Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Neka on uzme nekog psihologa prije sve jer džaba svi treneri kad on češe kurac na terenu

ma nek samo pogleda koja je uloga igraca na njegovoj poziciji, i da manje vraca lopte nazad.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
1 hour ago, Chelsea_fan said:

Meni se više čini da vežbaju ko če više promašiti..nemogu da verujem da neki profesionalci maše toliko ispred gola 🙂

I Odoi i Cilvel treniraju sa omladincima jer je prvi tim na odmoru jos uvek.

9 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Čini mi se da su ovo klinci, maleni mi nešto. Nego ovaj mali plavi što je mašio ova tri zicera, novi kombo Morate i Lukakua, treba do odmah odjebati :D

Nije li neki Vernerov rodjak ? 

@Adi da to proveri :D

Nadam se da je zavrsio sa povredama i da je izlijecio istu koja ga je mucila u prosloj sezoni. Ova sezona koja dolazi mu je biti ili ne biti da pokaze sta moze na terenu, tako da sretno Odoi. :D

Govorio sam i ranije i ponavljam ponovo, on je izgubio na explozivnosti i startnoj brzini nakon one povrede. Jedino rjesenje je bilo da se zada u teretanu, da radi na jacanju misica cime bi potencijalno mogao vratiti to ubrzanje.

Kaze da je radio nikad jace, da je bio u teretani pa ajde da vidimo. 

Nije Odoi igrac kojeg tako lako treba odbaciti.

Ono sto njemu treba nije teretana. Nadam se da je malo i s loptom radio.

U svakom slucaju pohvalno je da ozbiljno shvata svoju karijeru. Medjutim dzaba sve to kad Tuchel sad dodje i klupira ga, ili metne na beka.

Ja zaista ne shvatam zasto toliko smatrate da je ogranicen kada ga stavi na rwb? Jest formacijski i na papiru wing back ali covjek visi u napadu, po Heat Mapu bude najistureniji nas igrac tokom meca.

igrao je on i kao lijevo krilo pa nista. Odgovorno tvrdim, ako vrati startnu brzinu i explozivnost kao prije povrede, razvaljivat ce gdje god bude igrao.

19 minutes ago, hamco said:

Ja zaista ne shvatam zasto toliko smatrate da je ogranicen kada ga stavi na rwb? Jest formacijski i na papiru wing back ali covjek visi u napadu, po Heat Mapu bude najistureniji nas igrac tokom meca.

Zato što se uvijek mora naći neki izgovor ili prebaciti odgovornost na nekog drugog.

Zato sto je tamo samo i igrao u zadnje 2 godine i par na desnom krilu sto bi bilo isto. Logicno da je ogranicen kada igra beka, isto k'o da Edena, Neymara i takva krila stavljas na beka. To sto je bio u napadu je logicno, ali opet na desnom krilu je ogranicen kao i Eden sto je bio svaki put kada je igrao desno krilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.