10. juni 2019.7 god. comment_287269 Najugodnije iznenadenje sezone. Predobar mi je i mislim kako smo bas uboli s njim dobro. Golman za narednih 10 godina, samo da nastavi Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287276 Za 80 miliona eura i treba da brani ovako, mislim na ovaj drugi dio sezone, prvi je bio loš. Mislim da je prevazišao te "dječje bolesti" i da će samo da raste. Slažem se da je golman za narednih 10 godina, samo da ne završi kao Courtois. Prošlu utakmicu je branio i za reprezentaciju, a tamo konkurencija nije nimalo naivna. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287284 Evo i ovu brani :D Prvi golman Spanije, nije jednostavno to. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287286 Evo i ovu brani :D Prvi golman Spanije, nije jednostavno to. U boljoj formi je od De Hee, realno. Ostale spanske golmane ne treba ni spominjati. Zaslužio je da bude prvi izbor. Inace se nadam da ce kvalitetnom analizom ove sezone i radom na treninzima poboljsati pozicioniranje i branjenje daljeg ugla, jer to mu nedostaje da postane vrhunski golman u budućnosti. Ili da jos malo poraste :D Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287296 Za 80 miliona eura i treba da brani ovako, mislim na ovaj drugi dio sezone, prvi je bio loš. Mislim da je prevazišao te "dječje bolesti" i da će samo da raste. Slažem se da je golman za narednih 10 godina, samo da ne završi kao Courtois. Prošlu utakmicu je branio i za reprezentaciju, a tamo konkurencija nije nimalo naivna. Novce vise i ne gledam niti su ikakvo mjerilo i garancija da ce se isplatiti. Bitno mi je da je super golman, sto i jest. Preplatili smo moratu, drinkwatera, bakayoka i da ne nabrajam dalje pa su 0 Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288993 Nista cudno, DDG je opao u formi i to dosta i Kepa je bolji golman trenutno Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288994 Sto nije sprijecilo FIFU da stavi De Geu u top 5 golmana sezone, a Kepu ne stave. Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288995 Meni vec dugo te nagrade nemaju veze s vezom. Svi ulaze u izbor na osnovu neke stare slave. Uz duzno postovanje sjetite se samo zadnje sezone Inieste u Barceloni. Prijavi
5. septembar 2019.7 god. comment_288997 Meni vec dugo te nagrade nemaju veze s vezom. Svi ulaze u izbor na osnovu neke stare slave. Uz duzno postovanje sjetite se samo zadnje sezone Inieste u Barceloni. stavilo oba artura iz barcelone, nisu jednog wijnalduma koji je imao prejaku sezonu. Ne da se Kepi clean sheet ove sezone :( Prijavi
18. septembar 2019.7 god. comment_289210 Momak mozel se odbranit koji sut u okvir gola? Da mi je docekat da nas golman nekad spasi, pa jebem ti ja golmana koji ce braniti ono sto svako brani, daj odbrani nesto sto je gotovo nemoguce, zasto si koji kurac placen toliko???!!! Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289845 Da je visi odnosno da ima duze ruke mozda. Bacio se i pruzio koliko je mogao, ono je jednostavno bilo nedostizno za njega. Al navika da mu se trazi dlaka u jajetu ostaje. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289850 Golmani su znali braniti i bolje suteve ali dobro. Ovo je izjava u fazonu da svaki dan poneki golman odbrani onakav sut. Kepa je takav kakav je, nisak, nema veliki raspon ruku ali je nas. Mnogo je bitniji onaj sut koji jeste odbranio od ovog sto mu se stavlja na teret, al dobro. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289851 Ma kepa je puno više od samog golmana, meni je on izrazito dobar. Sigurno ne bi mogli igrati ovako kako igramo da kepa nije tako dobar u igri sa nogom. Što se tiče branjenja, ako će primati ovakve golove uvijek, i ako će mu to biti glavna "mana", ja bih bio prezadovoljan. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289860 Imao je strasnih odbrana, posebno na 1-0 kakva odbrana, pa opet nekoliko odbrana kasnije. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_289986 Bravo, sačuvao danas vrijedne bodove. Baš mi je drag i dobar golman za razliku od one ljige što je ošao Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.