Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pored Havertza i Ziyecha čini mi se da je nekako pokazao najviše i da je iskoristio koliko-toliko pruženu priliku. Samo nek se više odlučuje na šut, vjerujem da bi ušla koja u mrežu.

Odlična asistencija Ziyechu.

• 3 sedmice kasnije...

Ne znam da je ikad u kontinuitetu dobio ovoliko utakmica na lijevom krilu. Vidi se napredak, sto je najbitnije vraca mu semglad i zelja za igranjem fudbala i pokazuje ambiciju da se nametne treneru. To nam treba.

Najjace je sto ce se pricati kako je bio najopasniji igrac i kako je Werner beskoristan, kad je ovaj dva puta imao priliku da samo gurne loptu ka Werneru koji je bio u mnogo boljoj poziciji.

U prvoj prilici na utakmici kada je De Gea odbranio nije bilo sanse da mu doda. Bukvalno sam i ja pomislio sto mu nije dodao ali igrac je bio tacno na liniji dodavanja izmedju njega i Wernera.

Po meni nije odigrao puno lošije u odnosu na utakmice poslije kojih su se pisali hvalospjevi o njemu. Defanzivno je bio dobar i zaustavio dvije opasne kontre svojim vraćanjem poslije kornera. Nije bilo prostora da se on pokaže u nekoj kontri, a driblati igrače je izgleda zaboravio.

To je ta situacija i trenutak kada je trebao dodati Werneru. McTominay nije opasnost za presjeći pas, ali je problem Å¡to se Werner kreće prema Baillyu tako da bi je vjerovatno Å¡utnuo lijevom nogom traljavo u padu ili ona ne bi doÅ¡la do njega. 

FlYXBNR.png

Problem je njegova završnica, ni ja Werneru ne bi dodo. Šuto skoro po sredini gola, po zemlji i preslabo. Retardirani napadači, a i Tuchel bi trebo počet forsirat završnice na treningu pošto očito neće samo od sebe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.