20. februar 2021.5 god. comment_310172 Boga mi Tuchel ga kritikovao za manjak energije i zalaganje na terenu. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310173 Odmah u kost Nisam gledo al ak je drko qrac, odmah u korijenu to treba sasjec. Il ces se zalagat il neces ni igrat. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310180 Mislim da nije trebao tako reagovati, vidio se Hudson Odoi kad je ušao, jednu akciju nije ispratio i to je to ako ćemo tako Alonso je trebao biti na tribinama nakon 15 minuta Prijavi
22. februar 2021.5 god. comment_310242 Ja ovo govorim odavnooo da se ovom dečku dešava. Jednostavno mentalitet je i dalje u debelom minusu, nakon 2,3 fine partije i riječi hvale, odmah ide strmoglavo prema dolje i pristupom i igrom. Tako mi se sviđa ovaj Tuhelov potez da je to nevjerovatno. Nevažno je li Hakim bio bolji ili lošiji, kakav je bio Alonso itd. Ovo je nešto što će od Odoia napraviti definitivno igrača ili će mu predstavljati limit. Dosta je više priče talenat 2 godine. Prijavi
22. februar 2021.5 god. comment_310243 Ja mislim da je Tuchelov potez vrlo glup, par razloga: 1. Imao je igrača koji su bili beskorisniji i manje energični od njega 2. Imao je umornih igrača koji su bili zreli da odmore 3. Kog vraga izvodiš ofanzivnog igrača na 1:1? 4. Sjebeš čovjeku samopouzdanje bez razloga, mogao mu je i poslije meča reći da nije u redu da se onako ponaša 5. U igru ubacio još neenergičnijeg igrača nakon CHO-a. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310283 Losih 30 minuta, ali nije u redu praviti izmjenu. Podici ce se CHO, ne zbog Tuchelovih gluposti, vec zato sto je jak mali. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310289 Ker je objasnio sasvim logicne razloge zasto je taj potez pogresan. Cak i mi prosjecni gledaoci i ljubitelji fudbala vidimo ovakve stvari. Sam dokaz da ova igra uopste nije komplikovana kao sto je neki pokusaju predatstaviti. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310291 Ne mozes starog konja ucit nista. Alonsa izbaci pa pusti ga sljedecu da igra bit ce isto. Odoi ce veceras startat siguran sam. Vise je ovo bila psihicka igra da izvuce od odoia najbolje protiv atletica. Eh sad ako ipak ne pocne onda nemam pojma sta pricam nit sta tuchel radi hahah Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310296 Fun fact Odoi više minuta (u procentima) ima kod Tuchela nego kod Lamparda. Hejteri na aparatima Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310302 Fun fact Odoi više minuta (u procentima) ima kod Tuchela nego kod Lamparda. Hejteri na aparatima Hejteri koga i čega? Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310303 Ne mozes starog konja ucit nista. Alonsa izbaci pa pusti ga sljedecu da igra bit ce isto. Odoi ce veceras startat siguran sam. Vise je ovo bila psihicka igra da izvuce od odoia najbolje protiv atletica. Eh sad ako ipak ne pocne onda nemam pojma sta pricam nit sta tuchel radi hahahdobro je nisam puko Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310308 Pa ima i puno hejtera Odoia kojima to nije plus šta igra, a vjerojatno se dobrim djelom podudaraju hejteri Odoia i fanovi Lamparda, tako da ti i nije neka primjedba... Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310309 Pa to je podatak koji je svima očigledan. Lampardu se zamjeralo što ga ne forsira više, radije je igrao bez krila nego sa njim. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310313 Pa ima i puno hejtera Odoia kojima to nije plus šta igra, a vjerojatno se dobrim djelom podudaraju hejteri Odoia i fanovi Lamparda, tako da ti i nije neka primjedba... Ja ne znam nijednog takvog. Naprotiv mnogima je Odoi jedan od drazih igraca. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310384 Drago mi je da igra konacno, al u neku ruku tuzno kad se sjetim sta je radio u mladjim kategorijama i kakav je talentcina a ovamo glumi upgrade verziju Victora Mosesa. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310406 Mene je iskreno nervirao sinoć, dosta puta zasere, nekako nema osjećaj za igru i prostor, gdje se nalazi lopta... U odbrani se isto trudi i vraća ali vidi se da momak jednostavno nije wing-back i vidi se taj nedostatak u odbrani Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310416 Drago mi je da igra konacno, al u neku ruku tuzno kad se sjetim sta je radio u mladjim kategorijama i kakav je talentcina a ovamo glumi upgrade verziju Victora Mosesa. Ovo što CHO pokazuje na WB je downgrade verzija a ne upgrade Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310418 Meni ovo nenormalno smeta, CHO je ofanzivac, isto k'o da pravis od Hazarda wing backa ili Pulisica ili nekog takvog. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310429 Sve okej, al da te od 5 centaršuta 5 puta izblokira bez problema Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310436 Pricajte sta hocete najbolje tekme je pruzio na wingbacku. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310449 Meni je najbolji bio pod Sarrijem. Ili tada nisam ništa očekivao od njega. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310513 Meni je glupa pomisao da ovakvog igrača uopšte guramo na nekog wing backa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.