24. juli 2020.6 god. comment_297975 Pa šta je trebalo da uradi da vi kažete da je odveo tim u finale? Da istrči kontru i da da gol? Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297977 Uvijek se ista rasprava poteže svako malo na ovoj temi. Ja, diablo i još par na jednoj strani, ostali na drugoj. Očito imamo skroz različite poglede što se tiče Kepe i ne vidim kako se tu možemo složiti. Uvažavam mišljenja druge strane, to je sve Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297981 Ne mozete i ne mogu ni priblizno zamisliti koliki pritisak osjeca Kepa na svojim plecima. Koristit cu se Wiseyom refencom:Svako ko je igrao mali fudbal znam kroz sta prolazi. Znam kada sam igrao neki ozbiljniji termin osjecao sam pritisak kako cu odigrati, posebno ako lose udjes u mec pa pogrijesis par pasova, izgubis par lopti... noge postanu teske en mozes ni najjednostavniju stvar uspjesno obaviti. Naravno oni su veliki profesionalci a ja amater, to je nebo i zemlja ali mislim da razumijete o cemu pricam. Njemu je samopouzdanje 0 bodova, jos ako nema podrsku saigraca i trenera u problemima je velikim. Ja se iskreno nadam da ce se popraviti, ne bi volio da dajemo ponovo pare na golmana, barem dok se ne rijesi odbrana i vidi na cemu su sa Kepom Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297983 Pa šta je trebalo da uradi da vi kažete da je odveo tim u finale? Da istrči kontru i da da gol? Smijesan odgovor. On je imao srecu, sto postoje igraci koji su i napadali i istrcavali kontre, pa smo osvojili. A on je zadnji koji je zasluzan za prolaz. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297986 U tome je ključ, kad je bilo dobro onda je bio zadnji zaslužan, sad kad je loše onda je prvi zaslužan za to. Sve si rekao. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297991 Pa ja nisam ni mislio samo na te penale, ja sam govorio i za odbrane u mecevima, znaci lik je vrh bio prosle sezone. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297993 Treba staviti anketu, ko je pod pritiskom: a ) odbrana zato što znaju da će Kepa sve primiti b ) Kepa jer zna da njegova odbrana ništa ne valja i ostavlja ga na cjedilu Moje mišljenje: Problem br. 1 je odbrana, a br. 2 je Kepa. Ali najlakše je promijeniti jednog igrača, nego 2-3. Tom devizom se klub oduvijek vodio, pogotovo ako je taj jedan ujedno i trener. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297995 U tome je ključ, kad je bilo dobro onda je bio zadnji zaslužan, sad kad je loše onda je prvi zaslužan za to. Sve si rekao. Pa i Abraham je bio dobar dok je zabijao golove, kada je prestao, onda nikome ne valja. Tako je i s golmanom, ako brani dobro je, ako je los onda je los. S tim da ako golman lose brani, vise utice na ekipu nego ako napadac fula sanse. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_298000 Problem br. 1 je odbrana, a br. 2 je Kepa. Ali najlakše je promijeniti jednog igrača, nego 2-3. Tom devizom se klub oduvijek vodio, pogotovo ako je taj jedan ujedno i trener. Rekao bih da ti fali problem br. 0 ovde, a to je Lampard, ko zna čime se bave na treningu. Recimo da su nam svi defanzivci prosečni i da nam je golman prosečan, ne bismo smeli da primamo više golova od jednog Brightona. Brighton koji se borio za opstanak je primio gol manje. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_298001 Jest, samo što mi igramo dosta otvorenije od tog Brightona. Brighton dođe protiv jačih ekipa sa idejom da izvuče 0:0, a mi se zaletimo i primimo 3,4,5 golova jer ostavimo dosta prostora i protivniku. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_298003 Malo je reci da je smijesan. https://youtu.be/MqZUxYyTbqoGledam i nevjerujem kakve je golove primio, ovde bi Cech sve odbranio, primi go s penala po sredini gola. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298123 Srećno u nastavku karijere. Određene kolege forumaši i ja smo dali sve od sebe u odbrani, ali nije bilo dovoljno. