Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma slobodnjak ne bi ni jedan golman nikad odbranio. Medjutim prvi gol
keite, visociji golmani brane. Jer nije isla daleko od njega, samo iznad njega. 5 gol takodjer je mogao odbraniti.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Realno prosjecan golman. Toliko los nije al daleko od kvalitete potrebne za najvise domete. Iskreno mislim da nece nikad ni dostici taj nivo, jednostavno nema fizikalije niti golmansku hrabrost za takvo nesto.
Njemu je trenutno samopouzdanje na 0, ustvari ne na 0 nego u minusu.
To je mnogo bitno kod golmana to samopouzdanje. Zbog manjska istog nekad ostane na liniji prilikom ubacaja.

Danas nijedan go nije do njega ali naravno svi ga razapinju kao da je pravio greske kao De Gea.

Realno u kurcu je od forme, nekako djeluje mrtvo, bolji je prije bio i djelovalo je da ima nekog elana, ovo sad da li je kolektivno sranje pa svi djeluju letargično, ali očigledno je da ništa ne štima.

Prosjek trenutno, mada kriviti ga za neki od golova je glupost i to mi stvarno pase po živcima.

Slažem se da nema ni samopouzdanja, to je za golmana smrt. Mada ja vjerujem u njega neka priča ko šta hoće.

Kepa će biti dobar ja sam uvjeren ako srede obranu. Pritom ne mislim samo na pojačanja jer je problem mnogo dublji, treba ih naučiti igrati obranu

Pa i ova odbrana i ovaj golman nisu izgledali ovako loše sa prošlim trenerima, znači nije samo problem u igračima. Možda Rudiger jeste retard, možda je Kepa balvan, možda Azpilicueta nema pojma, ali kako sve odjednom.

Samopouzdanje mu je nula, a iz utakmice u utakmice ništa ne ukazuje da će nešto bolje biti po tom planu, još ide nagore. Caballero sigurno igra protiv Wolvesa.

Pa i ova odbrana i ovaj golman nisu izgledali ovako loše sa prošlim trenerima, znači nije samo problem u igračima. Možda Rudiger jeste retard, možda je Kepa balvan, možda Azpilicueta nema pojma, ali kako sve odjednom.

Ima itekakve odgovornosti na trenerima, pa i više nego individualne rekao bih. Najočitije je kod prekida, nemaju pojma kako braniti i totalna konfuzija, a za to ne trebaš imati neke talente, to je čisto stvar utreniranosti

Ima itekakve odgovornosti na trenerima, pa i više nego individualne rekao bih. Najočitije je kod prekida, nemaju pojma kako braniti i totalna konfuzija, a za to ne trebaš imati neke talente, to je čisto stvar utreniranosti

Svi igraci oba tima su stali kod onog ubacaja, eto koliko je bilo jasno i očito da je to golmanova lopta. Pa cuo si kako se najmanje 3 covjeka deru Kepa jebo te hljeb. Jel malouman, kakav mu trener za ono treba?

Svi igraci oba tima su stali kod onog ubacaja, eto koliko je bilo jasno i očito da je to golmanova lopta. Pa cuo si kako se najmanje 3 covjeka deru Kepa jebo te hljeb. Jel malouman, kakav mu trener za ono treba?

Općenito za prekide govorim. Caballero je prošlu izletio u prazno pa je onaj fulao prazan gol, pa nisi reagirao. Dapače, rekao si da je dobar bio

Općenito za prekide govorim. Caballero je prošlu izletio u prazno pa je onaj fulao prazan gol, pa nisi reagirao. Dapače, rekao si da je dobar bio

I jebao sam mu sve kad sam ga vidio u prvih 11, i kad je zaplivao. Sve fino kulturno na SB. Da ne govorim koliko sam ga "navalio" u njegovoj temi

Znas i sam da ne bih uopste mijenjao Kepu i da mi je drag lik. I uvijek sam objektivan kod svakog gola koji primi. Ali ono je morao pokupiti isto kao sto je pokupio onu loptu u prostor kada je izletio na vrijeme
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1286051895522533378?s=19
Baš mi je dosta više ovog prozivanja Kepe za sve, sramotno. Neka se preuzme odgovornost, prošle sezone su ti isti igrači bili 3. obrana lige a sada su 14. Problem je daleko veći, treba nam pojačanja, ali treba se neke stvari i obrambeno taktički posložiti najprije.
Najjači su mi ovi koji sada prizivaju Oblaka ili neko takvo panično i mega skupo rješenje. Da, to će rješiti sve probleme naše obrane, smiješno

Najjači su mi ovi koji sada prizivaju Oblaka ili neko takvo panično i mega skupo rješenje. Da, to će rješiti sve probleme naše obrane, smiješno

To može da pomisli samo ko preko rezultata prati Chelsea. Ima golova koji su do Kepe, ali je puno veći broj onih koje nam je naša genijalna odbrana priredila. Oni eurogolovi koje spominjemo, postoji dio tima koji je zadužen da spriječi takve šuteve.

