2. oktobar 2020.6 god. comment_303700 Prodamo njega i od krila imamo "cak" 2 igraca, Ziyecha i Pulisica. Ziyech mozda i moze odigrati sezonu cijelu, ali Pulisic ne moze 5 utakmica sastaviti bez povrede. Sta onda? Mounta gurati, bez tehnike bez driblinga, bez kreativnosti. Mozda strakatog Havertza ili ultra brzog Timu bez driblinga i kreativnosti? Mozda Kepu da prekomanduje na novu poziciju. Ne mogu da vjerujem da se uopste o ovome polemise. Jedino pravo krilo i ti da ga prodas? Uradi li to Lampard, nek odmah kupi i on kofere, s njim onda nikuda ne idemo. Takodjer razmatra da Tomorija posalje na posudbu, pa picka ti materina to ti je najbolji stoper u klubu jebem te corava.. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303702 Samo da se zna, nema od toga nista. Jedino ako se bas nesto promijeni maksimalno, ali trenutno nikakve bas sanse nemaju da ga dovedu. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303703 Ili će se prodat odmah ili posudba sa obavezom kupovine, pa nije niko lud krenuti u sezonu sa 2 krila vjerovatno bi se dovela zamjena Benrahma ili neko drugi. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303707 Nece ici CHO nigdje, samo glupa prica Falka. Benrahma se dovodi sa nama otpocetka i vjerovatno i hoce doci. Ako dodje prije zavrsetka transfer roka, nemojte nesto puno obracati paznju, jer nama i trebaju 4 krila oduvijek. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303709 DoduÅ¡e to je istina, da je Falk proÅ¡irio tu priÄu, prije ovog ljeta taj Falk je lajao na zvijezde, jednak Sunu. Jedino u NjemaÄkoj ko pogodi neÅ¡to. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. Autor comment_303711 Nece ici CHO nigdje, samo glupa prica Falka. Benrahma se dovodi sa nama otpocetka i vjerovatno i hoce doci. Ako dodje prije zavrsetka transfer roka, nemojte nesto puno obracati paznju, jer nama i trebaju 4 krila oduvijek. Samo što je Kinsela blizak klubu otprilike koliko i Met Lav. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303712 A možda ga prodaje jer nema namjeru igrat uopće s krilima, već kani nastavit uigravat 4-2-2-2, i Pulišić i Ziyech mogu na ofenzivnog veznog... Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303715 Uz dužno poÅ¡tovanje prema Diablu koji ga stalno brani, ja ovde jedini argument validan za njegov ostanak vidim to Å¡to je krilni igraÄ, ovako stvarno ne kapiram zaÅ¡to se toliko piÅ¡e o njemu Onog de Brujna sam bar gledao u Genku ili gde je već igrao i imao je dobrih partija Å¡ta je taj CHO uradio konkretno na nekoj utakmici a da to nije bila neka nebitna? dal je on stvarno toliko dobar kolko ga provlaÄe po medijima ili je nama baÅ¡ tolko bitno, da i naÅ¡ klub izbaci jednu veliku zvezdu iz akademije? Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303716 Takodjer razmatra da Tomorija posalje na posudbu, pa picka ti materina to ti je najbolji stoper u klubu jebem te corava.. Lamps at the wheel Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303718 Premalo je dana ostalo za prodati njega i dovesti mu zamjenu (pod uslovom da ne pretplatis). I ja mislim da ce ostati ali isto tako ga i razumijem ako ode. U Bayernu ce se naosvajati trofeja, a Lamos ga ne koristi iako krila osim njega nema. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303720 Uz dužno poÅ¡tovanje prema Diablu koji ga stalno brani, ja ovde jedini argument validan za njegov ostanak vidim to Å¡to je krilni igraÄ, ovako stvarno ne kapiram zaÅ¡to se toliko piÅ¡e o njemu Onog de Brujna sam bar gledao u Genku ili gde je već igrao i imao je dobrih partija Å¡ta je taj CHO uradio konkretno na nekoj utakmici a da to nije bila neka nebitna? dal je on stvarno toliko dobar kolko ga provlaÄe po medijima ili je nama baÅ¡ tolko bitno, da i naÅ¡ klub izbaci jednu veliku zvezdu iz akademije? Ne treba toliko rigorozan biti prema igracu koji je imao tako tesku povredu. Njemu treba utakmica u kontinuitetu i nista drugo. Ako trenutno ne moze pruziti sto od njega ocekujemo treba ga poslati na pozajmicu jer je bas veliki talenat. Mozda za godinu dana bude 3x bolji, nikad ne znas. Ista stvar i sa RLCom. Ne shvatam zasto donositi takve ishitrene odluke i prodavati takve igrace koji su do neki dan bili maltene najbolji u ekipi. Pogotovo Odoi jer je jos mlad i moze eksplodirati svaki cas i biti vrhunski. Samo strpljenja. