23. juli 2020.6 god. comment_297861 Da Kepa primi golove kakve je Courtois primio npr. protiv Barcelone mislim da bi lik morao da se seli na Mars. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297869 Po vama, da li treba da starta protiv Wolvesa? Mogli bi i anketu napravit za ovo. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297870 Dobio je prijetnje smrću nakon sinoć, ovi naši stvarno pretjeruju Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297877 Dobio je prijetnje smrću nakon sinoć, ovi naši stvarno pretjeruju Imaš apsolutnih retarda u svakoj grupi, čime god da se baviš. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297887 Po vama, da li treba da starta protiv Wolvesa? Mogli bi i anketu napravit za ovo. Može anketa, ali glasovi javno da se vide. Neću reći zašto. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297891 Malo je reci da je smijesan. https://youtu.be/MqZUxYyTbqo Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297892 Može anketa, ali glasovi javno da se vide. Neću reći zašto. To će nam Kun završit :D Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297903 Normalno Kepa da pocne, nije vrijeme da se zajebavamo sa caballerom. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297911 Based on Opta's expected goals on target data this season, Kepa Arrizabalaga has conceded 11 Premier League goals more than the model would expect the 'average' goalkeeper to concede; the worst figure of any goalkeeper in the division. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297918 Još podataka molim, eto ne gledamo svi utakmice i obranu. Pa mogao je primiti još 2 protiv liverpoola pošto je salah imao dva zicera u kojima se spetljao Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297928 Po vama, da li treba da starta protiv Wolvesa? Mogli bi i anketu napravit za ovo.Pokusacu dodati u temu za Wolwese sutra Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297936 Mi se vrtimo u krug. Sto ga pojedinci vise kritikuju to kod njegovih ljubimaca stvara vecu potrebu da ga stite sto opet dodatno stvara vecu potrebu ovih da ga jos vise kritikuju. I sve tako i tako... Hajmo pokusat realno sagledat situaciju. Zasto ga kritikujemo? Pa nije Kepa meni ili nekom drugom nista licno nazao ucinio pa da ga ne volim zbog toga. Ja bih itekako volio da on brani kao najbolji golman na svijetu, da se ponosimo kao navijaci Chelsea sa njim. Medjutim mogao bih zazmiriti i progutati da je on samo solidan golman i da su moja ocekivanja kao najskupljeg golmana bila prevelika. Medjutim, on je ispodprosjecan golman. Dakle nije ni solidan a kamoli vrhunski. Naravno po trenutnoj formi. Znam ja da njemu ne ide u prilog ni retardirana odbrana ispred njega ali svejedno. Ocekujes valjda da nesto odbrani, nekad nesto ... valjda zato golmani sluze, da isprave ono sto odbrana usere. Pa bolan, citam i druge forume, pricam sa rajom koja citav zivot prate fudbal, svi se slazu da je Kepa ispodprosjecan golman. Nema potrebe da ga pljuju ljudi cisto reda radi. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297941 Niko ne kaže da je na nivou nekom ove sezone, naprotiv. Ali počelo se i malo pretjerivati. Prošle sezone je bio solidan, above average sto bi rekli. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297944 Pa baš to, prošle sezone je bio u najmanju ruku solidan. Cijela obrana ozbiljno underperforma, a proziva se samo Kepu. Nitko me ne može uvjeriti sa uz solidnu obranu i ako ih se utrenira da Kepa ne može biti opet dobar, nije da prije nije pokazao potencijal Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297947 To jednostavno nije tacno da se samo Kepu proziva. Ono što sam htio reći da problem nije isključivo individualni nego više sustavni što vidim da si i ti napisao Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297965 Mozes ti pricati sa kim hoces hamco, navijaci drugih klubova govore da je Willian vrhunski igrac, a mi svi znamo da nije. Sto si ga prosle sezone prozivao kada je bio bas normala, fakticki jedan od razloga zasto smo osvojili europa ligu. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297967 Uđi npr. na reddit r/chelseafc i vidjećeš čitav circlejerk komentara kako se nabada Kepa i vijesti tipa "Chelsea da ima Oblaka na golu sa ovim timom bi bio u prva dva u EPL". Jedino na ovom forumu je ostalo bar malo realnosti. Da li čovjek trenutno brani loše i ispod prosjeka / očekivanja? Da, brani. Da li je on loš golman? To ne možeš zaključiti na osnovu trenutne forme, nije on toliko loš niti pravi kardinalne greške, jednostavno nije u formi i ne djeluje kao da ima dovoljan kvalitet, ali to nije uvijek bilo tako jer je branio sasvim dobro prije svega ovoga. Gori ste mi vi što konstantno prozivate, a nijedan konkretan primjer ne dajte šta to ne valja. Glavni argument je "ne brani ono što bi golman svjetske klase branio", pa ne brani, ali upravo o tome govorimo, kad si van forme to se dešava. Navijači kao ovce, bandwagon efekat, kud svi tud i ja pa hajmo naći jednu žrtvu i oplesti po tome. Ja ruku dajem da ovakvoj taktici, načinu igre i generalno pristupu ne bi pomogao ni Oblak. Spominje se Onana za kog uopšte ne mislim da je bolji golman od Kepe pogotovo kad porediš obojicu dok su koliko toliko u formi. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297970 Pa bas vi koji branite Kepu niste realni. Iskreno meni smeta i kad se Willian pljuje bez razloga, smetalo bi mi i za Kepu. Prvi bih se ja ukljucio da ga branim. Ali jbga nemam cime. Trenutno mi koji ga kritikujemo imamo osnova za to, nije da izmisljamo. Boli me kurac kako se igrac zove i preziva, gledam iskljucivo kvalitet i doprinos. Mozda sam ja preostar u tim kritikama, ali brate dragi i vi koji ga branite niste realni. Zato kazem, ajmo samo realno sagledati stvari, bez ikakve empatije ili mrznje prema istom. Npr, one odbrane protiv Liverpula, pogotovo ono kad je tri uzastopna suta odbranio, meni srce puno od dragosti. Reko evo ga vraca se, i ponado sam se zaista. Nemoj da trazim stare komentare gdje sam to pisao. Dakle samo po zaslugama, kritika i pohvala. Jednostavno ne shvatam zasto ga pojedinci brane uprkos svemu. Da mi je rodjeni brat i da ovako brani ja bih ga kritikovao. Mislim da nema potrebe ici dalje u raspravu kada je ova tema u pitanju, ja necu promjeniti misljenje dok me on svojim partijama u to ne uvjeri. Simple as that. Prijavi
24. juli 2020.6 god. comment_297972 Cuj ne mozes govoriti da je los zbog trenutne forme. Kakve bolan trenutne forme? Frajer vec godinu i po karina. Od onog nesporazuma sa Sarriem. Sta nas je on odveo u finale EL? Zato sto je odrbanio 2 penala Frankfurtu? De ba, ne budite smijesni. Jedva cekam da dodje normalan golman, ne mora biti ni neka klasa, samo da je bolji od ovog, pa cete vidjeti razliku. Pa i stoperi bolan pored toga sto su debili, jos su pod pritiskom svaku utakmicu da ne zajebu sta, kad znaju da onaj iza njihovih ledja svakako prima gol, ako protivnik njih prodje gol je, Kepa karina ne moze malom dijetu odbraniti suta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.