Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Jednostavno nedovoljno dobar za trenutne ciljeve kluba. Isti slucaj kao sa Abraham. Trebali su ga pustiti u Dortmund dobra sansa za dokazivanje. Sigurno nece biti zadovoljan sa minutama samo u kupu i nesto sitno u ligi, dobro ga je imati i trositi u utakmicama sa daleko slabijim protivnicima. Nista vise od toga.
  • 2 sedmice kasnije...
Ono sto sam ja primjetio kod Odoia malo ko da je do sad spomenuo. On nakon one povrede ahilove tetive vise nije explozivan i nema prvi korak brz kao sto je imao prije povrede. Da li je zaista ta povreda ucinila svoje, da li ne radi dovoljno na sebi u teretani i vjezbama za postizanje te eksplozivnosti to zaista ne znam ali njegov trenutno najveci problem je to sto uopste vise nije explozivan i nema brz taj prvi korak sto bi trebao imati kao krilni igrac.

Tu dolazi do problema pogotovo kada igra na poziciji rwb gdje je limitiran da probija u desnu stranu i igraci ga uvijek lahko stignu.

On mora raditi po meni najvise na svom tijelu trenutno, na svojim nogama, na ubrzanju iz mjesta. S loptom zna sve, donosenje boljih odluka doci ce iskustvom i utakmicama ali da bi mu sve to bilo lakse i bolje izvodivo mora fizicki se popraviti i to mnogo.

Jbte pa pogledajte samo transformaciju Bayernovih igraca, evo najnoviji primjer je Alphonso Davis. Prosle godine je bio nevjerovtan ali ove godine je jos bolji a fizicki je nevjerovatno napredovao.

https://site-cdn.givemesport.com/images/21/08/04/a3e0c6971ab134e9e801f47ce8d2a2f0/690.jpg
  • 2 sedmice kasnije...
Malo nešto pokazo, koliko god bio ograničen na WB, u situacijama 1 na 1 mora bolje driblati. Ako mu je to glavna osobina,to izgleda vrlo tanko. Taman mu je minutaža.

Kurac od igrača i još mu se traži opravdanje jer beba igra desno kao Wing Back umjesto na lijevom krilu, srce malo.

More lopti je imao i more prostora, bukvalno ni jednu jebenu priliku za suigrača stvorio nije, uvijek kasni sa dodavanjem, zadržava i uspori napad. Protiv jebenog Younga je igrao i opet prosjek, ništa, također je more lopti izgubio u pokušajima driblinga... ništa ali ništa specijalno nema za ponuditi, Reece kad igra na ovoj poziciji je 100x opasniji i to protiv najboljih odbrana a ne protiv kurčevog Younga...

Ptica trkačica ko Pedro, usporava napade ko Willian, samo što je manje produktivan od njih dvojice.

ma realno kurcina, razvikan frajer. apsolutno ni jednu jedinu utakmicu se nije istakao i da je bio najbolji pojedinac koji pravi razliku na terenu. obecavao u pocetku, ali na tome je stalo.

iz uprave neka se dobro zapitaju da li ga treba jos ostaviti ili ga dobro unovciti cim se opet prilika ukaze.

frajer je mladja verzija williana, i to bukvalno, svaki pokusaj driblinga mu je predvidiv.

Skart. Rijesiti ga se dok jos postoji sansa za to. Sve vec vidjeno od Hadsona, nema se sta vise ocekivati od njega. Bio bi dobar u francuskoj ili nizozemskoj ligi.
Mislim da kada Odoi napusti Chelsea, da ce tek pasti u zaborav i da ce u najboljem slucaju biti prosjecan igrac. Vec vidjeno od mnogih ogromnih talenata.

Odoi ne dobija prilike za igru, ali kada ih dobije apsolutno ih ne iskoristava, mentalitet mu je nikakav, na ovaj nacin nece uspjeti.

A definitivno, mozda i najveci je talenat koji je dosao iz nase akademije. Glava je veliki problem mnogima, tako i Odoiju.

ma ni prvi ni posljednji koji je zakazao.

imali smo prije i Kakutu zbog kojeg smo umalo fasovali transfer ban, pa na kraju nista od njega nije bilo.

samo je bezveze drzati ovakog igraca, koji nista ne pokazuje, al eto nadas se da ce jedan dan magicno pokazati nesto

treba uzeti u obzir da mu nije ovo vise prva sezona, debitovao je on davno kod Sarija. +

Debitovao je jos kod Contea. Ma kada ga jedan Lampard nije ustalio u prvu, Lampard koji je promovisao pola akademije i izgradio nekoliko igraca, nemamo sta dalje pricati.

Samo do Odoija je. Do Tuchela, navijaca, forumasa sigurno nije.
Odoi nije uspjeo nešto specijalno napraviti kada smo bili u kanalu, nije uspjeo nešto specijalno uraditi ni u ovom sistemu gdje važimo za jednu ozbiljnu ekipu, mislim da nije do trenera nebitno da li pričamo o Conteu, Sarriu, Lampardu ili Tuchelu, niko od njih u njemu nije našao igrača na kojeg se možemo osloniti. Mozda je trebao biti poslat na pozajmicu u neku ekipu gdje će igrati iz sedmice u sedmicu, mozda jednostavno nije za nista vise nego da bude rezerva bar kada su veliki klubovi u pitanju, teško je odgovoriti na sve to, ali trenutno ne izgleda kao neko ko može doći do prvih 11.
Ne moraš ubaciti, možeš i predriblati i ošutati po golu ili odigrat dupli sa saigračem.

Na stranu ono prije, danas odličan. Zaslužuje priliku na krilu ispred konkurencije.
Sto se mene tice, neka pocne i sljedeću utakmicu, pao je malo u drugom poluvremenu ali prvo je bilo zadovoljavajuće, ipak je to njegova prirodna pozicija.
Callum Hudson Odoi has turned down joining England’s U21’s again, he wants to stay at Chelsea, train, and try and get more opportunities with Tuchel. ( Sky )

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.