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303721 Ja mislim da je baÅ¡ propuÅ¡tena prilika sad i u nekoj bližoj proÅ¡losti da se on ubacuje sve viÅ¡e jer je bilo dosta utakmica koje nam nisu bile od prevelikog znaÄaja, a imali smo prostora zbog povrijeÄ‘enih igraÄa, sad će vremena biti sve manje i manje. Mada treba ga ubacivati, ako niÅ¡ta bar 30 minuta pa onda ovi kupovi i lakÅ¡e utakmice, poÅ¡to PuliÅ¡ik nema Å¡anse da poveže dva mjeseca bez da zavrÅ¡i u Å¡takama. I joÅ¡ jednom, 4-2-2-2? Lampard ako će sa neÄim sjebati biće to zbog ovog, ja razumijem da je i on sam bio veznjak i da forsira takav tip igraÄa, ali brate ne možeÅ¡ igrati sa 4 centralna igraÄa u vezi bez podrÅ¡ke sa krila, uopÅ¡te nisi probojan, eto gdje mu Odoi može pomoći. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303722 Prošle sezone smo zbog embarga bili prisiljeni da guramo omladince, razumljivo i neka je. Niko ne govori da im se ne treba dati prilika, ali ti ne može igrati omladinac samo na osnovu potencijala dobiti 3500 minuta u sezoni. Realno 66 bodova u nekoj drugoj sezoni bi završili kao 6. ili 7. I baš iz toga razloga omladinci ne mogu biti krucijalni dio tima, ali da, treba im dati šansu, ne kao Murinjo 10 minuta svaka 2 mjeseca. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303724 CHO je dignut u nebesa onim ugovorom sa paprenom platom i to je to nema viÅ¡e nazad, nije zaslužio takav ugovor, nije uradio nista za klub da bi dobio takav ugovor. Opet dolazimo do mentalnog sklopa danaÅ¡njih mladih igraÄa, to su momci koji su mislima daleko od terena i ne osjećaju potrebu da se dokažu, ne osjećaju potrebu da opravdaju tu platu, Äast izuzecima. Jbt pa Hazard je otiÅ¡ao pa smo preživjeli, CHO bitan pa odjednom odlazi pa opet bitan i tako u krug, imao je tu povredu, ali kako to da dozvoljavamo da se igraÄ tj mladi talenat kojem smo dali jak ugovor svaki prelazni rok dovodi u vezu sa odlaskom, oÄigledno da nije sve idealno. I ovdje ću reći da Lampard ne zna gdje udara, ako nam je CHO bitan onda Lampard svojom izjavom treba da zaÅ¡titi tog mladog igraÄa koji je već u oblacima. MeÄ‘utim niÅ¡ta vise nije Äudno, pogledajte koliko u posljednje vrijeme imamo slucajeva ružnih rastanaka sa igraÄima, Kepa, Rüdiger, Alonso i to je dokaz da je nervoze mnogo prije svega od strane Lamparda, tako da i da CHO ode ne bi bilo Äudno.. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. Autor comment_303732 Ako ne planira da ga koristi onda neka ide. Nema smisla nikakvog držati ga na klupi bez veze. A u uigranoj maÅ¡ineriji Bajerna gde svi trÄe 90+ ja mu ne dajem nikakve Å¡anse za uspeh. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303752 CHO nije dobio papreni ugovor, nego sasvim normalan ugovor. CHO je najveci talenat u Engleskoj, sto potvrdjuje tolika zelja Bayerna da ga dovede, a i prosla sezona gdje je igrao sjajno, a i prije toga svi njegovi mecevi u akademiji i rezervama. CHO ce da bude igracina i treba ga svim silama zadrzati, a to smo i uspjeli, jer nece on nigdje. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303788 Gori je Werner bio, ali jbg, necemo po Werneru jelde. Solidna partija, 2 key passa je dao, od toga jednu veliku sansu kreirao kada je Tammy fulio. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303791 Nista specijalno, volio bih da je vise direktniji, jbemu majku krilo si, upusti se jedan na jedan. Cim je to uradio pruzila se prilika. Vidjet cemo u buducem periodu sta ce biti sa njegovom minutazom Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303793 Falila mu je podrÅ¡ka Azpilicuete u napadu, zbog toga je morao napadati na viÅ¡e igraÄa. Onako partija, ni dobro, ni loÅ¡e, ali barem je služio za razvlaÄenje odbrane. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303814 Ma treba s momkom raditi jos vise, individualno raditi i davati mu sto vise minutaze. Tako se iskustvo stice. Dolazi on cesto u dobre situacije i onda samo fali prava odluka, dobar pas, sut ili laznjak da se stvori zicer sansa. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303818 Nasljednik Williana. Dobije loptu, par krugova nogom oko nje, kao krene u dribling stane i vrati Azpiju. Prije je barem pokusavao preci igraca, bio direktno krilo. Losa partija, jedva cekam da se Ziyech vrati. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303819 Pa ogranicen je kao desnjak na desnoj strani. Pogotovo sto nema nekog prodornog beka koji ce sa njim praviti visak. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.