Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ziyech ti nece nista puno vise driblati, ne znam koliko pratite ali daleko je Ziyech od tog prodornog krilnog igraca. Nema ni eksplozivnost ni snagu da to ponavlja na utakmici.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Pa nece driblati ali ce ulaziti u sredinu jer je ljevak. Samim tim dace novu dimenziju nasim napadima. Jednostavno ja sam za to da lijevo krila igra desnjak, desno da igra ljevak.

I nije da sad ne moze nikog predriblati, ima decko vic u igri i bice vrhunsko pojacanje.
Dobar je Ziyech igrac sigurno. Vidjecemo kako ce se prilagoditi na Premiership jer dolazi iz najslabije lige od svih ljetosnjih pojacanja.

Mada ja mislim da ce se najbolje od ekipe izvuci kad Haverca okruzis Pulisicem i Odoijem kao pravim krilnim igracima. Ali slazem se da je potreban jedan takav igrac tipa Ziyecha koji je drugaciji, ima dobar pregled igre i sut. Tu ce rotacija odlicna biti.

Eh jedino za Mounta ne znam gdje ce naci mjesto, ja i dalje tvrdim da bi za njega najbolje bilo ako prilagodi svoju igru da moze dublje na terenu igrati.

Cuj Bayerna, nude lafo neku posudbu pa kad istekne mogu ga kupiti za fiksnu cijenu a mogu ga i vratiti nazad. Koji klosari, misle da ce im se svaki klub naguziti ko tamo po Njemackoj njihove filijale

Ma nek ga nose u picku materinu ako hoce, digao se kao da je veci od kluba, nicim nije zasluzio mjrsto u prvoj postavi, izvuci dobre pare a nece se s ovakvim pristupom naigrati ni u Bayernu.
Lampard"I didn't start him with a political view on it.....I don't know about those rumours.... I'll shut them down right now... No....no..he's not going" [@sammatterface, @talkSPORT] #CFC

Ma nek ga nose u picku materinu ako hoce, digao se kao da je veci od kluba, nicim nije zasluzio mjrsto u prvoj postavi, izvuci dobre pare a nece se s ovakvim pristupom naigrati ni u Bayernu.

Ne bi u prvih mjesec dana, kad bi skonto da ga ne jebe niko ni 1% počeo bi igrat i desno krilo i desnog beka. 

Dobar bio sad, protiv Tottenham loš, koliko god da ga mi "nenormalni" kritikujemo toliko ga vi "normalni" dižete u nebesa. Isto i za Mounta i za sve ostale talente. 

Oni nemaju šta voditi glavnu riječ u ekipi i igrati svaki meč, kada su u formi trebaju igrati,a ne ih forsirati dok ne odigraju jednu dobru utakmicu.  Ni Mount, Odoi nit bilo koja druga mlada zvijezda nema pokazanog toliko da ih se forsira dok ne poprave formu jer su eto razvaljivali kao spermatozoidi. . 

Nema covjek utakmica, nije u ritmu. Pa njegov najveci adut i jeste preigravanje, da igra stalno da udje u ritam, sigurno bi bio puno bolji. Kao sto neko rece, da ima minuta kao Mount, tek onda bi mogli pricati dal je dobar ili ne.

Odoi je najveci nas talenat i to se mora koristit, moraju napraviti igracinu od njega, a to ce biti forsiranjem, a ne smjestajuci ga na klupu.

@hamco

Nisam ja ništa loše mislio, pričam u kontekstu "da ne treba biti rigorozan", samo sam izneo fakte i više sam postavio pitanje a mislim da sam već par puta naglasio da ga nisam mnogo ispratio (mislim na CHO)

ali ako njega nisam gledao, vala jesam mnoge druge, nije on ni prvi ni poslednji mladi englez koji je iskočio pa se pisalo o njemu, ali meni stvarno nije jasno šta je to ovaj uradio da je zaslužio tolku pažnju

Sterling je recimo onomad kad je ispilio odigrao celu sezonu i pružao fantastične partije, Luk Šou isto u Sautemptonu, njih sam tad baš pratio i majstor je bio jedan od ključnih igrača tima, pa i taj Barkli koji sad vidimo kako je završio je imao nešto čime je privukao pažnju, Volkot isto, ovaj mali koga ne mogu očima da vidim, iz Junajteda, Rašford, pa kolko je samo on golova dao i neke utakmice rešavao, onda ovaj Čilvel sad, itd. itd., jbt pa Kejn i Dele Ali su iskočili ko da ih je poplava izbacili i digli Totenhem par sezona unazad

svi oni su nešto pružili, dal kroz brojke ili kroz neke generalno dobre partije ali pisalo se o njima nakon tih paritja, dok je ovaj naš "pavijan" odjednom krenuo put Bajerna i napravio neki cirkus oko ugovora

Ima je Odoi dosta prilika, nije ih iskoristia. Da se razumijemo, i ja mislim da je veliki talent i da još zaslužuje šansu, ali mislim sa ovdje digao malo preveliki hajp oko njega i plakanja što ne igra, a realno nije ništa posebno nikad pokaza. Najveća uspjeh u karijeri mu je što ga je Bayern tražia
  • 3 sedmice kasnije...

Drago mi je da je najzad dobio priliku, i za njega i za Tammyja mi drago, bio je ono pravi pravcati academy day momenat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.