10. juni 2021.5 god. comment_316577 Nemoj uopste ga gurati na mjesto desnog beka. Lik je krilo i to veoma dobro krilo, ali ne mozes od malca ocekivati da poslije 10 tekmi udje i razvali svaki put. Treba kontinuiteta i bit ce najbolje krilo sto imamo. Vrlo jednostavno, ali vrlo tesko kada ti se ne daju sanse. Ma prenapuhan igraÄ. Prijavi
10. juni 2021.5 god. comment_316588 bez nekih 2500-3000 minuta na terenu tokom sezone u svim takmiÄenjima teÅ¡ko da on može neÅ¡to da napravi u smislu nekog iskoraka i to važi za sve ne samo za njega nije to presudno ali je neko prosek za mlade igraÄe, svima njima treba prostor, drugo je Pulisic koji je u Dortmundu igrao uveliko iako je doÅ¡o kod nas kao jedan od najmladjih igraÄa neću niÅ¡ta negativno da napiÅ¡em, Å¡ta viÅ¡e da kažeÅ¡ u sezoni kad smo osvojili LÅ a već su se u prvi tim ustalila dva igraÄa iz akademije, Kristensena ne raÄunam tu, on je igrao i ranije Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316637 Ne može se napredovati samo na treninzima. On ne igra nikakve utakmice, koliko znam za mladi tim već neko vrijeme ne igra. Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316639 Mozda ne igra utakmice ali zato igra u Gani na nakvom igralistu sa lokalcima to sam vidio na tviteru. :D Prijavi
11. juni 2021.5 god. comment_316648 Tuchel ga je koristio koliko toliko. Kad se azpi povrijedi u finalu. Gledam Odoi kraj linije. Svrsio bi da se takva izmjena desila. U pocetku je imao finu minutazu kod tuchela. Kasnije je isao, kad je zagustilo, na sigurno. Kod lamaprda je bio zaboravljen. Sva krila povrijedjena bila i opet nije bilo mjesta za njega. Mislim da ce se naigrat kod svabe chosen one sad kad ima cijelu sezonu prrd sobom Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316652 Ja nesto sumnjam, sve mi se cini da ce ovo ostati vjeciti talenat a nikad postati ozbiljan igrac. Drugi u nizu poslije Loftusa. Iako ima jos vremena da dokaze suprotno. Jednostavno s njegove strane nedovoljno rada a nije imao srece ni da potrefi trenera koji bi bas radio s njim i napravio ga pravim igracem. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316665 Ma ne može igrati Wing Backa jebenog. Prvo u odbrani je izgubljen viÅ¡e od Alonsa ako je to ikako moguće, vidi se da je u napadu Äitav život i da nije igraÄ koji će se vraćati u odbranu svaki napad. Ne bih se ni trudio da ga uÄim i prilagoÄ‘avam na tu poziciju jer kad je igrao kao lijevo krilo vidjelo se da ima ogroman kvalitet. Možda neka posudba, negdje gdje bi igrao haman svaku u takmicu i to kao krilo. ÄŒisto da vidimo da li je talenat ili samo Å¡uplja priÄa Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316669 Pa njega tucheö kad stavi na wb bude istureniji nego li kad je na krilu Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316674 Pa njega tucheö kad stavi na wb bude istureniji nego li kad je na krilu Nije problem ta napadaÄka uloga naÅ¡eg WB-a oni stalno vise u napadu kad mi napadamo. Problem je Å¡to u odbrani CHO niti zna kako da stoji niti želi da se vraća nazad. Plus igrao je stalono kao desni WB a po prirodi je lijevo krilo, prodoran igraÄ koji stalno ulazi u sredinu Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316681 Bude li razmiÅ¡ljao na naÄin da samo lijevo krilo dolazi u obzir zavrÅ¡it će u Brentfordu. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316682 Nijedan trener mu nije dao da igra lijevo. Zasto li? Kod Tuchela wb, a kod ostalih klasicno desno krilo, igra uz desnu aut liniju. Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316693 Nijedan trener mu nije dao da igra lijevo. Zasto li? Kod Tuchela wb, a kod ostalih klasicno desno krilo, igra uz desnu aut liniju. Zato Å¡to je na poÄetku kod Lampsa tu igrao Werner, onda se vratio PuliÅ¡ić. Dobio je neke minute lijevo i bio je dobar, bio je on dobar i desno ali opet mislim da je lijevo dosta bolji Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316699 Ma nema on sljedeće godine mjesta lijevo. Dovedemo špica Werner će igrati lijevo,ponekad Mount i ako dovedemo i Hakimija njemu se vrijeme kupit. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317382 diablo ce pišnuti od srece https://twitter.com/theathleticuk/status/1417401642350256128?s=21 Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317383 Sta imam pisnuti, znao sam vec ovo, suplje su me nervirale, jer nikakve istine nije bilo od starta da ce otici negdje. Prijavi
20. juli 2021.5 god. Autor comment_317389 Jasno je sta treba da radi. Na kojoj god poziciji da se naÄ‘e, koliko god da minuta dobije, mora da pokaže zelju, hrabrost i volju da se dokaze. DrugaÄije nece uspeti, bez obzira na talenat. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317393 Pored ovog svega, treba se napomenuti da insajderi kazu da nikad bolje fizicki nije izgledao CHO i da je stvarno spreman da se dokaze. Prijavi
23. juli 2021.5 god. comment_317431 Pored ovog svega, treba se napomenuti da insajderi kazu da nikad bolje fizicki nije izgledao CHO i da je stvarno spreman da se dokaze. jel ti vidiÅ¡ ÄoveÄe dokle je ovo sad doÅ¡lo, da se tvita o ovome Å¡to je citirano mislim, mene interesuje samo da li i Å¡ta zamiÅ¡lja trener sa njim i kako on pruža partije na terenu, a najviÅ¡e zbog toga Å¡to je nama prekopotrebno da neko od tih igraÄa ofanzivnijih proradi i igra dobro u kontinuitetu ok, mlad je i ne tražim sad neku vrhunsku sezonu ali Zijeh, on, neko mora da istupi, jebem li ga Prijavi
23. juli 2021.5 god. comment_317433 Neophodno je da viÅ¡e njih proradi. Werner bi trebao dati 10 golova viÅ¡e nego proÅ¡le sezone, od Havertza oÄekujemo da nastavi sa dobrim igrama sa kraja sezone, a i Odoi, Ziyech i PuliÅ¡ić mogu puno bolje. Na sve to želimo dovesti world-class napadaÄa. Sa oÄajnim napadom smo postali prvaci Europe, titulu nam je donijela odbrana, ali ne treba se pouzdati u to da će ona uvijek tako dobro funkcionisati. Igra u napadu mora biti bolja. Prijavi
23. juli 2021.5 god. comment_317435 jel ti vidiÅ¡ ÄoveÄe dokle je ovo sad doÅ¡lo, da se tvita o ovome Å¡to je citirano mislim, mene interesuje samo da li i Å¡ta zamiÅ¡lja trener sa njim i kako on pruža partije na terenu, a najviÅ¡e zbog toga Å¡to je nama prekopotrebno da neko od tih igraÄa ofanzivnijih proradi i igra dobro u kontinuitetu ok, mlad je i ne tražim sad neku vrhunsku sezonu ali Zijeh, on, neko mora da istupi, jebem li ga Nadam se da ga zamislja na lijevom krilu. Prijavi
23. juli 2021.5 god. comment_317437 U većini utakmice pravo lijevo krilo niti nije postojalo, a nekako ne vjerujem da će Tuchel mijenjat formaciju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.