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298128 Srećno u nastavku karijere. Određene kolege forumaši i ja smo dali sve od sebe u odbrani, ali nije bilo dovoljno. Bolje smo ga branili od Rudigera i ostalih :D Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298134 Mislim da je to to sto se tice Kepe. Willy ce opet braniti protiv Arsenala, vjerujem da cemo pobjediti. Onda ce Kepa protiv Bayerna i primice jedno 3-4 gola i to ce biti konacno zbogom. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298161 Ne znam, iskreno radije bi da se dovedu stoper i lijevi bek, nego da pare idu i na golmana. Caballero da bude prvi golman sledece sezone, to bi bilo smijesno. Dovesti novog golmana a ostaviti ove stopere, isto ne bi dalo neke veće rezultate Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298221 Mislim kako to nije gotovo još, nadam se kako ćemo novce uložiti u stopera umjesto golmana. Teško ga možemo prpdati, eventualna posudba a i to je upitno Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298264 Mozda je i samo zato sto je vidio Lampard da nije Kepa u elementu sad zbog vrijedjanja od strane navijaca, pa da je odlucio samo da odmori ovaj mec. Vidjet cemo do kraja sezone kako go. Trazi ga Valencia i Sevilla, ali i to na posudbu. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298266 Pa Lampard je rekao "Kepa is having a rough time", možda je samo pokušao da ga izbavi iz sranja da ne bi kompletno potonuo, bolje nego da sad usere još više. Možda nije to sve od Kepe, ko će znati šta je Lampardov plan. Gledajući treninge brani odlično, ali na mečevima kao da ima grč, što znači da je problem više psihičke prirode nego pitanje kvaliteta. Komentari na netu od strane navijača su odvratni, ne mogu da vjerujem da su ljudi tolika stoka. Tačno vidiš razliku između ovog foruma gdje i ljudi koji kritikuju imaju normalan način, ovo po netu su uglavnom dječurlija. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298267 Treba kepi nac picku neku da preboli bivsu picki pa ce i on nest skinut, i kuci i na utakmici Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298275 Ma meni ga je zao, zgotivio sam momka posebno jer je dosao poslije onog smrada belgijskog i pokazao bas pravu zelju da bude dio kluba. Treba mu sigurno neka pomoc, angazovati psihologa ako treba da razgovara s njim ako ga je vec taj prekid veze sjebao. Jbg svi smo ljudi, i ti fudbaleri isto ko mi pate nekad bez obzira na sve pare svijeta. Isto tako ne bi bilo lose razmisliti o novom treneru golmana. Mada bojim se ako mu Cech tu ne moze pomoci kao savjetnik onda jednostavno izgleda tip nije za najvece domete. Definitivno ako su ga i prekrizili mislim da Marina nece sad prodavati jer mu je cijena najniza a toliko los golman ipak nije. Nadam se da ce prebroditi krizu, taman i u drugoj sredini zelim mu srecu. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298289 Ma navijaci su govna, pogotovo ti sto komentarisu po drustvenim mrezama, pola ih vidi samo rezultat i strelce i to je to. Pa kud ces dalje kad im je Willian legenda. Kepa treba da se isključi iz svega toga, svih medija, statistika, pundita koji seru i pričaju i samo da radi na sebi. Da mu se opet vrati samopouzdanje i da mu se da bolja odbrana. Nece biti siguran kao Cech sto je bio ali bio bi jako dobar golman Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298331 Njemu je sve krenulo nizbrdo ove sezone. Mnogo je maleroznih golova primio, kad se na to dodaju i golovi za koje je i sam kriv stvorio se ogroman pritisak na njega. Ljudima je trebao izduvni ventil kad su stvari postale loše i slomilo se na njemu. Sada je vec i jasno da nema podršku Lamparda. Mediji su, kako to obično biva dodali ulje na vatru stalno licitirajuci sa njegovim zamenama. Njemu treba novi početak. Mislim da to neće moći da dobije u Celsiju. Ne posle svega. Prijavi
28. juli 2020.6 god. comment_298352 Ma samo da ne propadne kao što je Hart, bio je u Courtois pod pritiskom u Realu jer ga je primao kroz pišu ali evo sad doba sezona. Mogao bi Kepica dobiti još makar pola sezone u klubu, ako ništa neka dovedu neku jeftiniju verziju da bude dobar drugi golman. Ima takvih bruku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.