Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Ja mogu rec da je odoi na pocetku tuchelove karijere u celsiu izgledao bolje nego ikad, iako je igrao WB-a.

Kod lamparda je izgledao 3x losije

Rekao sam neki dan da je žrtva pravila o samo 3 izmjene, žrtva promjene formacije i žrtva teškog rasporeda na kraju. Za njega bi idealno bilo da igramo formaciju sa pravim krilima i da se on i Pulišić mijenjaju lijevo. Znamo da Pulišić zbog povreda može odigrati nekih 25 od 38 ligaških utakmica. Na ostalim da Odoi bude starter ako je zdrav, a Pulišića svakako ponekad odmarati u nekim lakšim utakmicama. Razvio bi se za godinu dana samo tako. Problem je što i Pulišić grije klupu, a pogotovo CHO.

• 2 sedmice kasnije...

Još jedna propala sezona za njega. Dio krivice ima sam, dio krivice imaju treneri, a dio krivice imaju i okolnosti. Morao je dobijati više minuta na početku sezone kada nije bilo ni Pulišića ni Ziyecha. Bio je jedino pravo krilo na raspolaganju, i opet je sjedio na klupi dok su na krilu pokušavali igrati Werner, Havertz, Mount, pa i Loftus-Cheek u prvom kolu. Morao je bolje koristiti te prilike koje je dobijao. Sjećamo se utakmica u kojima je samo vraćao loptu nazad i nije ništa pokušavao stvoriti. Bilo je naravno i dobrih utakmica. Onih par puta kada smo gubili sa 3:0 je ulazio sa klupe i bio najbolji. Dao je i ona dva gola u Ligi Prvaka na početku. Kasnije je kod Tuchela prebačen na novu poziciju, desnog wing-backa. Naravno da on nije bek, ali ako se pogleda njegova mapa kretanja i prosjećna pozicija, bio nam je skoro najistureniji igrač. Ima taj dobar trk od centra do 16-eca, ali kad uđe u 16m ne zna šta da radi sa loptom. Prvih mjesec dana je igrao i više od Jamesa. Kasnije se Reece ustalio na toj poziciji, a došle su i najvažnije utakmice u sezoni na kojima Tuchel nije želio rizikovati sa njim. Da smo ranije osigurali top 4 igrao bi sigurno više. Da smo smjeli vršiti po 5 izmjena ulazio bi sigurno češće. Ovako mu je još uvijek highlight karijere kako je uništavao Bellerina na pripremama prije 3 godine. Ne znam šta bih radio sa njim da sam na odgovornom mjestu. U napadu je prevelika konkurencija i on je tu najmanje ime. Tog desnog beka ako dovedemo na ljeto onda on tu nema šta tražiti. Sve se više čini da bi mogao na posudbu. Ima nekoliko jakih klubova u Engleskoj u kojima bi bio u prvoj postavi. Leicester ako bi se vratili na 4231 ili Everton bilo kako. Drugo krilo im Iwobi.

Zar je moguce da su i Sarri, Lampard i sad Tuchel coravi pa ne vide ovo sto diablo vidi? Mozda vide ali ga ne vole iz nekog razloga?

On i Salihamidzic, mora da su neki rođaci

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.