Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Koja je ovo prevara od igrača. 

Sjećam se situacije iz prvog poluvremena kad je odigrao dupli pas sa kovačićem i ovaj ga izbacio ka golu. Znači nigdje u krugu od 20 metara igrača oko njega, on je kao neko brzo krilo ili slovi za to, kao neka prodornost mi adut... trećoligaški bek/štoper ga stigao i rutinski odgurao u goal out. Osim toga, nijednom al bukvalno nijednom nije napravio višak na toj lijevoj strani, nije nijednom prošao opet ponavljam beka iz treće lige. Ne znam za mene je puno bolji igrač biio prije 2 godine nego sad.

Ovako na prvu bolji igrači/krila od njega su : Richarlison, Bowen, Saka,  Antony, Raphinha, Ocampos , Zaha , Saint-Maximin, Zaniolo pa možda i Ismaila Sarr.  I ovo su sve igrači koji ne igraju u vrhunskim timovima i koji bi nas pojačali (ok neki se vracaju poslije povrede Zanilo, Sarr, neki su u padu Zaha) a dostupni su.

Ponekad imam utisak da bi nas svako krilo na svijetu pojačalo (osim Iwobija, Minamina i Saelemaekersa). Ne znam šta je razlog. Je li lakše biti krilo u ekipi koja igra na kontre? Je li lakše igrati kad si glavni igrač i imaš potpunu slobodu u igri? Sigurno da jeste, ali kad neko obuče naš dres kao da zaboravi i driblati i šutati i asistirati tako da je problem još veći.

Mozda smo se ipak zeznuli sto ga nismo dali Bayernu onaj put. Sve cekam kad ce imati neku utakmicu gdje ce sam presuditi, da se vidi taj potencijal. Sumnjam da cemo docekat to od njega.
Odoi je dobar igrac i jos mlad, ne treba se odmah zaletiti i prodati ga pa da kasnije zalimo.

Mene nervira sto kako god da Odoi odigra, pogotovo kada je bio ono bas los, Wisey i diablo ga nece nikad ama bas nikad kritikovati. Neki drugi igraci i za mnogo manje bude popljuvani.

Ocekujem da dodje Wisey i kaze kako je Tuchel kriv jer ga je forsirao na desnom wing backu.
Hamco pisao sam vise puta da Odoi stagnira kao igrac. Krivim ponajprije njega licno, ali isto tako i trenere. Decko kad je tek dosao u ekipu ozbiljnije, sjecam se onog pocetka pod Lampardom, svaki put kad bi dobijao loptu sjurio bi se na odbrambenog igraca. I dok ovaj ne zna sta ga je snaslo lopta je vec na 16 metara u opasnoj zoni.
Eh sad taj zavrsni potez, korak i sut, to se moralo vjezbati do savrsenstva. Svaki dan ako treba po 100 puta ponavljati, s obje noge. Samo rolanje i sut, rolanje i centarsut, rolanje i povratna. Do u nedogled.
Medjutim momak sada sve vise izgleda da ce nazalost biti jedan od navikanih engleskih talenata, koji ce zavrsiti u nekom prosjecnom premierligaskom klubu.
Ta nije dzaba jedan Bayern onomad zagrizao za njega ko tinejdzer za zgodnom trebom.

Obožavam prosrati po CHOu pred Irfanom samo da ga podjebem i da krene pisati kako je to najbolje krilo i napadač u klubu te najveći engleski talenat na lijevom krilu :D 

Što se trenera tiče jedino me nervira kada ga vidim kao desnog bočnog i to je to ali mora se nekada žrtvovati za ekipu, jebi ga i Drogba je igrao desnog beka kad smo osvojili LŠ i u finalu i polufinalu pa je opet tukao sve što je stigao (uključujući i Robbena :D )

ÄŒas dobar, čas loÅ¡, kako kad 

• 4 sedmice kasnije...

Sinoć me baÅ¡ razočarao. Uvijek kad ga vidim u prvih 11 ponadam se kao hajde daj Bože da pokaže taj raskoÅ¡ni talenat o kojem se govori, ali svaki put niÅ¡ta. Tačno poslije one povrede nije isti igrač i Å¡to Wisey kaže sve su prilike da će na kraju zavrÅ¡iti u nekom mid-table klubu sa ne tako zapaženom karijerom. 

Nije da mu se nisu pružale šanse ove sezone. Ipak ja bih volio kad bi on otišao na posudbu ovog ljeta. Španija, Njemačka, nije bitno, čisto da vidimo kako bi se snašao. Ako uspije super, ako ne uspije, prodati ga prvom zainteresiranom. Mi bismo u međuvremenu trebali potražiti novo krilo, Raphinha, Bowen, taj tip igrača.

• 4 sedmice kasnije...
https://twitter.com/standardsport/status/1509620999750365196?t=rlLSNzmFmAvZAzUvpeMaOg&s=19

Jos malo i vise nece biti Engleski talent nego Ganski.
Ovo da je bolji od svih sam se šalio, prvi april je. Sad ozbiljno.

Nije bolji ni od jednog koji se poziva. Sve i da je bolji nije standardan u klubu i u lošoj je formi. Ima samo 21 godinu, sportsko državljanstvo se obično mijenja sa 24-25. Karijera mu se već sada srozala na nivo da misli da neće nikad igrati za Englesku. Za ovih 4-5 godina koliko je aktuelan nikad nisam primjetio da pokazuje povezanost sa Ganom, za razliku od nekih drugih, i ne mogu ga zamisliti u dresu te reprezetnacije.

Mislim da on nikada nije pokazao šta zna. Nije nikad dobio 8 utakmica u nizu da igra na svojoj poziciji. Mislim da bi trebao da ode na posudbu u neki klub u PL gdje će odigrati 30 utakmica i pokazati šta može, pa da konačno vidimo šta je u stanju da radi.

Odoia je deffinitivno sjebala ona povreda. On je izgubio onu eksplozivnost koju je imao. Bio je explozivniji i brzi sa 17 godina nego sto je sad. On treba raditi u teretani prije svega, takodjer ovo sto Adi govori, ne bi bilo lose ni da ode na posudbu gdje bi mogao igrati non stop. On je vrhunski talenat ali nije dovoljan samo talenat. 

Lebron James je takodje talenat ali i sa 37 godina i dalje vrijedno i zestoko trenira kao da nista nije postigao.

Najvise ga je unazadila povreda dok smo bili pod Lampsom tada bi sigurno imao mnogo vecu minutazu nego sada sto ima. Pogotovo formacije radi, tada bi igrao na krilu, tamo gdje mu odgovara, ne bi se jebavao kao neki Wing Back i tako to. I ovde pod Tuchelom najbolje partije je pružao kada je bio u napadu, iza napadača... To da on i Pulišić igraj kao WB mi je van svake pameti....

Problem jeste upravo to Å¡to on nema konstantno dovoljno prilike i minuta, ne može se očekivati da svaki put kada dobije minute na kaÅ¡iku ili kad god starta bude Ronaldo... 

Talenta svakako ima, mlad je on još ali ne znam kakav je u glavu i da li ima ambicija....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.