Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

Realno ono vecina golmana ne brani ali vrhunski, top golman kojeg si masno platio upravo onakve suteve skida. Cech je branio u svoje vrijeme slicne stvari.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Hajde stručnjaci koji od ova tri gola (do sad) je trebalo da odbrani? Daleko da sam objektivan, ali čitam komentare i nekima je stvarno mozak odsutan.

Prvi gol tražite krivca u Willianu, drugi je slobodnjak, treći možeš kriviti 5 igrača, Lamparda ili koga već, golmana nema šanse.

Zasto nasi klubovi primaju eurogolove u evropi

zato jer je odbrana kurčina i ne znaju blokirati udarce i pustaju protivnicke igrace da imaju potpunu slobodu za šut pred golom.

Ali mogao se barem baciti kod slobodnjaka, al štaš

Da je primio 10 ne bi mu zamjerio. Kad imas Rudigera kao komandanta odbrame onda svaku utakmicu racnaj da ces da ga primis.
Ma totalno je nesiguran. Shvatam ja da je odbrana losa ali ni on nista ne moze odbraniti. Pa golman sluzi da odbrani ono sto odbrana propusti, valjda...

I zasto stoji ukopan na liniji ko da ga je ko zaljepio. Nije bitno, korner, slobodnjak, iz igre.. ne mice sa linije.

Isto iz razloga kako branimo prekide i kornere, zonski svi ukopani, očito su to neke instrukcije

"I vidite, Kepa je imao samo dvije odbrane na utakmici" - Nebojša Višković

Pa koliko ih je Alisson imao? Bitno je da se kaže da se Kepa naprimao..

Zamjeram mu samo što se ni ne pomjeri u nekim situacijama, većina golova je bila pod prečku i ne bi ih niko odbranio. Ali daj barem se baci.

I zasto stoji ukopan na liniji ko da ga je ko zaljepio. Nije bitno, korner, slobodnjak, iz igre.. ne mice sa linije.

Upravo zato kazem da je plaćen da gleda Euro golove, msm, jeste da onaj drugi gol nije ni trebalo da postoji, nije bilo faula, ali brate, baci se ili nešto. :D A kod petog, da je viši, valjda bi ono mogao da skine, za golmana je Kepac. :D

Kod prvog gola jedino da je sjeo na precku pa da odbrani. Opet ista prica kao protiv CP-a.

Covjek sam na sutu, nigdje nikoga pored njega, nigdje naseg ukopanog DLP-a, da se. Makar nasadi ko cunj neki jebeni. Kante da. Je bio tu ta bi se lopta pokupila.

Kod slobodnjaka, nepostojeći faul, da se bacio isti kurac bi bio...

Treći gol bi svakako bio penal jer je nas DLP opet bio glup ko kurcina

Četvrti, peti isto, realno nije mogao nista da uradi

ALI KOD ONOG SLOBODNJAKA, KAKO OSTA UKOPAN, SVE BI TI JEBO DA SMO GA PRIMILI

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.