12. maj 2021.5 god. comment_314585 kojom zaslugom invalidi poput wiliana i jorginha imaju kredita da ovoliko igraju? Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314594 Iduce sezone ova tema treba biti u rubrici "Bivsi igraci i treneri". Zahvaliti mu se za dosadasnju igru u Celziju i prodati ga. Bolje da igra Gilmour nego on ovaj ce se barem vise truditi i ginuti na terenu. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314600 Greške se dešavaju svakome ali ono... ne znam evo šta da mu jebem, ostavio me bez teksta iskreno. Nabi loptu u svoj go lik krv ti jebem.... Isto konjina maloumna, pa debil zna da kad vraćaš loptu golmanu gledaš da ne ide u okvir ovaj bogalj je nabi a da stvar bude gora golman mu se otvorio, da stvar bude još gora nije pod jakim presingom bio... Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314601 Greške se dešavaju svakome ali ono... ne znam evo šta da mu jebem, ostavio me bez teksta iskreno. Nabi loptu u svoj go lik krv ti jebem.... Isto konjina maloumna, pa debil zna da kad vraćaš loptu golmanu gledaš da ne ide u okvir ovaj bogalj je nabi a da stvar bude gora golman mu se otvorio, da stvar bude još gora nije pod jakim presingom bio... I da bude stvar najgora, ako pogledaš snimak bio je okrenut prema golmanu RAVNO. Pa kakav si ti pass master ako ne vidiš jebenog golmana u zelenom dresu ravno od tebe. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314606 Ne znam, ovaj igrac je katastrofa, koliko god on imao "solidnih" meceva pod Tuchelom. Nama ne treba solidan igrac, nama treba igrac kako treba. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314627 jebo ti sve svoje jesi čuo..izađi sam i pusti malog Billya da igra, svakako je već sad bolji od tebe, jebo li te raspali Sarri u po pičke kud te i dovodio..MRŠ puno sam te i trpio, sve nešto pa ajde, pa ima ulogu, daje doprinos, ima mirnoću, pa uklapa se..uklopi se sad na kraju sezone sa svojim trenerom pušačem i pali sa njim kud god i on ode, samo što dalje od premiershipa...mada za tebe je i Botafogo premija jebem te drljava i slaba... sve mi živce počupa... MRŠ Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314918 https://www.teamtalk.com/news/pundits-jorginho-axe-cl-final-blame-fa-cup-leicester-winner Rio Ferdinand and Joe Cole both believe that midfielder Jorginho was at fault for Leicester City’s winning goal against Chelsea in the FA Cup final on Saturday Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315139 Covjek puca penal i prvo sto sam pomislio, ako promasi tu ga je Wisey ceko :D Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315140 Eto kakve mi ofanzivce imamo kad je ovo najbolji strijelac ekipe. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315141 Covjek puca penal i prvo sto sam pomislio, ako promasi tu ga je Wisey ceko :D Nisam i ne bi danas, ali promasi li u finalu LS jebat cu mu tetku opet Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315142 I on je umro na kraju, on i Pulišić nisu mogli do daha doći Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315166 Najbolji strijelac ekipe Kakva smo tuga od ekipe. Boljeg strijelca ima propali West Brom. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315174 Opet je neprikosnoven u penalima. Dozvao se nakon ona dva promašena, inače veoma dobar danas i siguran što je najbitnije. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315385 Zahvaliti mu se ni za sta i poslati ga u tri picke materine Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315428 Naš najbolji strijelac u ligi sa 7 pogodaka. Svih 7 iz penala. Gorući problem. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315448 Kod njega nema sredine. Ili izdominira utakmicu, ili je krivac za poraz. Takvi nam ne trebaju realno. Zahvaliti mu se na kraju sezone i od npr. PSG-a uzeti dobre pare za njega. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315455 Zato ni ne treba da igra svaku utakmicu i treba da bude igrač u rotaciji na sredini terena. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315476 Mrš u pičku materinu, koji mu je kurac, sad je našao da propaljuje i da zasere sve u najbitnijim utakmicama. Ne treba mu dati ni penale da šuta, bolje da Werner i Mount to odrađuju Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315538 Vi ste ludi ako mislite da ga City i Pep neće pritisnuti ako počne od prve minuta, bukvalno mislim da će im to biti prva i glavna stvar na koju će se osloniti. Pritisnuti ga i ukoliko mu uzmu loptu odraditi neku kontru. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315655 Obi Mikel 2.0 Zamolio bih da se ovakve blasfemije ne pisu. Obi Mikel je licno Makelele i De Bruyne za njega. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315665 Molite se da Jorginho odigra u finalu kao što je John Obi Mikel u Munchenu 2012-e Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.