Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Iduce sezone ova tema treba biti u rubrici "Bivsi igraci i treneri". Zahvaliti mu se za dosadasnju igru u Celziju i prodati ga. Bolje da igra Gilmour nego on ovaj ce se barem vise truditi i ginuti na terenu.

Greške se dešavaju svakome ali ono... ne znam evo šta da mu jebem, ostavio me bez teksta iskreno. Nabi loptu u svoj go lik krv ti jebem.... Isto konjina maloumna, pa debil zna da kad vraćaš loptu golmanu gledaš da ne ide u okvir ovaj bogalj je nabi a da stvar bude gora golman mu se otvorio, da stvar bude još gora nije pod jakim presingom bio...

Greške se dešavaju svakome ali ono... ne znam evo šta da mu jebem, ostavio me bez teksta iskreno. Nabi loptu u svoj go lik krv ti jebem.... Isto konjina maloumna, pa debil zna da kad vraćaš loptu golmanu gledaš da ne ide u okvir ovaj bogalj je nabi a da stvar bude gora golman mu se otvorio, da stvar bude još gora nije pod jakim presingom bio...

I da bude stvar najgora, ako pogledaš snimak bio je okrenut prema golmanu RAVNO. Pa kakav si ti pass master ako ne vidiš jebenog golmana u zelenom dresu ravno od tebe.

jebo ti sve svoje jesi čuo..izađi sam i pusti malog Billya da igra, svakako je već sad bolji od tebe, jebo li te raspali Sarri u po pičke kud te i dovodio..MRŠ

puno sam te i trpio, sve nešto pa ajde, pa ima ulogu, daje doprinos, ima mirnoću, pa uklapa se..uklopi se sad na kraju sezone sa svojim trenerom pušačem i pali sa njim kud god i on ode, samo što dalje od premiershipa...mada za tebe je i Botafogo premija jebem te drljava i slaba...

sve mi živce počupa...

MRŠ

Covjek puca penal i prvo sto sam pomislio, ako promasi tu ga je Wisey ceko :D

Nisam i ne bi danas, ali promasi li u finalu LS jebat cu mu tetku opet

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.