Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

Najjace je sto je prije 2 godine imao 0 trofeja a vazio za dobrog trenera, evo sad 2 godine osvojio EL i Italijansku ligu i dobio 2 otkaza

Iz Chelsea nije tehnicki dobio otkaz nego je preuzeo veci klub. :D

Jednostavno trener za male ekipe s malim ocekivanjima. Prosjecan i nista vise od toga. Doba drustvenih mreza i ta izdrkavanja na sezonu i po solidne igre s Napolijem mu je donijelo sve ovo, inace nikad ne bi maknuo od sredine talijanske lige.

Mi smo imali srece da ga je Juventus htio prosle godine, inace nasi kakvi su jos bi ga zadrzali.

Jednostavno trener za male ekipe s malim ocekivanjima. Prosjecan i nista vise od toga. Doba drustvenih mreza i ta izdrkavanja na sezonu i po solidne igre s Napolijem mu je donijelo sve ovo, inace nikad ne bi maknuo od sredine talijanske lige.

Mi smo imali srece da ga je Juventus htio prosle godine, inace nasi kakvi su jos bi ga zadrzali.

Sve ok ali da De Laurentis ima mala očekivanja :D

Jednostavno trener za male ekipe s malim ocekivanjima. Prosjecan i nista vise od toga.

Zvuci kao pravi trener za nas. :D

• 8 mjeseci kasnije...
Mi ga potjerali sezonu iza završili lošije nego on. Juventus ga potjerao, sezonu iza nisu osvojili ni Seria A, možda ipak nije tako loš trener?
  • 1 mjesec kasnije...

Baš me zanima kakav će biti u Laziu i kakav će fudbal igrati. Nije ovo meni loš trener, ima svoju filozofiju koja mu kod nas nije uspjela. Prije svega jer mu nije dato dovoljno vremena. Pokušaj je promjeniti pristup, defanzivni i razmišljanje igrača,  u određenoj mjeri je i uspio. Sretno pušač.
Volio bi da uzme Rubena. 

• 7 mjeseci kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Maurizio Sarri (2018-2019, trener)
  • 1 godina kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.