Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/i/status/1297758171587641355

Nadam se kako će se vratiti ove sezone u pracoj formi, može on to svakako
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

https://twitter.com/CFCDaily/status/1297931929120133120?s=19
Pa kako ga ne voljeti, očekujem dobru sezonu od njega. Ne znam zašto ali baš vjerujem da može to, volio bih da baš uspije i demantira sve one koji su ga otpisali već. Držim fige

Mislim da je ovaj forum jedino mjesto na netu gdje mu ne jebu majku (bar ne svi živi). Vjerujem ja u njega.

Ovaj forum je jedino mjesto na netu gdje išta komentarišem.

Na fb kad bih napisao da je Arnold najbolji desni bek, došao bi neki navijač Barce od 10 godina i napisao da je Semedo bolji.

https://twitter.com/i/status/1297758171587641355

daj sad istu kompilaciju Turnbulla

Prodati ovo dok nas je krenulo sa transferima i zaganjati postenog golmana, npr Hendersona

Joj da hoće imati dobru sezonu, držim mu fige, pogotovo zato što mu rade ovi naši navijači, volio bih da ih demantira sve. Ajmo Kepaa

Joj da hoće imati dobru sezonu, držim mu fige, pogotovo zato što mu rade ovi naši navijači, volio bih da ih demantira sve. Ajmo Kepaa

Pa ti prvi će ga dizati u nebesa, jer su retardi. Plus nakotilo se ove američke plastike od navijača otkad je došao Pulisic.

Što se tiče Kepe, nažalost imam osjećaj da se neće naigrati ove sezone. Ne odgovara Lampardu i to je to.

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1300798445603749891?s=19
Vratio se Matt Law sa godišnjeg s dobrim vijestima

Hahahha s dobrim vijestima. Ja majke mi ne mogu da vjerujem, da gotivite toliko ovog pokusaja od golmana.

Hahah al doslovno jedino na ovom forumu ima nas koji još uvijek vjeruju u Kepu.
U svakom slučaju ne vidim kako je loše dati mu još jednu sezonu, pa nek se bori sa tim novim golmanom, ako bude bolji neka brani.
Ja mislim kako on to može, i onu prvu sezonu je bio dobar, osvojili smo s njim i kup uefa i imali 3.najbolju obranu u ligi.

U čemu je problem što gotivim igrača kluba za koji navijam?

Kakav jebeni circlejerk oko Kepe to je za ne povjerovati, hajde sad i razumijem silno metalno izdrkavanje, ali to je počelo i prije nego što je bilo razloga za to. Šta očekuješ od igrača kog nabadaš i kriviš za sve greške? Ladno je morao ugasiti komentare na instagramu od silnih prijetnji. Prvi Lampard je iskalio bijes na njemu, nikad se nije libio da ga klupira što je i ok, ali nad koliko igrača se glumila strogoća?

Ista ta gamad je branila Mourinha dok nas je blago rečeno uništavao, pravio cirkus, a ovi držali transparente i po netu širili idiotizme kao "Mou ostani". Toliko o navijačima, selektivna politika nabadanja i bodrenja.

Sto ne dovedu Areolu?

Kepa mi izgleda premekano, nema tu moc i kvalitet da gospodari na golu i utjera strah protivnickim napadacima. Pored toga naprimao se golcina, imas osjecaj kad pocne utakmica da ce svaki sut koji ide u gol uci kad on brani. Pa Ziyech mu haman iz kornera gol dao.

Ne znam, mislim da s pravom Lampard ne gotivi Kepu mada mora se priznati i kontraargument koji kaze da neki drugi igraci zasluzuju slican tretman. Oni su u najmanju ruku jednako losi bili kao golman, ako ne jos gori. A nisu odstranjeni ili maknuti kako su trebali biti. Ne moze sva krivica i sve ono sto nije valjalo srusiti se samo na Kepu.
Istina da nije Kepa jedini krivac za primljene golove, ali ljudi, Kepa nije kvalitetan golman. Kao druga opcija moze, ali preskup je za tako nesto.

Rudiger i Christensen, te Alonso moraju prije njega letiti iz kluba, ali definitivno on ne smije biti prvi izbor na golu.

Refleks mu je tu i tamo dobar, a sve ostalo je, najblaze receno, nizerazredno. Nije dostojno ovoga kluba. Mi smo uvjek imali dobre golmane, tako treba opet da bude, a ne da trpimo jednog Kepu koji nista ne donosi, a isto tako nicim nije zasluzio da ga se trpi.

I nakon onih utakmica sa kraja sezone, npr protiv wolvesa na Bridgeu, gdje Kepa nije bio u planu, nema sanse da ce mu dati da brani. Lampard je u vidio da nema od ovoga golmana i to je to. Jedini razlog zasto je u klubu je, zato sto je preskup. Nit ga mi hocemo za dzaba dati, ipak je velika lova data za njega, niti ga ko hoce skupo platit. Bas je zajebano situacija s njim.

Istina da nije Kepa jedini krivac za primljene golove, ali ljudi, Kepa nije kvalitetan golman. Kao druga opcija moze, ali preskup je za tako nesto.

Rudiger i Christensen, te Alonso moraju prije njega letiti iz kluba, ali definitivno on ne smije biti prvi izbor na golu.

Refleks mu je tu i tamo dobar, a sve ostalo je, najblaze receno, nizerazredno. Nije dostojno ovoga kluba. Mi smo uvjek imali dobre golmane, tako treba opet da bude, a ne da trpimo jednog Kepu koji nista ne donosi, a isto tako nicim nije zasluzio da ga se trpi.

I nakon onih utakmica sa kraja sezone, npr protiv wolvesa na Bridgeu, gdje Kepa nije bio u planu, nema sanse da ce mu dati da brani. Lampard je u vidio da nema od ovoga golmana i to je to. Jedini razlog zasto je u klubu je, zato sto je preskup. Nit ga mi hocemo za dzaba dati, ipak je velika lova data za njega, niti ga ko hoce skupo platit. Bas je zajebano situacija s njim.

Nadam se kako se nećeš razočarati kada i pored novog golmana se izbori za prvo mjesto :D
Inace mi je drago sto su se ponovo okrenuli francuskom trzistu, te njemackom takodjer.

Dosta je vise brazilaca, spanaca, italijana. U Francuskoj mnostvo talenata, fizicki spremnih igraca za EPL, a za svabe da ne govorimo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.