3. oktobar 2020.6 god. comment_303820 Ziyech ti nece nista puno vise driblati, ne znam koliko pratite ali daleko je Ziyech od tog prodornog krilnog igraca. Nema ni eksplozivnost ni snagu da to ponavlja na utakmici. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303821 Pa nece driblati ali ce ulaziti u sredinu jer je ljevak. Samim tim dace novu dimenziju nasim napadima. Jednostavno ja sam za to da lijevo krila igra desnjak, desno da igra ljevak. I nije da sad ne moze nikog predriblati, ima decko vic u igri i bice vrhunsko pojacanje. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303822 Nisam ni mislio na prodornost, snagu i brzinu. Ziyech je spor igrac ali su njegove lopte, centarsutevi teledirigovani. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303824 Dobar je Ziyech igrac sigurno. Vidjecemo kako ce se prilagoditi na Premiership jer dolazi iz najslabije lige od svih ljetosnjih pojacanja. Mada ja mislim da ce se najbolje od ekipe izvuci kad Haverca okruzis Pulisicem i Odoijem kao pravim krilnim igracima. Ali slazem se da je potreban jedan takav igrac tipa Ziyecha koji je drugaciji, ima dobar pregled igre i sut. Tu ce rotacija odlicna biti. Eh jedino za Mounta ne znam gdje ce naci mjesto, ja i dalje tvrdim da bi za njega najbolje bilo ako prilagodi svoju igru da moze dublje na terenu igrati. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303831 Eh jedino za Mounta ne znam gdje ce naci mjesto, ja i dalje tvrdim da bi za njega najbolje bilo ako prilagodi svoju igru da moze dublje na terenu igrati. I tamo ima jaku konkurenciju Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303842 Cuj Bayerna, nude lafo neku posudbu pa kad istekne mogu ga kupiti za fiksnu cijenu a mogu ga i vratiti nazad. Koji klosari, misle da ce im se svaki klub naguziti ko tamo po Njemackoj njihove filijale Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303846 Ma nek ga nose u picku materinu ako hoce, digao se kao da je veci od kluba, nicim nije zasluzio mjrsto u prvoj postavi, izvuci dobre pare a nece se s ovakvim pristupom naigrati ni u Bayernu. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303848 Lampard"I didn't start him with a political view on it.....I don't know about those rumours.... I'll shut them down right now... No....no..he's not going" [@sammatterface, @talkSPORT] #CFC Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303850 Ma nek ga nose u picku materinu ako hoce, digao se kao da je veci od kluba, nicim nije zasluzio mjrsto u prvoj postavi, izvuci dobre pare a nece se s ovakvim pristupom naigrati ni u Bayernu. Ne bi u prvih mjesec dana, kad bi skonto da ga ne jebe niko ni 1% počeo bi igrat i desno krilo i desnog beka. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303888 Samo ga vi ne jebete 1 posto, svi ostali normalni znaju sta CHO zna i moze i sta pokazuje. Kao npr. bio normala prosli mec, opet protiv njega rijeci idu, ali naviknut sam na to i zbog Mounta koji i kada razvaljuje, nije dovoljno. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303890 Dobar bio sad, protiv Tottenham loš, koliko god da ga mi "nenormalni" kritikujemo toliko ga vi "normalni" dižete u nebesa. Isto i za Mounta i za sve ostale talente. Oni nemaju šta voditi glavnu riječ u ekipi i igrati svaki meč, kada su u formi trebaju igrati,a ne ih forsirati dok ne odigraju jednu dobru utakmicu. Ni Mount, Odoi nit bilo koja druga mlada zvijezda nema pokazanog toliko da ih se forsira dok ne poprave formu jer su eto razvaljivali kao spermatozoidi. . Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303895 Ne možeš uspoređivati Mounta i Odoia, Mount je dosad 10x više pokaza od Odoia Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303898 Mora CHO više da napada bekove, više da igra 1na1, nema veze na koju stranu da ga staviš, neka ide desno pa neka centrira kad igra lijevo neka ulazi u sredinu na šut. Imao je par prilika za šut juče, nije iskoristio, odugovlačio je. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303903 Nema covjek utakmica, nije u ritmu. Pa njegov najveci adut i jeste preigravanje, da igra stalno da udje u ritam, sigurno bi bio puno bolji. Kao sto neko rece, da ima minuta kao Mount, tek onda bi mogli pricati dal je dobar ili ne. Odoi je najveci nas talenat i to se mora koristit, moraju napraviti igracinu od njega, a to ce biti forsiranjem, a ne smjestajuci ga na klupu. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303926 Pa ne moze ni dobiti kad se frajer ne zalaze na terenu, koliko ih je odigrao preko one stvari. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304002 Koliko ? Odigrao mozda 2 meca po 10 minuta lose i sada ga treba jebati zbog toga? Treba ga gurati i vidjet ces igracinu. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304029 @hamco Nisam ja ništa loše mislio, pričam u kontekstu "da ne treba biti rigorozan", samo sam izneo fakte i više sam postavio pitanje a mislim da sam već par puta naglasio da ga nisam mnogo ispratio (mislim na CHO) ali ako njega nisam gledao, vala jesam mnoge druge, nije on ni prvi ni poslednji mladi englez koji je iskočio pa se pisalo o njemu, ali meni stvarno nije jasno šta je to ovaj uradio da je zaslužio tolku pažnju Sterling je recimo onomad kad je ispilio odigrao celu sezonu i pružao fantastične partije, Luk Šou isto u Sautemptonu, njih sam tad baš pratio i majstor je bio jedan od ključnih igrača tima, pa i taj Barkli koji sad vidimo kako je završio je imao nešto čime je privukao pažnju, Volkot isto, ovaj mali koga ne mogu očima da vidim, iz Junajteda, Rašford, pa kolko je samo on golova dao i neke utakmice rešavao, onda ovaj Čilvel sad, itd. itd., jbt pa Kejn i Dele Ali su iskočili ko da ih je poplava izbacili i digli Totenhem par sezona unazad svi oni su nešto pružili, dal kroz brojke ili kroz neke generalno dobre partije ali pisalo se o njima nakon tih paritja, dok je ovaj naš "pavijan" odjednom krenuo put Bajerna i napravio neki cirkus oko ugovora Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304064 Razlika medju njima i Odoijem je minutaza. Nek igra Odoi svaku utakmicu 90 minuta kao sto su oni, pa onda ga komentarisi. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304068 Ima je Odoi dosta prilika, nije ih iskoristia. Da se razumijemo, i ja mislim da je veliki talent i da još zaslužuje šansu, ali mislim sa ovdje digao malo preveliki hajp oko njega i plakanja što ne igra, a realno nije ništa posebno nikad pokaza. Najveća uspjeh u karijeri mu je što ga je Bayern tražia Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304568 CHO's haters be like: NiJe NiŠtA pOkAzAo Sad ozbiljan komentar: Trebao je ranije da uđe, kao i Tammy. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304618 Drago mi je da je najzad dobio priliku, i za njega i za Tammyja mi drago, bio je ono pravi pravcati academy day momenat. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304620 Sad ce diablo reci imao odličan pokusaj prodora čim je ušao samo ga je sjebala odbrana Prijavi
22. oktobar 2020.5 god. comment_304678 Ma ono da mogu reci vidi koliko je dao golova i asistencija u toliko i toliko tekmi, a dobije par minuta po mecu. Prijavi
23. oktobar 2020.5 god. comment_304687 I ja bih ga gurao više, zaista je tužno što je prošlu sezonu bio povređen Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.