31. januar 2021.5 god. comment_309230 Bolje smo igrali danas nego tu utakmicu. Dvije utakmice s novim trenerom, nama protivnici nemogu ni prici lopti, a kamo li sta vise. Da su napadaci manji debili nego sto jesu, imali bi dvije pobjede uz danasnju golijadu od makar 5 komada u mrezi Burnleya. Mozete nesto da ne volite, ali nemojte pljuvati tamo gdje ne treba. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309235 Imao je i Lampard utakmice kada "protivnik ne može prići lopti" pa se ili pisalo da ne valja ili se pisalo kako taj protivnik nije mjerilo. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309251 Kod Lamparda je mnogo cesce bila praksa da se primaju 3 gola od WBA, Southamptona, West Hama i Sheffielda nego da ne pridju golu, cak i protiv nizeligasa nismo imali clean sheetove. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309252 To nije tačno da je bilo češće, a nismo imali clean sheetove jer imamo golmana koji ne prima gol samo kad je šut van okvira gola. Prijavi
5. februar 2021.5 god. comment_309489 https://twitter.com/SkySportsPL/status/1357794674447163392?s=19 Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309941 Dobar je veceras ali ILI JE SUTNI TOM LIJEVOM ILI JE ODMA DODAJ JEBEM JOJ MAJKU KRVAVU Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309946 Polako, bice vremenom sve bolji i bolji. Njemu je samo decision making upitan ali i to ce igranjem doci na svoje. Sve drugo ima da bude vrhunsko krilo. Samo sto vise minuta na terenu i bice to dure. Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309947 Majstore, ugledaj se malo na Mounta i potroši koju loptu krv ti jebem jebani deda Alonso napravi nešto konkretno, ovaj vraća loptu nazad Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_309990 Za to trebaju daMu, Mount ima nekog kredita, može dozvoliti koji luksuz da poneku upropasti, a ovom James dise za vratom Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310017 Za to trebaju daMu, Mount ima nekog kredita, može dozvoliti koji luksuz da poneku upropasti, a ovom James dise za vratom Dvije čiste situacije je imao da šuta lijevom nogom, da je oblak jebeni pogodio niko mu ništa ne bi rekao jer je sam sebi stvorio priliku svojom brzinom, kretnjom i driblingom, dakle nikoga na dva metra od njega nije bilo. Plus situacija gdje je Werner sam ispred njega na vrhu kaznenog a on je dodaje u gol aut Azpiju i tu je mogao ili da šuta ili da doda Werneru... Mount je jednom našao prostor za šut lijevom i odmah je to iskoristio... Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310021 Kad se zaleti sa loptom po desnoj strani na velikom prostoru svaki put imam osjećaj da ćemo zabiti gol iz tog napada. Samo malo više odlučnosti u tim situacijama i sve će biti kako treba. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310025 niko mu ništa ne bi rekao jer je sam sebi stvorio priliku svojom brzinom, kretnjom i driblingom, dakle nikoga na dva metra od njega nije bilo. Plus situacija gdje je Werner sam ispred njega na vrhu kaznenog a on je dodaje u gol aut Azpiju i tu je mogao ili da šuta ili da doda Werneru... Mount je jednom našao prostor za šut lijevom i odmah je to iskoristio... to je suština, moj post nije bio u nekom negativnom kontekstu, baš naprotiv Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310027 Ne smije opalit lijevom, boji se. Inace voli ga Tuchel zbog njegove brzine i prodornosti. Prijavi
17. februar 2021.5 god. comment_310037 Pa za to ima Cobham, 5 dana neka poslije treninga ostane i samo radi to, ulazi unutra i puca lijevom, mora valjati poslije Prijavi
17. februar 2021.5 god. comment_310039 Ja ne znam što ga ne proba kao lijevog wing-backa umjesto Alonsa a desno neka bude Reece, mislim da bi ti bila dosta bolja kombinacija Prijavi
17. februar 2021.5 god. comment_310041 Treba biti realan i reći da je Alonso na LWB jedan od najboljih igrača ekipe, i kada se igra ta formacija, prvo njega staviš na tu poziciju pa onda ostalo redaš Prijavi
17. februar 2021.5 god. Autor comment_310045 Pa ako ce neko na LVB umesto Alonsa to treba da bude Zijeh. Ipak je levonog. Prijavi
17. februar 2021.5 god. comment_310052 CHO je zbog toga najopasniji sa lijevog krila. Sa desnog moze samo ubacivati i malo driblati. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310065 Treba biti realan i reći da je Alonso na LWB jedan od najboljih igrača ekipe, i kada se igra ta formacija, prvo njega staviš na tu poziciju pa onda ostalo redašMozda prije dvije-tri sezone, više ne. Očajan ali očajan je nazad, jedino sto još uvijek ima je to da se nađe na pravom mjestu u napadu i to je to ali neke prodornosti i centarsuta nema Prijavi
19. februar 2021.5 god. comment_310115 Mene njegova situacija malo podseća na Zahu sa početka karijere, s tim što je Zaha ipak imao boljih partija u tim godinama, onda je usledio onaj transfer u Junajted gde jelte nije završilo kako treba da bi se pronašao tek koju sezonu posle, nakon tog, rekao bih lutanja iako bih voleo da CHO dobije poštenu priliku, ne svidja mi se to ako je cena toga klupiranje Dzejmsa koga sam brzo zgotivio Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310137 Zaha nije dobio priliku u Unitedu jer je guzio Moyesovu ćerku i onda je onaj maloumnik klupirao Zahu i dobio otkaz :D Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310143 Zaha nije dobio priliku u Unitedu jer je guzio Moyesovu ćerku i onda je onaj maloumnik klupirao Zahu i dobio otkaz :D Kasnije ga poslao na posudbu sadašnjem treneru Uniteda koji je sa njim uspio da ispadne iz lige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.