Cime je ovaj zasluzio toliku ljubav? Svi ga nesto gotivite.

Mnogi timovi, narocito ovi jaci, imaju golmane koji im cesto donose bodove. U svakog grijesi odbrana, protivnicki napadaci budu raspolozeni, taktike i sta ti ja znam i onda je potreban golman da BRANI suteve, da se baca, da cuda cini, ali ne. Nas je ko u kinu, samo gleda, ako ga sta pogodi dobro i jest. Eventualno kakva slabo zahvacena lopta od protivnika, koja sporo ide ka golu, to uhvati ponekad i to je to.

Kepa je karina od golmana,nula bodova. A vi ga hvalite koliko hocete

Cime je ovaj zasluzio toliku ljubav? Svi ga nesto gotivite.

Mnogi timovi, narocito ovi jaci, imaju golmane koji im cesto donose bodove. U svakog grijesi odbrana, protivnicki napadaci budu raspolozeni, taktike i sta ti ja znam i onda je potreban golman da BRANI suteve, da se baca, da cuda cini, ali ne. Nas je ko u kinu, samo gleda, ako ga sta pogodi dobro i jest. Eventualno kakva slabo zahvacena lopta od protivnika, koja sporo ide ka golu, to uhvati ponekad i to je to.

Kepa je karina od golmana,nula bodova. A vi ga hvalite koliko hocete

Nijedna odbrana ne gresi kao nasa. Ostali ponekad pogreše, nasi ponekad urade nešto dobro.

Kepa je daleko od forme kakva treba golmanu Celsija, to je činjenica i oko toga nema potrebe raspravljati.

Ali kriviti ga za nešto na osnovu argumenta "ovo bi ________(dopisi ime golmana) odbranio je žestoka i nevidjena glupost. Kao da neko moze da vrati vreme unazad, postavi________na gol i vidi da l bi odbranio.
Kepi su veliki problem mekane ruke. Sve što prima kroz ruke dešava mu se jer ne zategne dovoljno da odbije loptu već ga ona unosi u gol.
Druga stvar je što je najveći kvalitet golmana instinkt i refleks a Kep to slabo prikazuje. On svaku loptu gleda i ceni. A neke od najvećih odbrana su posledica upravo refleksnog reagovanja. Jako je usporen u razmišljanju.
I trece, ne mrda sa linije. Mnogo lopti je propustio da pokupi jer se ne snalazi u šesnaestercu kada je guzva.

Ovdje ljudi ne hvale Kepu uopšte, čak ni mi kojima nam je drag. Više neki vid empatije jer stvarno nema smisla svaljivati sve na jednog čovjeka kad je problem očigledno širi. Kome god igraču odeš da psuješ majku pogriješićeš, a nema smisla to raditi svima.

Dovesti Hendersona, ovog poslati na posudbu, ionako ima ugovora do 30. godine. Neka ga na posudbi godinu dvije pa ako se vrati u formu onda ga vratiti i vidjeti onda sta kako dalje.

Whisper, sve to sto si nabrojao pokazuje da je los golman.

Kurtoa je u Atletiku branio vrhunski, kod nas jedva solidan, primao je i on svakakve glupe golove, pa je sad porušio rekorde tamo po Španiji.
Kepa je za Bilbao branio odlično, i da ode bilo gde branice bolje nego kod nas.

Kepa snosi određenu dozu krivice,ali nikao 100%
Niko i ne kaze da je 100% kriv, ali da nema odbrana s njegove strane, nema ih. Njemu ko god i sta god da sutira, zabit ce. Nekad se pitam jel namjerno pusta golove.

Sjecam se Turnbulla i perioda kad je branio u par utakmica, puno bolje i sigurnije mi je djelovao, nego Kepa sada. Nema dalje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.