Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ev i novinari i novinarske kuce poceli prozivat Kepu. Twitter gori od njegovih kritika, jutros sam cak vidio i kompilaciju 10 primljenih golova. Ne zna koji je gol smijesniji. 

Strasno pogotovo kad skontas da je placen toliko. Pa nista, al bas nista lik ne moze da odbrani. Danas i Lampard vise diplomatski ga branio, vjerovatno je i on svjestan da je u kurcu al sta ce, nece ga javno prozivat i on sad, nije Murinjo.

Ev i novinari i novinarske kuce poceli prozivat Kepu. Twitter gori od njegovih kritika, jutros sam cak vidio i kompilaciju 10 primljenih golova. Ne zna koji je gol smijesniji. 

Strasno pogotovo kad skontas da je placen toliko. Pa nista, al bas nista lik ne moze da odbrani. Danas i Lampard vise diplomatski ga branio, vjerovatno je i on svjestan da je u kurcu al sta ce, nece ga javno prozivat i on sad, nije Murinjo.

Mada je mogao Lampard neku utakmicu i gurnuti Caballera, nece propasti u zemlju. Pa i Real je Kurtu stavljao na klupu a tamo je Kurto bio pod jos vecim pritiskom.

Kupuj Rajkovica dok je jos jeftin.
Treba Kepi prava konkurencija. Ovako zna sta god da napravi mesto startera je njegovo pa njegovo.
Staviti ga na klupu bar 5 utakmica u kontinuitetu pa kad se pobuni pokazati mu statistiku i kompilaciju svih golova koje je primio, nek vidi i sam zasto je tu gde je.
2 suta u okvir gola 2 gola. Ne zanima me jel mogao braniti ili ne pun mi ga je kufer vise. Mrs na klupu smece baskijsko nedoraslo arogantno.
Jebem ti sve, jebem ti mater picko jedna, pa jel mozesnikad ista odbraniti??????!!!!!! Allahami najgori golman koji je nosio dres Chelsea, pa Hilario je bog za njega. Jebem ti sve midget jedan kratki. Pa najskuplji golman na svijetu hahahahahhaahhahahahah ojj sad bih se ubio majke mi.
Svi zasluzuju kritiku, posebno Lampard. Ali ti picko jedna kratka, ti si najgori igrac koji je ikad igrao za ovaj klub, generalno nije bitno golman ili igrac, najgori kojeg je moje oko zapamtilo dok pratim ovaj klub. Pa majke mi svaki sut prima covjek gol, ne mogu da vjerujem, eto ne mogu. Bio bih ga u stanju ubiti eto toliko ga ne podnosim.

Kepa jeste los golman, ali je zadnji igrac na kojeg se treba istresati.

Pa majku mu jebem, igras protiv 10 odnosno 9 igraca, nasi nisu sposobni napraviti visak pa i dokrajciti ovaj Arsenal? I onda jedna kontra Arsenala i bukvalno 1 na 1 sa golmanom? Šta očekivati? Milion scenarija imas kad izadjes pred golamana kako zabiti gol, posebno kad si u trku, pa mozes ga komotno i zaobici.

Pa sta je s drugog gola? I inace govorim, nista covjek ne moze odbraniti, statisticki najlosiji golman u ligi, svaki sut skoro je gol. Nije vise bitno jel 1 na 1 ili je s hiljadu metara, il je iz kornera... pa jestel vi svjesni kakve je lik sve golove primao donsad? Kao da uopste nije profesionalni golman, znaci ne vrijedi ici dalje od toga i pricati o nekim kvalitetima kad izgleda kao da nije profesionalni golman. Pa svakii sut covjek prima gol to jos nikad nigdje nisam vidio.

Pa sta je s drugog gola? I inace govorim, nista covjek ne moze odbraniti, statisticki najlosiji golman u ligi, svaki sut skoro je gol. Nije vise bitno jel 1 na 1 ili je s hiljadu metara, il je iz kornera... pa jestel vi svjesni kakve je lik sve golove primao donsad? Kao da uopste nije profesionalni golman, znaci ne vrijedi ici dalje od toga i pricati o nekim kvalitetima kad izgleda kao da nije profesionalni golman. Pa svakii sut covjek prima gol to jos nikad nigdje nisam vidio.

Upravu si hamco, ne poricem to nikako, ali za ovo treba kriviti prije svega igrace kojima je obaveza da pritisnu protivnicku ekipu i zabiju gol. Sramotno je da je Arsenal igrao od 27. minute s igracem manje i opet ih nismo dobili.

Pa s Mourinhom smo uzeli onda Arsenal 6-0 kad su ovi dobili crveni karton.

Kepa jeste los golman, ali je zadnji igrac na kojeg se treba istresati.

On je najskuplje plaćeni golman na svijetu. (Jebemu mu mater ko ga dovede, a skautima koji su ga preporučili jebem sve).
Imao je 2 šuta po golu, ovaj drugi je brat bratu mogao odbraniti.

A gledaj i odbrane, tri igraca ispred bellerina, i jel to barkley prilazi iza ledja? I jos bellerin se namjesta na ljevu nogu.

Vracaj Terrya iz Aston Ville da ih nauci odbrani

Krenula licitacija po medijima ko bi mogao da bude novi golman Celsija.
Najcesce spominjano ime je Nik Poup.
Od jutros su dodali Dina Hendersona, Donarumu i Onanu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.