30. septembar 2020.6 god. comment_303514 Sta se sada sve gleda jbt samo da bi se ocrnio igrac. Tesko da moze vise od ovoga se ocrni. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303523 Nije ni Werner, ni Moura nijedan pokusao. Sta se sada sve gleda jbt samo da bi se ocrnio igrac. Ne, zapitaj se da je bio neko drugi na njegovom mjestu kad je trebao dodati Tammyu i da je imao ovakvu utakmicu da li bi mu jebo mater? Da je Pedro recimo bio, dal bi mu jebo mater ovdje? Treba mu suditi po pokazanom,a ne po onom što može da pokaže. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303528 Nije ni Werner, ni Moura nijedan pokusao. Sta se sada sve gleda jbt samo da bi se ocrnio igrac. Izloži takvu statistiku za Wernera pa ću i njega kritikovati za to. Mogao sam i ja trÄati i vraćati lopte nazad. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303533 Izloži takvu statistiku za Wernera pa ću i njega kritikovati za to. Mogao sam i ja trÄati i vraćati lopte nazad. Isti je izvor, whoscored, Werner nijedan pokusaj driblinga. Jednostavno lose odigrali svi. Tammy npr. nije imao nijednog suta kao ni driblinga. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303535 Znaci werner niti jedan neuspjesan dribling sinoc. Majstoree Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303543 Isti je izvor, whoscored, Werner nijedan pokusaj driblinga. Jednostavno lose odigrali svi. Tammy npr. nije imao nijednog suta kao ni driblinga. Ako je to istina, a trebalo bi da je, onda sva trojica zaslužuju kritiku. Ali ipak najveću Odoi jer kako može budući Hazard da ne proba nijedan dribling na utakmici. Moraš priznati da to nije za pohvalu. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303547 Ako je to istina, a trebalo bi da je, onda sva trojica zaslužuju kritiku. Ali ipak najveću Odoi jer kako može budući Hazard da ne proba nijedan dribling na utakmici. Moraš priznati da to nije za pohvalu. Mislim da oni gledaju samo uspjesne, nisam siguran. Jer tamo samo pokazuje ko je koliko imao uspjesnih driblinga. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303577 Sta god diablo napise samo okreni, ako je imo 5 driblinga to znaci da nije imao ni jedan. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303579 Na SofaScoru se vide i pokušaji, Odoi 0, Werner 1, Mount 1 i to uspješan Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303672 “Bayern i Chelsea su se napokon dogovorili oko Hudson Odoia.Dogovor je postignut.IgraÄ dolazi na posudbu sa pravom otkupa ugovora. “ [ SkySports ] Evo i Bild prenio isti vijest. Oni spominju cak sa obaveznim pravom otkupax alo je tako to je to onda, on je prodan samo ce pare leci iduce godine. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303673 Pa da, hajmo prodati jedinog krilnog igraca kojeg imamo Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303674 Pa da, hajmo prodati jedinog krilnog igraca kojeg imamo Nece Lampard prodati Mounta. :D Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303675 Pa nismo valjda tolike budale da ga prodamo?! Mada iskreno cisto sumnjam da ce do toga doci, jedino ako Lampard ima neke fiks ideje u kojim mu on nije potreban. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303676 Koji kurac, necemo ga zar tek tako pustit. Doduse Sane im je povrijedjen, mozda ga vide kao zamjenu. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303682 Odoi je i tako vjerojatno još jedan propali engleski talent Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303685 Ma grehota je njega prodati. Jos uvijek mlad, posle teske povrede, mislim ne kontam. Ako nista poslati ga na obicnu pozajmicu jer mu treba utakmica. Jedino da ima nesto sto mi ne znamo, mozda Odoi zeli da ide. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303687 Sudeci po komentarima na twitteru, navijaci Bayerna ga zeljno iscekuju. Bayern are trying to convince Chelsea to part ways with Callum Hudson-Odoi, @NizaarKinsella can confirm âœï¸ Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303690 Dobar potez i za njega i za nas. Nikad ne bi uspio na Otoku, ovako će otići u NjemaÄku, past će kurcu za uÅ¡i pored svih Bayernovih talenata i onda će poÄet da ozbiljno shvata fudbal. Sretno bilo Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303697 Ma grehota je njega prodati. Jos uvijek mlad, posle teske povrede, mislim ne kontam. Ako nista poslati ga na obicnu pozajmicu jer mu treba utakmica. Jedino da ima nesto sto mi ne znamo, mozda Odoi zeli da ide. a koji ima dobar klub koji bi ga uzeo bez prava na otkup? kad bi se dao uraditi kakav swap sa borusijom odoi za sanchu i doplatimo jos para. bilo bi ekstra. opet sto se tice odoija, ne mozes nista znati kao ni sa ostalima, jednostavno ne znas sta donosi buducnost, mozda eksplodira kod nas u narednim utakmicama, mozda tek iduce sezone, a mozda za 5 sezona. eto gnabrija gdje je igrao poslije arsenala, a sad ubi u bayernu. ako su veliki novci u pitanju, ja bih ga rado prodao, pod uslovom da idemo po sanchu. Prijavi
2. oktobar 2020.6 god. comment_303699 Msm stvarno bi imalo smisla prodati mlado perspektivno krilo u trenutku dok nam MANJKA JEBENIH KRILA. Ako prodaju definitnvno će napraviti ogroman korak unazad. Ah da, imamo Mounta na krilu (ili Havertza). Ubile se pozicije za njih dvojicu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.