Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Takodjer mislim da je odigrao odlicnu utakmicu, steta samo sto nije krunisana golom ili asistencijom, ali doci ce i to na svoje.

Mislim da ce kod Tuchela vise igrati, zbog svoje brzine i direktnosti. Tuchel je uvjek gotivio takve igrace.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Trka, dribling, sut, sve je toga sinoc bilo, a toga dugo pod Lampardom nismo vidjeli.

I vidi se da je Tuchel sigurno trazio od njega da vuce ka naprijed, za razliku kod Lamparda kad su svi vracali loptu nazad pri svakom pokusaju napada.

Bio je odlican juce, steta za onaj sut odlicno odbranio Patricio, dosta trcao imao priliku na pocetku drugog poluvremena da asistira. Ja sam bas zadovoljan kako je odigrao.

He went on to explain how Tuchel asked him to attack, the part of his role he was able to do most often against an opposition side that played very defensively.

‘He wants me to be as direct and to keep getting at full-backs and defenders as much as possible.

‘He knows all the attacking players can be free and score goals and he wants us to be direct and keep pushing and try to get goals and get assists. He told me to work up and down that line, be direct and stay as high and wide as possible.

‘I try to break the line and keep doing different movements to get the ball. He wants us to keep going in behind and find good passes, find different ways of breaking teams instead of trying to beat them every time with the ball.

Dyche to Brady after that last Hudson-Odoi overlap: “Robbie!!! Tune in!!!l”

Brady: “I know where he f**king is, I just can’t stop him. What do you want me to do?”

Nas novi wing back. Victor Moses upgrade

Haha previse ti to gledas samo kroz poziciju. Pa Odoi bukvalno kampuje pred protivnickim sesnaestercem, komotno se njegov pozicija moze ocjeniti i kao desno krilo. Proslu je igrao i na lijevoj strani, na kraju krajeva bitno je i da igra. Kod Lamparda vise nije igrao nego sto jest.
Cojk je wb kad prikazu postavu al uglavnom visi u napadu.

Mozel neko nac prosjecna pozicija igraca ns terenu da vidimo.

Steta sto ne zabi gol. 5b bi mi dobro doslo
  • Autor
Ne znam kako bi se on snašao protiv Sona i Reguljona jer obojica kidisu u napad sve vreme.
Ko god da igra ispred Azpija morace da pomaze pozadi jer njih dvojicu je teško braniti u hendikepu.
Naša najveća potencijalna prednost za tu utakmicu je što nakon ove dvije naše utakmice pod vodstvom Tuchela vjerovatno Mourinho pojma nema ni u kojoj ćemo formaciji izaći ni u kojem sastavu. Svakako da bi ostavljanje CHO na istoj poziciji protiv Tottenhama bilo hrabro mozda i prehabro..
Pa ko da je bitno znal ili ne.

Klopp uvijek ista formacija i igraci pa su mu svi kolektivno pusili

Sad ga yebu povrede pa rotira inace ne bi
Dao Bog da ih Tuchel poslozi upola kao Klopp. Nadam se, prve utakmice me ne ispunjavaju ni mrvicom optimizma ali dat cu mu sansu nekih 5-10 tekmi da vidim kuda to ide.
Wisey ti si ga poceo pljuvati jos od utorka i prelazis u dosadu. Kakvih tvojih 5-10 utakmica

Ajde malo ohladi i uzivaj, jer htio ti priznati ili ne mi smo danas razbili Burnley kao rijetko kada, savrsenu tekmu smo odigrali. Nismo zadovoljni s odredjenim igracima, ali ti igraci nam donesose pobjedu, zabise golove, Odoi na wb ponovo motm. Dakle ni ti, ni ja nemamo sta pricati.

Sjedi i uzivaj i pocni pljuvati kada to budu zasluzili, a za danasnju tekmu zasluzuju same pohvale. I trener i igraci. Svi.
Zivi bili pa vidjeli bas. Dok god bude gurao odredjene igrace ja cu ga pljuvati svaki put.

Sta onda reci za onu prvu tekmu protiv Burnleya ove sezone, ako ti je ovo tako savrseno bilo.

Jako je teško zadovoljiti publiku. Kad bismo imali 85% posjeda, uputili 30 šuteva i 17 u okvir, imali 4 Werner zicera, dozvolili 2 šuta na utakmici, igrali jak pressing i izašli u nekom sastavu koji bi svakog zadovoljio opet bi bilo nezadovoljnih. Bilo je odličnih utakmica pod Lampardom kad se za svašta prigovaralo, bit će ih pod Tuchelom i bit će ih dok smo živi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.