¡ sa izmjenama. Lamps ove sezone rotira koliko-toliko i daje svima Å¡ansu (osim Tomoriju) Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306884 Sarri je stavio povrijeđenog Kantea da igra finale LE, a Lampard neće oporavljene da stavi zbog predostrožnosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.