6. novembar 2019.6 god. comment_290111 Eto majke mi nije mi cilj niti volim kada se neko docepa jednog igraca i samo po njemu pljuje, bilo to opravdano ili ne. Zaista ja to prvi mrzim, ali brate dragi ne mogu da se otmem dojmu da covjek skoro nista ne moze da odbrani. Jel moguce da su sve to eurogolovi??? Jel moguce da primi onakav treci gol?? Pa iskreno mislim da je i kod drugog gola mogao istrcati i pokupiti loptu uprkos tome sto je Azpi zaboravio igraca, lopta je pala bukvalno u peterac na metar ili dva od njega. Neki golamn bi cak i prvi autogol Abrahama uspio odbraniti, prosla mu je 2 cm od ruke ali to je vec trazenje dlake u jajetu, nego samo kazem. Imam utisak da moze i mora bolje, jednostavno nije ovo dovoljno dobro. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290118 Ne znam stvarno, mislim da ga dobro pretjerujes. Ne znam ni sto, jer Kepa stvarno dobro brani. Eno ter stegen primi hiljadu golova, pa opet barcini navijaci govore da je najbolji golman na svijetu. Imas golove koje ne mozes odbraniti i ono niko ne bi odbranio, pa ni Onana isto kratki sa druge strane, a ni jedan Oblak ono ne bi odbranio sve. Prvi gol autogol, promijenio skroz smijer Abraham i ti bi da to on procijeni da ce se desiti, iako je Abraham haman ispred njega bio. Drugi gol bogovski centarsut, brz, precizan. Kako ces presijeci nesto sto ne mozes ni stici, niti bi mogao stici, jer jedino sto mozes uraditi jeste zbog brzine lopte baciti u stranu da odbranis. Treci gol je mooozda mogao odbraniti, ali opet pod same raslje lopta ide i ta nesreca, pogodi stativu i od golmana u gol. Cetvrti gol, ubacaj po zemlji, daleko od Kepe, Van de beek gubi Kovacica i jakim sutom u cosak zabija. Takodjer zelim reci da Kepa uopste nije nesto kratak, nema 190 u svojoj guzici, ali ima normalnih 186. Tako da puno serete za nesto sto nije ni istina. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290119 Ne znam, opet kazem nije mi cilj da ga pljujem po automatizmu samo zato sto se zove Kepa. Ja bih najvise volio da opravda ulozeno i da budemo sigurni u njega jer je to jedna od najznacajnijih pozicija u ekipi. Jednostavno ne uljeva mi sigurnost, prosto imam osjecaj da sta god sutnu udje u gol. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290121 Tako i izgleda, jer smo primili bruku golova, ali protiv njih se i nije moglo nista jednostavno. Uzmi svaki highlight golova i vidjet ces to. Primili smo toliko golova iz razloga zato sto je odbrana promijenila smijer lopti, dozvoljavala da ih ljudi driblaju, dozvoljavali da sutaju iz daljine i sl. Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290134 Ma kriviti njega za te golove je glupost, mrni je on super šta god neki rekli. Ne sjećam se da je ove sezone primio neki glup gol gdje bih ga krivio. Nogom igra mu je možda i najjača od svih golmana Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290136 Ma kriviti njega za te golove je glupost, mrni je on super šta god neki rekli. Ne sjećam se da je ove sezone primio neki glup gol gdje bih ga krivio. Nogom igra mu je možda i najjača od svih golmana Ederson je sto se tice toga bolji, ali odmah nakon njega je on. Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290140 Haj sve i nekako al onaj treci gol nek se pokrije usima sta je primio, ono djeca u pionirima ne prime a nisu ni porasli kako valja.. Smijesno za taj nivo fudbala da ti golman dobija onakve golove. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290141 Jebi mu mater, draze mi je i kad ovakve golove primamo samo da onog idiota ne gledam na golu vise Mada bi mogao i Lampard ubaciti i Johny Sinsa na gol mimo utakmica u kupu. Prijavi
15. novembar 2019.6 god. comment_290259 https://twitter.com/TheBlues___/status/1195112874911379457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1195112874911379457&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FTheBlues___%2Fstatus%2F1195112874911379457%3Fs%3D20 Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290381 Danas je bio loš, ali imao je sreće pa nije ispao kriv niti za jedan gol a mogao je biti. Imao je onu jednu super obranu. Biti će to bolje, dobro pa nas nije koštao danas Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290389 Danas je bio loš, ali imao je sreće pa nije ispao kriv niti za jedan gol a mogao je biti. Imao je onu jednu super obranu. Biti će to bolje, dobro pa nas nije koštao danasJebo to ako golman ionako nesigurnoj odbrani ne ulijeva povjerenje i sigurnost. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290390 Jebo to ako golman ionako nesigurnoj odbrani ne ulijeva povjerenje i sigurnost. Pa meni ulijeva jer bolje igra nogom od naših stopera. Mogao je danas bolje, ali nas nije koštao ipak imao je sreće. Te stvari se događaju, pa i edersonu se dogodilo isto, kada igramo pass igru odozad. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290394 Mislio na sigurnost da ce nesto izvaditi, odbraniti a ne na njegovu igru u polju(nogom). Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290396 Mislio na sigurnost da ce nesto izvaditi, odbraniti a ne na njegovu igru u polju(nogom). Aha pa izvadio je onaj šut refleksno, bila wc obrana. Mogao je bolje reagirati kod gola Sterlinga, ali svirano je zaleđe. Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290433 Ja evo ne znam, ali me jako nervira, ali jako, odbrani penal, a primi onu golčinu. Ja više ne znam do koga je, do sreće, do nesreće, ali meni on uopšte ne uliva poverenje. Ni malo. Odbrani penal taman misliš e jbt možda si pogrešio u proceni, onda izleće kao debila na onu loptu koja zamalo da mu završi iza leđa... posle primi onu iz mrtvogm bukvalno ne znam šta da mislim o njemu, a da mi je drag nije nimalo. Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290434 Danas Cillessen imao dvije fantasticne refleksne intervencije a niko ga ne smatra ozbiljnim golmanom a ovaj nas.... #samoKazem Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290435 Za one pare je sraman i to je jedina istina. Ajde jednom ili dva puta u 5 utakmica da se desi kiks,.ali njemu svake utakmicr bar jedan, pa to za 80 miliona ne može da se dešava. Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290441 Odbranio penal za bodove, inace.Malo koji golman bi odbranio onaj penal ali isto tako malo koji golman bi primio onaj drugi pogodak gdje je na centarsut digao ruke kao procjenio da ide pored gola a lopta usla u mrezu (i o prvom golu bi se dalo diskutovati, skoro po sredini gola, slabo zahvacena lopta). Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290442 Nisam gledao tekmu, vidjeh sad golove na sazecima.Prvi gol bolji golman brani, al drugi kad vidis je ono bas prvi instinkt "idi golmane u picku materinu".. Jebote proslo kolo kad mu je Ziyech dao onaj iz pizdica mislio sam da ce jedan takav u karijeri primiti, kad on vec u iducoj utakmici nadmasi sam sebe.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.