Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

Kako je momak digao nivo igre.. Jos eksplozivniji postao a jak ko beton plus ima tehniku finu.
Evo glave ako ne bi bio i odlican u veznom redu. Sigurno od talijanskog pass mastera bi.

Bek je bek i to ne treba da se menja.
Eno Gvardiola večito izvodi neke hibride od bekova pa mu to ništa posebno ne donosi.
  • Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Strašnog beka imamo, nema što ne može kao bek, izuzetan igrač u oba pravca i nadam se samo kako će nastaviti. Već sada jedan od boljih bekova lige
  • 4 sedmice kasnije...
U situaciji 1 na 1 malo ko moze da ga nasamari ili fizicki nadjača. Često imas ili nekog pametnog ali fizicki slabog beka ili imas sirovinu od igrača koji je glup ko kurac. Srećom po nas Reece je i pametan i čvrst kao stijena.
Kompletan bek, usudim se reći da je trenutno najbolji desni bek u ligi. I naprijed i nazad kida, a jos i jak kao stijena.

Samo bez povreda i mirni smo dugo godina. Takodjer vidim ga kao kapitena u budućnosti.

Hljeb te jebo, nije mi jasno šta se čekalo toliko da se odradi običan jebeni pregled čim je osjetio nelagodnost

Doduse treba sačekati rezultate knee fluid i discomfort ne moraju odmah znaciti operaciju imao sam sličnih problema, samo treba oporavka, ništa specijalno

Bilo je ovde žestokih napada na Sarija jer je preforsirao Kantea i oterao ga u povrede. Čekamo reakcije..

Ali pazi, do toga je došlo jel dok je igrao za repku ?

Ne vjerujem ja sad da Lampard ima tim doktora koji mu kazu, ljudino momak treba da odmori, treba to da se pregleda a Lamps odgovori, pušite kurac Reece marš na teren

Ne vjerujem niti ja da je ovdje do Lamparda. Ovo se događa, Pulisic je takav kakav je znalo se i prije njegovog dolaska, ziyecha nije stigao ni proigrati već 2 ozljede..

Ali pazi, do toga je došlo jel dok je igrao za repku ?

Ne vjerujem ja sad da Lampard ima tim doktora koji mu kazu, ljudino momak treba da odmori, treba to da se pregleda a Lamps odgovori, pušite kurac Reece marš na teren

Bilo je tekstova o tome kako je Sari najviše kriv za to,koji su ovde kaceni i citirani.
Mislim da je Vajz bas bio zagrejan za tu priču.
Ne volim dvostruke aršine, to je sve.

Bilo je tekstova o tome kako je Sari najviše kriv za to,koji su ovde kaceni i citirani.
Mislim da je Vajz bas bio zagrejan za tu priču.
Ne volim dvostruke aršine, to je sve.

Kod Sarria mi je najviše smetalo to što je Kantea gurao u napad, pored toga uvijek iste izmjene u istom trenutku i uvijek isti pristup utakmici. Konte je također bio loš sa izmjenama.

Lamps ove sezone rotira koliko-toliko i daje svima šansu (osim Tomoriju)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.