22. septembar 2020.6 god. comment_302752 Nista se tu jos ne zna, mozda ovaj frajer jednostavno ne trenira dovoljno koliko bi trebao. A budimo i realni, ni blizu onog CHOsen one.a kod Sarrija prije povrede. Prijavi
22. septembar 2020.6 god. comment_302753 Nije ni Hazard trenirao dobro, pa je na utakmicama bio najbolji. Ne kazem da je Odoii njegov nivo, ali daj mu nekoliko utakmica da igra od pocetka, po 90 minuta pa da vidis igraca, a ne gledas trening i one 3 Minute po utakmici. Ne gotivi njega Lampard, ali naravno da u javnosti to ne zeli istaci. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302755 Kakav Mount i Havertz na krilu, ja ne znam je li on slijep ili koji mu je kurac, koliko god da je puta gurnuo Mounta na krilo toliko je ovaj pružio prosjeÄnje i ispodprosjeÄne partije i Wajz mu je odma jebao sestru Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302763 Jedan Bayern bi ga uzeo na posudbu gdje bi igrao, a kod velikog Lamparda ne moze da igra. Smjehurija, davat mu sanse protiv Barnsleya, ali nece mu dati sansu i onu sljedecu kako god CHO odigrao. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302799 Pokazao u prvom poluvremenu zasto grije klupu. Ne mislim na promasenu priliku al neki sebicni pokusaji driblinga gdje na kraju nista ne ispadne. Skontas da je protivnik, protivnik koji je trebo ispast u trecu ligu. Sad me napadnite :D Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302801 Tanak je opet ko svila al cinjenica je i da ga guraju na desno krilo bezveze. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302803 Nije se pokazao. Nisam gledao sve, ali sam vidio jedan izlazak iz terena sa loptom, promašenu priliku i vraćanja lopte nazad. Valjda će u drugom poluvremenu pokazati više. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302807 Ma ovaj ce biti novi Sturige, vuce loptu drzi puno u nogama bez osjecaja za saigrace. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302808 Ma jebote u modernom fudbalu sva krila igraju na kontra strani radi driblinga, samo kod nas guraju momka uz desnu aut liniju ko da smo u 90-tim zapeli. Kad ode negdje i stave ga lijevo vidjecemo tek onda sta moze zapravo. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302811 Slazem se wisey al isto tako misljenja sam da su ga stavili na desnog beka da mora znat igrat protiv ovih baustelaca Ps Pulisic je ljevak a ubi na lijevoj strani Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302814 Slazem se wisey al isto tako misljenja sam da su ga stavili na desnog beka da mora znat igrat protiv ovih baustelaca Ps Pulisic je ljevak a ubi na lijevoj strani Ma morao bi jasta, nema spora. Al vidis da momak nema samopouzdanja, treba mu malo da uhvati formu, bio dugo povrijedjen, trazi se jos uvijek .. Pa daj ga makar na njegovu poziciju protiv ovih drugoligasa, ne bi li koji dobar potez napravio kad vec vidis da se pati. Mada mene najvise brine sto izgleda ti treneri u klubu ne znaju da je Odoi lijevo krilo, nego misle zbog onog sto je igrao pod pusacem kratko da ga stalno treba na desnu stranu stavljati. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302818 Budimo realni, Lampard ima umijeÅ¡ane prste u pad samopouzdanja nekih igraÄa. Neke odluke doslovno uniÅ¡te i ono malo samopouzdanja koje igraÄ ima. Zamisli da su sva krila nedostupna za meÄ i ti umjesto da ubaciÅ¡ njega staviÅ¡ dva veznjaka dva meÄa za redom iako su igrali užasno na tim pozicijama prvi meÄ. JoÅ¡ neke igraÄe otvoreno pecne pred medijima, dok će ispred drugih stati. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302835 JoÅ¡ jedna blijeda partija, i onda se mi pitamo zaÅ¡to ne igra, a ovaj oÄajan i protiv drugoligaÅ¡a Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302838 na lijevoj strani pokazao malo zivosti, na trenutke ne izgledao kao da ce sutirati kad je imao neke prilike, ali se odlucio ili za dodavanje ili za ubacaj. ali svakako blijeda partija, treba sa njim sjesti i vidjeti gdje je problem. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302846 Trebao je više pokušavati nešto u drugom poluvremenu, svaku drugu loptu je vratio direktno Tomoriju. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302856 Ako bih birao ko je odigrao najslabije onda je to Odoi. Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302872 Drugi mec ove sezone, jedan za repku, sada za Chelsea. Treba mu minuta. Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302885 Bitno da je odigrao svih 90, da malo uđe u ritam, svakako bih ga gurnuo protiv WBA od prve minute ako ne bude spreman Pulisic Prijavi
24. septembar 2020.6 god. Autor comment_302920 On ide napred, on trci on ostvari prednost nad Äuvarem. Onda stane u mestu, krene da dribla, ne proÄ‘e i onda se vraća unazad. PreviÅ¡e carini loptu a skoro pa nikakav uÄinak. Ne sviÄ‘a mi se. Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302922 Ma samo da mu neko ukaže na te greške i biće dobar. Brz je na lopti, zna ubaciti i predriblati, jedino što ima loše odluke. Mlad je i treba neko da mu to sugeriše. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.