Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bolje smo igrali danas nego tu utakmicu.

Dvije utakmice s novim trenerom, nama protivnici nemogu ni prici lopti, a kamo li sta vise. Da su napadaci manji debili nego sto jesu, imali bi dvije pobjede uz danasnju golijadu od makar 5 komada u mrezi Burnleya.

Mozete nesto da ne volite, ali nemojte pljuvati tamo gdje ne treba.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Kod Lamparda je mnogo cesce bila praksa da se primaju 3 gola od WBA, Southamptona, West Hama i Sheffielda nego da ne pridju golu, cak i protiv nizeligasa nismo imali clean sheetove.

• 2 sedmice kasnije...
Polako, bice vremenom sve bolji i bolji. Njemu je samo decision making upitan ali i to ce igranjem doci na svoje. Sve drugo ima da bude vrhunsko krilo. Samo sto vise minuta na terenu i bice to dure.

Za to trebaju daMu, Mount ima nekog kredita, može dozvoliti koji luksuz da poneku upropasti, a ovom James dise za vratom

Za to trebaju daMu, Mount ima nekog kredita, može dozvoliti koji luksuz da poneku upropasti, a ovom James dise za vratom

Dvije čiste situacije je imao da šuta lijevom nogom, da je oblak jebeni pogodio niko mu ništa ne bi rekao jer je sam sebi stvorio priliku svojom brzinom, kretnjom i driblingom, dakle nikoga na dva metra od njega nije bilo. Plus situacija gdje je Werner sam ispred njega na vrhu kaznenog a on je dodaje u gol aut Azpiju i tu je mogao ili da šuta ili da doda Werneru... Mount je jednom našao prostor za šut lijevom i odmah je to iskoristio...

niko mu ništa ne bi rekao jer je sam sebi stvorio priliku svojom brzinom, kretnjom i driblingom, dakle nikoga na dva metra od njega nije bilo. Plus situacija gdje je Werner sam ispred njega na vrhu kaznenog a on je dodaje u gol aut Azpiju i tu je mogao ili da šuta ili da doda Werneru... Mount je jednom našao prostor za šut lijevom i odmah je to iskoristio...

to je suština, moj post nije bio u nekom negativnom kontekstu, baš naprotiv

Pa za to ima Cobham, 5 dana neka poslije treninga ostane i samo radi to, ulazi unutra i puca lijevom, mora valjati poslije

Treba biti realan i reći da je Alonso na LWB jedan od najboljih igrača ekipe, i kada se igra ta formacija, prvo njega staviš na tu poziciju pa onda ostalo redaš

Treba biti realan i reći da je Alonso na LWB jedan od najboljih igrača ekipe, i kada se igra ta formacija, prvo njega staviš na tu poziciju pa onda ostalo redaš

Mozda prije dvije-tri sezone, više ne. Očajan ali očajan je nazad, jedino sto još uvijek ima je to da se nađe na pravom mjestu u napadu i to je to ali neke prodornosti i centarsuta nema

Mene njegova situacija malo podseća na Zahu sa početka karijere, s tim što je Zaha ipak imao boljih partija u tim godinama, onda je usledio onaj transfer u Junajted gde jelte nije završilo kako treba da bi se pronašao tek koju sezonu posle, nakon tog, rekao bih lutanja

iako bih voleo da CHO dobije poštenu priliku, ne svidja mi se to ako je cena toga klupiranje Dzejmsa koga sam brzo zgotivio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.