Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ja sto sam gledo Onanu meni je vrhunski golman. A kad smo kod Zicheha, ne znam sto ti ion ne valja, sjeo bi nam samo tako na tom desnom krilu, jos ljevak.

Ja sto sam gledo Onanu meni je vrhunski golman. A kad smo kod Zicheha, ne znam sto ti ion ne valja, sjeo bi nam samo tako na tom desnom krilu, jos ljevak.

Ma kad Diablo nekog uzme na zub to ne mora da bude ni tacno ni logicno, bitno da sw njemu ne svidja.

Mislim da klub nije spreman da pusti Kepu niz vodu tr bi zato i eventualno dovodjenje igraca bilo u skladu sa tim. Dakle neki golman koji ce moci da brani na premijerligaskom nivou a opet biti spreman da deli minutazu s Kepom.
A Poup i Henderson se uklapaju u taj okvir, mozda cak i Onana.
Donaruma je kvalitetan golman koji se moze dobiti po razumnoj ceni, ali mislim da bi on bio opcija u slucaju prodaje Kepe.
Mada njega drzi Rajola a poslovanje s njim je uvek nezgodno, morali bi da kupimo Lingarda :D

Ja znam da je Donaruma skoro odbio Real iako je Milan bio spreman da ga pusti ljetos.

Tada su jos tamo bili Kurtoa i Navas. Dakle hoce mesto prvog golmana.

Pogledaj koliko suta, lijepo je kada udje, ali potrosi hiljadu suteva. Samo ovako na videoklipovima dobar igrac, u realnosti karina. Doduse mozda grijesim, ali vidjet cemo kakav ce da bude, 26 godina mu je.

Dean Henderson je igrač Manchester Uniteda koji ima De Geu koji je unazad 2 godine veći kikser od Kepe, tako da od njega nema ništa. Pope je ove sezone u dosta promjenljivoj formi, zna svašta da primi, a zna i da skupi 7+ odbrana na utakmici. Što je opet unaprijeđenje u odnosu na ovo što imamo.

U ligi su dobri i Guaita, Dubravka i Fabianski, ali su dosta stariji od ovih. Naravno, govorimo o golmanima iz donjeg dijela tabele. Pretpostavljam da upravi ne pada na pamet opet davati 50+ miliona na golmana, tako da neke Rui Patricije, Oblake, Gulasije bolje da ne spominjem.

Ja opet u Caballera nemam nikakvo povjerenje i ne bih ga pustio da brani u nekoj bitnoj utakmici, tako da nam svakako treba novi golman bilo kakve vrste.

• 2 sedmice kasnije...
Lampard Ready To Axe Defensive Star For Rest Of The Season: Should Chelsea Replace The Spaniard?

https://the4thofficial.net/2020/02/lampard-ready-to-axe-defensive-star-for-rest-of-the-season-should-chelsea-replace-the-spaniard/

According to a recent report by Spanish news outlet Cope, Premier League high-flyers Chelsea are said to be considering cashing in on their Spanish shot-stopper Kepa Arizzabalaga after he was dropped from the first-team in favour of Willy Caballero just a few days ago. The Pensioners’ most recent fixture against Leicester City saw Lampard opting to play the Argentine veteran from the start for the first time in the league this season, possibly triggering a bad moment in Kepa’s Chelsea career.

It has been claimed that Lampard is keen on a new goalkeeping signing in the summer, owing largely to their current Spaniard’s inefficiency and mistake-prone nature. The report suggests that the Chelsea gaffer may not start Kepa for the remainder of the season and that it’s something he’s been scheming up for quite a while now. It has been reported that the inexplicable £71m price-tag is the only thing that has sustained Kepa’s place in this Chelsea team so far this season and that Lampard has already asked the board to start looking for replacements that they can bring in during the summer.

Where Has It All Gone Wrong For Kepa Arizzabalaga This Season?
The young Spanish shot-stopper arrived from Athletic Bilbao for a whopping transfer fee, effectively building up such lofty expectations on his shoulders even before he had arrived in London. The price-tag was obviously viewed as extravagant, while his performances during the first few weeks in England wouldn’t have filled the fans with too much confidence either. Despite this, the youngster was given the starting role in Maurizio Sarri’s Chelsea team and continued into the current season as the first-choice as well.

There’s no denying that the Spanish custodian has played in some vital fixtures for the Blues, including the Europa League semifinal against Eintracht Frankfurt last season, where he made a couple of vital penalty saves in the shootout. Despite this, things have taken a turn for the worse since the start of the current campaign. He’s looked extremely shabby with the ball at his feet, while the Spaniard doesn’t seem to make saves that should be routine for someone of his high standards. The leggy shot-stopper has struggled to make any memorable saves this season, and continues to boast among the worst numbers of all the keepers in the league.
Znači debila ostavila djevojka, zarađuje milione, može imati kakvu želi a on ne može doći sebi zbog jedne.
Lampardu umrla mama a on, kakav je profesionalac, već u sljedećoj utakmici zabio gol i dao maksimum.

Ma marš...

Kako god potreban nam je u onoj formi iz prosle sezone. Koliko se sjecam kako se sezona blizila kraju tako je i on bio sve bolji. 

Ukoliko je istina da je pao kurcu zato sto ga je cura ostavila, mogu mu reći samo jedno, nabijem ga na kurac. Ne smiješ dozvoliti to sebi kao jebeni profesionalac, sta je Cristiano trebao kad je zavrsio sa onom Irinom Shayuk, zavrsiti karijeru...

Ma frajer svaki drugi sut prima gol, veci postotak odbrana imaju rukometni golmani, dje ces dalje. Primao golove iz slobodnih udaraca, iz kornera, mrtvih uglova, skarice, kurcem palcem, mislim nema kakvih eurogolova i debilnih golova nije primio.

Primjera radi:

Alisson Becker has saved 26 of the last 27 shots he’s faced, been involved in the build-up to five goals and is averaging 244 minutes per goal conceded this season – the best of any goalkeeper in Premier League history.
Ne možeš ga uspoređivati s Alissonom koji ispred sebe ima jednog Van Dijka. Općenito teško je gledati golmane kroz statistiku jer puno ovise i o obrani i općenito ekipi i stilu igre. Da se razumijemo ne branim Kepu, očajan je ove sezone, samo kažem.
Mi smo napravili gresku sto nismo trampili Navasa sa Realom i uzeli jos koji milion, eno ga brani odlicno u PSG.

Ne možeš ga uspoređivati s Alissonom koji ispred sebe ima jednog Van Dijka. Općenito teško je gledati golmane kroz statistiku jer puno ovise i o obrani i općenito ekipi i stilu igre. Da se razumijemo ne branim Kepu, očajan je ove sezone, samo kažem.

Slazem se. Ali imao je Van Dijka ispred i Karius pa dzaba mu. Alison je i u Romi bio odlican. Kepi ne bi pomogli ni Maldini i Nesta iz najboljih dana, nemoj da se lazemo.
Mali Kepa jeste pravo los ove sezone i prima pacerske golove, ali nikako mi se ne svidja ovo skretanje price i kritike s kompletne zadnje linije i igre u defanzivi cijele ekipe.

Sad ispade jedino golman kriv.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.