Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Nemoj uopste ga gurati na mjesto desnog beka. Lik je krilo i to veoma dobro krilo, ali ne mozes od malca ocekivati da poslije 10 tekmi udje i razvali svaki put. Treba kontinuiteta i bit ce najbolje krilo sto imamo. Vrlo jednostavno, ali vrlo tesko kada ti se ne daju sanse.

Ma prenapuhan igrač.

bez nekih 2500-3000 minuta na terenu tokom sezone u svim takmičenjima teško da on može nešto da napravi u smislu nekog iskoraka i to važi za sve ne samo za njega

nije to presudno ali je neko prosek za mlade igrače, svima njima treba prostor, drugo je Pulisic koji je u Dortmundu igrao uveliko iako je došo kod nas kao jedan od najmladjih igrača

neću niÅ¡ta negativno da napiÅ¡em, Å¡ta viÅ¡e da kažeÅ¡ u sezoni kad smo osvojili LÅ  a već su se u prvi tim ustalila dva igrača iz akademije, Kristensena ne računam tu, on je igrao i ranije 

Tuchel ga je koristio koliko toliko.
Kad se azpi povrijedi u finalu. Gledam Odoi kraj linije. Svrsio bi da se takva izmjena desila.

U pocetku je imao finu minutazu kod tuchela. Kasnije je isao, kad je zagustilo, na sigurno. Kod lamaprda je bio zaboravljen. Sva krila povrijedjena bila i opet nije bilo mjesta za njega.

Mislim da ce se naigrat kod svabe chosen one sad kad ima cijelu sezonu prrd sobom
Ja nesto sumnjam, sve mi se cini da ce ovo ostati vjeciti talenat a nikad postati ozbiljan igrac. Drugi u nizu poslije Loftusa. Iako ima jos vremena da dokaze suprotno.
Jednostavno s njegove strane nedovoljno rada a nije imao srece ni da potrefi trenera koji bi bas radio s njim i napravio ga pravim igracem.

Ma ne može igrati Wing Backa jebenog. Prvo u odbrani je izgubljen više od Alonsa ako je to ikako moguće, vidi se da je u napadu čitav život i da nije igrač koji će se vraćati u odbranu svaki napad.

Ne bih se ni trudio da ga učim i prilagođavam na tu poziciju jer kad je igrao kao lijevo krilo vidjelo se da ima ogroman kvalitet. Možda neka posudba, negdje gdje bi igrao haman svaku u takmicu i to kao krilo. Čisto da vidimo da li je talenat ili samo šuplja priča

Pa njega tucheö kad stavi na wb bude istureniji nego li kad je na krilu

Nije problem ta napadačka uloga naÅ¡eg WB-a oni stalno vise u napadu kad mi napadamo. Problem je Å¡to u odbrani CHO niti zna kako da stoji niti želi da se vraća nazad. Plus igrao je stalono kao desni WB a po prirodi je lijevo krilo, prodoran igrač koji stalno ulazi u sredinu 

Nijedan trener mu nije dao da igra lijevo. Zasto li?

Kod Tuchela wb, a kod ostalih klasicno desno krilo, igra uz desnu aut liniju.

Nijedan trener mu nije dao da igra lijevo. Zasto li?

Kod Tuchela wb, a kod ostalih klasicno desno krilo, igra uz desnu aut liniju.

Zato što je na početku kod Lampsa tu igrao Werner, onda se vratio Pulišić. Dobio je neke minute lijevo i bio je dobar, bio je on dobar i desno ali opet mislim da je lijevo dosta bolji

Ma nema on sljedeće godine mjesta lijevo. Dovedemo špica Werner će igrati lijevo,ponekad Mount i ako dovedemo i Hakimija njemu se vrijeme kupit.
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor
Jasno je sta treba da radi. Na kojoj god poziciji da se nađe, koliko god da minuta dobije, mora da pokaže zelju, hrabrost i volju da se dokaze. Drugačije nece uspeti, bez obzira na talenat.

Pored ovog svega, treba se napomenuti da insajderi kazu da nikad bolje fizicki nije izgledao CHO i da je stvarno spreman da se dokaze.

jel ti vidiš čoveče dokle je ovo sad došlo, da se tvita o ovome što je citirano

mislim, mene interesuje samo da li i šta zamišlja trener sa njim i kako on pruža partije na terenu, a najviše zbog toga što je nama prekopotrebno da neko od tih igrača ofanzivnijih proradi i igra dobro u kontinuitetu

ok, mlad je i ne tražim sad neku vrhunsku sezonu ali Zijeh, on, neko mora da istupi, jebem li ga

Neophodno je da više njih proradi. Werner bi trebao dati 10 golova više nego prošle sezone, od Havertza očekujemo da nastavi sa dobrim igrama sa kraja sezone, a i Odoi, Ziyech i Pulišić mogu puno bolje. Na sve to želimo dovesti world-class napadača. Sa očajnim napadom smo postali prvaci Europe, titulu nam je donijela odbrana, ali ne treba se pouzdati u to da će ona uvijek tako dobro funkcionisati. Igra u napadu mora biti bolja.

jel ti vidiš čoveče dokle je ovo sad došlo, da se tvita o ovome što je citirano

mislim, mene interesuje samo da li i šta zamišlja trener sa njim i kako on pruža partije na terenu, a najviše zbog toga što je nama prekopotrebno da neko od tih igrača ofanzivnijih proradi i igra dobro u kontinuitetu

ok, mlad je i ne tražim sad neku vrhunsku sezonu ali Zijeh, on, neko mora da istupi, jebem li ga

Nadam se da ga zamislja na lijevom krilu.

U većini utakmice pravo lijevo krilo niti nije postojalo, a nekako ne vjerujem da će Tuchel mijenjat formaciju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.