Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nadam se da je veceras pokazao kakav je igrac, da vam je barem malo otvorio oci. Jebeniiica, Kroos i Modric nisu mogli 5 pasova da uvezu. Svaka cast Talijanski maestru ili za hejtere pass masteru

Nadam se da je veceras pokazao kakav je igrac, da vam je barem malo otvorio oci. Jebeniiica, Kroos i Modric nisu mogli 5 pasova da uvezu. Svaka cast Talijanski maestru ili za hejtere pass masteru

Jasta, garant zbog njega nisu. Nije da je cijeli svijet gledao Kantea i cudio se, ovdje ljudi o Jorginhu pisu. Strava.

Solidna partija, dobio u 13. minuti zuti pa je morao oprezniji biti. Ali mu je legao Tuchelov sistem, ima sigurnost nazad pa i ono kad ga par puta standardno otresu ko slinu na sredini, opet imas dovoljno defanzivaca pozadi. 

Jasta, garant zbog njega nisu. Nije da je cijeli svijet gledao Kantea i cudio se, ovdje ljudi o Jorginhu pisu. Strava.

Solidna partija, dobio u 13. minuti zuti pa je morao oprezniji biti. Ali mu je legao Tuchelov sistem, ima sigurnost nazad pa i ono kad ga par puta standardno otresu ko slinu na sredini, opet imas dovoljno defanzivaca pozadi. 

Teski si kompleksas, ne mozes prevaliti preko jezika da je odigrao dobro pa ni veceras kad smo izborili finale, covjek 80 minuta igro sa zutim kartonom.

Ako je ovo solidna partija ti si onda slijep pored ociju.
Ne gotovim ga nešto ali bio je dobar večeras. Što se tiče igre i onoga što je Tuchel zamislio, apsolutno svi igrači su bili na nivou. Ostaje žal za promašenim zicerima ali u igri smo izdominirali.

Ja da sam na mjestu zeme ne bih imao obraza pisati vise na Kanteovoj temi. Kako je pljuvao po njemu, misli da se raja ne sjeca tih upisa. A naziva druge kompleksasima.

Sigurno bolje soxx, sa 3x slabijom ekipom. No to je proslost i nije potrajalo dovoljno.

Elem, dosta o tome. I dalje imam isto misljenje, dovoljno sam gledao pass mastera. Sistem Tuchela mu lezi, prikriva mnoge njegove nedostatke ali to je pohvala treneru.

Sistem mu skriva nedostatke. Ok, ali sta je sa mnostvo dobrih stvari koje radi ? Nijedne rijeci o tome. Nije da nismo navikli od pojedinih.

Jorginhu svaka cast, kakva borba, na kraju tekme umro covjek,place od srece, takvi igraci trebaju Chelseaju, pa nek i imaju nedostatke.

Bio je borben, okej, igra solidno i to pre svega zbog sistema Tuhela koji forsira što kaže Wisey. Sinoć je bio dobar, ali jednostavno svi drugi su bili odlicni, tako da je bio lošiji od svih drugih, što naravno ne znači da je bio los, ali prosek, ništa posebno, dobar. Smatram da bi Gilmor bio najmanje podjednako dobar kao on a verujem i dosta bolji da igra redovno i da mu se daje prilika

Za njega sam se najvise bojao da ce fasovati crveni jer je brzo pozutio. Ali maestralno je odradio utakmicu. Samo kad bi imao konstantu. Sutra da se igra protiv Notinghama, pogubio bi se na terenu.

Kako ga pojede Partey u jednom duelu, Wisey je sigurno uživao. :D

Nista novo, takvih bude po nekoliko na svakom mecu.
Nekad prije smo mi bili ekipa koja je tako silovala Arsenalove pilice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.