29. maj 2021.5 god. comment_315929 Koliko se samo isplakao ovaj covjek. Jeste da sam ga kritikovao ali borio se kao lav. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315939 Znao sam da ce pametan potez biti da on krene, nema sta, odigrao kako treba, mora mu se odati priznanje za to. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315972 Dobro su ga zatvorili, nije puno lopti išlo preko njega, ali nije bilo problema. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315997 Znao sam da ce pametan potez biti da on krene, nema sta, odigrao kako treba, mora mu se odati priznanje za to. Iskreno Kova kad je ušao bio mi je onaj stari, kad povuče loptu ne zna da stane. Dobar večeras Frello, umro je na terenu za klub. Respect ! Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316099 Zna se sve sta mislim o njemu, ali momak je poginuo u finalu, dao zadnji atom snage i odigrao veliku utakmicu bez greske. Kao i sve ostale u ovoj knock-out fazi. Ima svoje limite uvijek ali svaka cast, zasluzeno prvak Evrope. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316100 https://www.instagram.com/p/CPflRPIj-Ye/?utm_medium=copy_link Cojk je psihicki prejak. Kad skontas da ga na platformama redovno prozivaju, vjerujem da se svasta nacitao a on i dalje igra, bori se za klub. Pa ja bi prvi na utakmici razmisljao kako cu pogrijesit i narod me yebavat. Nije world klasa i nije igrac kad igramo protiv nizerazrednih klubova, bunkera al kad dodje utakmica gdje smo bara bara il autsajderi. On je uvijek na zadatku. Zna kad faul treba napravit, da sprijeci kontru, dirigovat tempo igre, cuvat posjed. Cestitke jorginho, nadam se da ces jos trofeja dignut al isto tak se nadam da ces inat manju minutazu naredne sezone, ne jer si los, nego jer je dosao neko bolji. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316101 Ma nema mu se sta zamjerit sinoc, vrhunski odigrao. Godi mu kada igra sa Kanteom, zato sto ostaje vise nazad dok Kante kao grtalica kupi sve ispred i oko njega. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316121 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1398950618077749250?s=20 Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316132 Ja ne znam sta se gledali, ali lik je toliko gresaka napravio, toliko bespotrebnih okretanja nekakvih gdje je opet gubio lopte. Katastrofalna partija, ali sreca pa nas nije kostao. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316157 Odlična šansa da kao heroj napusti klub. Odigrao je dobro ali ako ga u budućnosti moram gledati kako nam zabija protiv Arsenala, neka hvala. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316176 Što se tiče odlaska mislim da od toga baš nema ništa. Mnogo znači Tuchelu i teško da će ga pustiti bilo gdje. Ugovor je do 2023-e i mislim da je to to Što se mene tiče, ja bih ga ostavio ali jedino kao squad igrača, nije za prvih 11 naravno. Opet prodao bih ga ako bi došla neka fina ponuda, pod time računam 40ak miliona Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316244 Kako su ga pojedini hvalili kad je tek dosao :D Nisam bio na tada na forumu, ali internet je gorio. Jaooo, Jorginho 80 dodavanja, 90 dodira sa loptom. Dao gol iz penala, skače kad šuta. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316246 Skače kad šuta ko kakva cirkusna atrakcija hahahah. Ma on ostaje, ali mislim da će izgubiti mjesto u prvih 11 dolaskom Ricea. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316251 Kako su ga pojedini hvalili kad je tek dosao :D Vise je to bilo sto smo ga ukrali Pepu ispred nosa koliko se sjecam. :D Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316254 https://twitter.com/Pass_to_Play/status/1026986417740763140?s=19 Kantea je učinio boljim igračem. Hvala mu Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316287 Ali opet, plaćen je nekih 55-60 miliona i ne možeš reći da je flop Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316311 [quote name="diablo_bih" post="283156" timestamp="1533748690"]Kakva masina jebo te.[/quote] https://twitter.com/InsaneEden/status/1028293934462717952?s=19 Maestro nego šta! Ne znam kad je Chelsea zadnji put ovako gotivnog igrača kupio Prekrasni pasovi preko zadnje linije, kontrola i drzanje lopte, citanje igre i kretnje.. Odlican..veliko pojacanje i samo zdravlja mu zelim jer njegov veliki doprinos je neminovan :D[quote name="hamco" post="283463" timestamp="1534679638"]Ofanzivno strasan igrac, preslikan Kross. Igra sa tolikom zreloscu, vecinom sve na prvu bez nepotrebnog meljanja ili prijema lopte. Dokaz da igrac moze biti vrhunski i bez neke brzine ili driblinga. U odbrani malo skripi ali njegov doprinos u napadu i distribucija lopte su od prevelike vaznosti da mu se ista moze zamjeriti. Kad se sjetim da sam prizeljkivao Zielinskog umjesto njega :O mada je i Zielinski top igrac ali drugacijih karakteristika. [quote name="Wisey" post="283808" timestamp="1537807946"]Cuj dodam prvom do sebe, to mora da je neki debil izjavio.. ta nije MikelMomak je odlicno pojacanje, diktira tempo, odigrava brzo na prvu ili drugu, otvara uvijek prostor saigravima za pas i drugo rjesenje. Jedino je fizicki tanak, u duelu ga tresu ko slinu. Ovdje dade cupavom levatu loptu za gol. Bolji napadac ovo daje i zavrsava tekmu za nas.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Placem :D Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316315 Soxx na kvarnjaka stare postove čita, pa jbt nema ko od nas nije pisao svašta prije godinu, dvije ili pet. Ne smijem ni gledati to jer uđem, pročitam nešto, pitam se koja budala je ovo napisala i onda vidim svoje ime. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316325 Soxx na kvarnjaka stare postove čita, pa jbt nema ko od nas nije pisao svašta prije godinu, dvije ili pet. Ne smijem ni gledati to jer uđem, pročitam nešto, pitam se koja budala je ovo napisala i onda vidim svoje ime.ma brate svi grijesimo al sto jes jes, smijesno je. Ima i mojih provala sigurno. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316344 Pass master. Regista. Još jedan igrač kojem je prijao Tuchelov sistem. Onakav 4-3-3 sistem kakav je Lampard zamislio mu nikako nije odgovarao. Nije mogao da igra ni zadnjeg, niti jednog od ova dva ofanzivnija. Najugodnije se osjeća kada ima Kantea pored sebe. Ko bi rekao.. Mislim da je jako nepredvidljiv igrač i da nije za prvih 11 Chelseaja. Idealno bi bilo kada bi bio igrač u rotaciji. Ispred njega su i sada Kovačić i Kante, a pošto voli klub i gine ne bih ga prodavao. Ima iskustvo koje treba da prenese na mlađe igrače poput Gilmoura. Jedan je od lidera u ekipi i zamjenik kapitena. Tuchel voli takve igrače i vjerovatno ćemo ga gledati i više nego što bismo željeli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.