Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jorginho mece ne vadi. Odlicno prvenstvo okrunio titulom. Jest da je promasio penal ali moralo se i to desiti jednom, sreca njegova pa Donnarumma bio na visini zadatka. Drago mi je zbog njega, ima on mjesto u svakom timu.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Lionel Messi - 2/1
Harry Kane - 9/2
Kylian Mbappe - 6/1
Robert Lewandowski - 6/1
Cristiano Ronaldo - 8/1
N'Golo Kante - 8/1
Neymar - 9/1
Raheem Sterling - 10/1
Ciro Immobile - 14/1
Kevin De Bruyne - 16/1
Lorenzo Insigne - 16/1
Jorginho - 20/1

Sa kakvim imenima se nalazi Jorginho. Kapa dole.

Kante i jorg najbolji dvojac na dunjaluku
Jednostavno igrac i lik za kojeg znas da ce u onakvom, odsutnom trenutku za cijeli tim i naciju, kada najvise treba, promasiti. Klasicni Jorginho.
Srecom Englezi ne znaju pucati pa ipak osvojise Talijani.
Jorginho o glasinama koje ga povezuju s osvajanjem Zlatne lopte:

"Kako bih se mogao usporediti s Messijem, Ronaldom ili Neymarom? Ako govorimo o čistom talentu, znam da sam daleko od najboljeg na svijetu. Međutim, ako su glavni kriterij osvojeni trofeji ove sezone, onda sam ja najbolji..."
  • 1 mjesec kasnije...
I on je odličan od dolaska Tuhela, ali realno Kante zaslužuje.Kante pokupio skoro sve nagrade za igrače utakmice u knockout fazi iako je igro Žoržinjo sa njim.

Uglavnom neću previše opterećen biti i ako on dobije,čestitam mu i nek nastavi ovako.
Meni drago ako dobije jer je nas igrac, ali mislim da je sramota da on dobije pored Kantea. Osvojio je Evropsko i zbog toga ce mu dodjeliti nagradu, ali Kante je Kante i on je morao to pokupiti.

E ovaj je sport i sluzbeno u qrac krasni otisao

Haters gonna hate. 

Champions League

Super Cup

Euro 2020 Winner

#UCL Team of the Tournament

Euro 2020 Team of the Tournament

UEFA Men’s Player of the Year

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1430943989801312267?s=20

Nek je jednom i nas osvojio. Svaka cast, tesko da moze zlatna lopta ali i ovo je veliko.

Gledam bodove, zamalo da uzme De Bruyne, ispred je Kantea. Smijesno.

Pa sad, da li zasluženo podrazumijeva da igra za dobru reprezentaciju i klub to je već pitanje. Mada ova nagrada svakako ne predstavlja najboljeg igrača Evrope nego igrača sa najviše dostignuća u godini, iz tog razloga najbolje i naziv da promijene. S obzirom da nije ni najbolji na svojoj poziciji u klubu u kom igra, kamoli u Evropi. 

Pa sad, da li zasluženo podrazumijeva da igra za dobru reprezentaciju i klub to je već pitanje. Mada ova nagrada svakako ne predstavlja najboljeg igrača Evrope nego igrača sa najviše dostignuća u godini, iz tog razloga najbolje i naziv da promijene. S obzirom da nije ni najbolji na svojoj poziciji u klubu u kom igra, kamoli u Evropi. 

Bravo za komentar totalno se slazem.

Kako bi bilo smiješno da Jorginho uzme zlatnu loptu a veznjaci poput Lamparda, Gerrarda, Xavia, Inieste, Scholesa, Sneijdera nisu uspjeli. Ne kažem da ne bih volio, daleko od toga, naš je igrač i voli klub ali eto samo kažem kako bi bilo nerealno.

Još gore bi mi bilo da nagradu daju Messiu jer se priča o tome također...

Po meni, Kante, Lewa eventualno Kevin De Bruiyne ako uzmu nagradu biće oke

I NARAVNO JORGINHO

Moram ga pohvaliti za danasnju igru, posebno drugo poluvrijeme kad je bilo 11 na 10. Mali milion lopti je uzeo i izborio prekršaje pomoću kojih je odbrana odahnula i skupila snage. Nije se gubio pod pritiskom niti griješio. Dobra predstavala

Beskoristan u napadu, usporava igru i nikad neće uraditi najbolju opciju od ponuđenih.

U odbrani ok, ali mislim da to nije dovoljno da bude prvotimac. Jednostavno nije on kriv niti griješi nešto, samo je nivo ispod od onog što treba ovom klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.