1. septembar 2020.6 god. comment_301412 Matt Law kaze Kepa ostaje da se bori, bez obzira na dolazak novog golmana Prijavi
1. septembar 2020.6 god. comment_301414 Matt Law kaze Kepa ostaje da se bori, bez obzira na dolazak novog golmana Hahahaha al stvarno Prijavi
1. septembar 2020.6 god. comment_301422 Mislim da nema sanse, ali hajd da vidimo Pa krenut će sezonu vjerojatno Kepa, pošto Mendy kojeg ćemo vjerojatno uzeti prema sadašnjim UK pravilima mora u samoizolaciju. Nadam se samo kako će dobro startati Kepa Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301633 https://twitter.com/SeFutbol/status/1301254569809399809 Biće ovo novi Iker, lud je Kepa ko struja Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301640 Ovi zvukovi isto kad igraš onaj ice hokej ili kako se već zove. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302167 Aj da pokrenem ono pitanje - DA LI JE ONO TREBALO DA ODBRANI. Po mom misljenju, onaj gol je trebalo da skine, mislim da mu je ispod ruke proslo... Imao par intervencija, ali realno, i te su bile rutinske. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302169 Ma morao je, greška je nema šta. Nije baš greška najgora na svijetu, ali jeste manja greška. Posljedica je go i možeš se slikati. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302170 Necu nista reci. Cekam da kazu nesto diablo i skaro. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302171 Trebao je da brani ono. Čudi me da onaj Jamesov gol nije završio u našoj mreži. To su golovi koje mi primamo. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302172 Ma jasta, morao je odbraniti. Uglavnom 75 posto odbrana cini mi se :D Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302174 Nadam se iskreno da će Mendy se ozvaničiti sutra, da može da igra već protiv Liverpoola. Ono je trebao odbraniti, čak je i odbrana danas osim Alonsa izgledala dobro.Ja mislim da se njemu dobro ne piše, Lampard ga je branio u izjavi poslije utakmice,ali mislim da je i Lamps svjestan da nećemo s Kepom daleko. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302182 Nadam se iskreno da će Mendy se ozvaničiti sutra, da može da igra već protiv Liverpoola. Stvarno bi ga stavio već protiv Liverpoola? Do tada neće ni imena igračima naučiti. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302184 Zna francuski, može sa Zoumom i silvom da komunicira. Kepa protiv Liverpoola uvijek bio nabušen, tako da da, stvarno bih ga gurnuo u vatru od prve. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302191 Šteta, izgledao je da je pun samopouzdanja, da je prisutan. Imao je jednu finu intervenciju u prvom, ovo ostalo što je bilo rutinski, pokupio ali da je kriv za gol to jeste.. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302200 Ma imao je on srece pa je Reece par minuta poslije onu bombu raspalio u raslje inace bi opet patnja s Brightonom bila ko prosle godine. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302214 Ma kriv je za gol, nema se što reći hamco, trebao je skinuti ono. Međutim, ovakve greške se realno događaju svima, može on bolje. Dobro pa nas nije koštala ničeg Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302219 Meni je fascinantno da tipa kad igra nogama pun je samopouzdanja, drži loptu, ne čini se pogubljen, čak i ove duge lopte zna dobro pogoditi. Dobro se i pozicionira i onda odjednom neka glupost, ovaj gol i nije neka sad greška na nivou Kariusa iz finala LP, ali je nešto što se brani. Prošla mu kroz ruke. Mnogi seru da je problem bio u pozicioniranju, ali vidi se iz gola da bi mogao odbraniti čak i da je dalje išla od njega, praktično mu je bila na nivou podlaktica. Nisam siguran, kupili smo Mendyja kojeg vjerujem niko nije ni gledao ovdje ili je to bilo jako slabo. Vidjećmo sljedeću kako će Kepa protiv Liverpoola i možda još par utakmica. Vjerujem kakav god da Kepa bude da će Lampard probati sa Mendyijem, osim u slučaju da se Kepa naglo transformiše u par utakmica što je jako diskutabilno. Ja sam optimista šta god da bude. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302228 ovaj je trebao ici na prodaju, uzeti bilo kakve pare, ovako kurčina da izvini klicko a nemam ni nekog pozitivnog osjecaja za tog mendija. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302249 Meni je fascinantno da tipa kad igra nogama pun je samopouzdanja, drži loptu, ne čini se pogubljen, čak i ove duge lopte zna dobro pogoditi. Dobro se i pozicionira i onda odjednom neka glupost, ovaj gol i nije neka sad greška na nivou Kariusa iz finala LP, ali je nešto što se brani. Prošla mu kroz ruke. Mnogi seru da je problem bio u pozicioniranju, ali vidi se iz gola da bi mogao odbraniti čak i da je dalje išla od njega, praktično mu je bila na nivou podlaktica. Nisam siguran, kupili smo Mendyja kojeg vjerujem niko nije ni gledao ovdje ili je to bilo jako slabo. Vidjećmo sljedeću kako će Kepa protiv Liverpoola i možda još par utakmica. Vjerujem kakav god da Kepa bude da će Lampard probati sa Mendyijem, osim u slučaju da se Kepa naglo transformiše u par utakmica što je jako diskutabilno. Ja sam optimista šta god da bude.Jebe ga nekada procijena visokih lopti i centarsuteva Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302259 Svaki golman ima svoje mane, tako i on. Njegove mane su: visoke lopte, udarci sa distance, dalji ugao, šutevi po zemlji, 1 na 1 i šutevi koji mu idu u ruke. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302260 Svaki golman ima svoje mane, tako i on. Njegove mane su: visoke lopte, udarci sa distance, dalji ugao, šutevi po zemlji, 1 na 1 i šutevi koji mu idu u ruke. Jel ostalo šta za vrline? Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302261 Jel ostalo šta za vrline? Ima sportsku drskost u sebi Prijavi
18. septembar 2020.6 god. comment_302366 Dobra analiza Greena vezano za Kepu: https://www.skysports.com/football/news/15116/12074989/kepa-arrizabalaga-is-there-a-world-class-goalkeeper-hiding-in-chelsea-no-1 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.