Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa gdje je krenuo, niti je pokupio loptu niti je ostao na linini, bukvalno je bio na nicijoj zemlji. Konstantno ima taj problem, ne zna uospte niti ima taj osjecaj kada izaci i pokupiti loptu a kad ostati na gol liniji.
Vracena lopta u kazneni prostor cisto da bi se sprijecila kontra.

Neuspjela ofsajd zamka sto se desava ali na nasu srecu to je Goosling koji je MOGU GLAVU DATI slucajno nabio loptu preko sebe ne znajuci da je debilko izletio BOG ZNA GDJE... i umjesto da je ostao na liniji i lagano uhvatio loptu, tup 0 1 i ajmo

Pa gdje je krenuo, niti je pokupio loptu niti je ostao na linini, bukvalno je bio na nicijoj zemlji. Konstantno ima taj problem, ne zna uospte niti ima taj osjecaj kada izaci i pokupiti loptu a kad ostati na gol liniji.

ocajan ali ocajan osjecaj ima
Nisam u zivotu svom vidio da je jedan golman primio vise smijesnih golova od Kepe ove sezone. Majke mi, lik je totalna taraba. Sto je najgore ni igra nogom mu nije nesto kao sto su neki pricali, svaka duga lopta je daleko od Abrahama.

Evo ove sezone opet počeo da pratim fudbal koliko toliko, celu prošlu sezonu sam preskočio. :D Gledam ovog Kesu i šokiran sam koliko je očajan golman, gori od Kurte iz najgorih dana.

Evo ove sezone opet počeo da pratim fudbal koliko toliko, celu prošlu sezonu sam preskočio. :D Gledam ovog Kesu i šokiran sam koliko je očajan golman, gori od Kurte iz najgorih dana.

Pa dobro da si se setio da se pojavis jebiga :D
Svaki golman bi bio truba sa ovom našom obranom, pa ostavlja ga se na streljani.
Sudite mu kada popravimo obranu

Svaki golman bi bio truba sa ovom našom obranom, pa ostavlja ga se na streljani.
Sudite mu kada popravimo obranu

Odbrana jeste slaba, ali Kesa apsolutno ništa ne brani, svaki iole ozbiljan šut mu prolazi kroz ruke, imao je jednu dobru odbranu ove sezone protiv Watforda, i više puta je direktno svojim greškama doprineo golovima nego što je uspešno branio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.