Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Prodamo njega i od krila imamo "cak" 2 igraca, Ziyecha i Pulisica. Ziyech mozda i moze odigrati sezonu cijelu, ali Pulisic ne moze 5 utakmica sastaviti bez povrede.

Sta onda? Mounta gurati, bez tehnike bez driblinga, bez kreativnosti. Mozda strakatog Havertza ili ultra brzog Timu bez driblinga i kreativnosti? Mozda Kepu da prekomanduje na novu poziciju.

Ne mogu da vjerujem da se uopste o ovome polemise. Jedino pravo krilo i ti da ga prodas? Uradi li to Lampard, nek odmah kupi i on kofere, s njim onda nikuda ne idemo.

Takodjer razmatra da Tomorija posalje na posudbu, pa picka ti materina to ti je najbolji stoper u klubu jebem te corava..
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Proveo 12 minuta na terenu protiv Schalkea. Igrao na poziciji lijevog krila bez nekog značajnijeg učinka. Golman 3 puta ispucao loptu na njega. Prvi čestitao Azmounu za postizanje trećeg pogotka.

• Nije ulazio u igru danas protiv Wolfsburga. Još 62 ovakva posta i prestižem diabla.

• Sad će ispasti još da Odoi nikad nije bio u formi... A šta ćemo za treću četvrtinu marta 2019. godine? To smo zaboravili?

Objavljene slike

Ili će se prodat odmah ili posudba sa obavezom kupovine, pa nije niko lud krenuti u sezonu sa 2 krila vjerovatno bi se dovela zamjena Benrahma ili neko drugi. 

DoduÅ¡e to je istina, da je  Falk proÅ¡irio tu priču, prije ovog ljeta taj Falk je lajao na zvijezde, jednak Sunu. Jedino u Njemačkoj ko pogodi neÅ¡to. 

• Autor

Nece ici CHO nigdje, samo glupa prica Falka. Benrahma se dovodi sa nama otpocetka i vjerovatno i hoce doci. Ako dodje prije zavrsetka transfer roka, nemojte nesto puno obracati paznju, jer nama i trebaju 4 krila oduvijek.

Samo što je Kinsela blizak klubu otprilike koliko i Met Lav.
A možda ga prodaje jer nema namjeru igrat uopće s krilima, već kani nastavit uigravat 4-2-2-2, i Pulišić i Ziyech mogu na ofenzivnog veznog...

Uz dužno poštovanje prema Diablu koji ga stalno brani, ja ovde jedini argument validan za njegov ostanak vidim to što je krilni igrač, ovako stvarno ne kapiram zašto se toliko piše o njemu

Onog de Brujna sam bar gledao u Genku ili gde je već igrao i imao je dobrih partija

Å¡ta je taj CHO uradio konkretno na nekoj utakmici a da to nije bila neka nebitna? 

dal je on stvarno toliko dobar kolko ga provlače po medijima ili je nama baš tolko bitno, da i naš klub izbaci jednu veliku zvezdu iz akademije?

Takodjer razmatra da Tomorija posalje na posudbu, pa picka ti materina to ti je najbolji stoper u klubu jebem te corava..

Lamps at the wheel

Premalo je dana ostalo za prodati njega i dovesti mu zamjenu (pod uslovom da ne pretplatis). I ja mislim da ce ostati ali isto tako ga i razumijem ako ode. U Bayernu ce se naosvajati trofeja, a Lamos ga ne koristi iako krila osim njega nema.

Uz dužno poštovanje prema Diablu koji ga stalno brani, ja ovde jedini argument validan za njegov ostanak vidim to što je krilni igrač, ovako stvarno ne kapiram zašto se toliko piše o njemu

Onog de Brujna sam bar gledao u Genku ili gde je već igrao i imao je dobrih partija

šta je taj CHO uradio konkretno na nekoj utakmici a da to nije bila neka nebitna?

dal je on stvarno toliko dobar kolko ga provlače po medijima ili je nama baš tolko bitno, da i naš klub izbaci jednu veliku zvezdu iz akademije?

Ne treba toliko rigorozan biti prema igracu koji je imao tako tesku povredu. Njemu treba utakmica u kontinuitetu i nista drugo. Ako trenutno ne moze pruziti sto od njega ocekujemo treba ga poslati na pozajmicu jer je bas veliki talenat. Mozda za godinu dana bude 3x bolji, nikad ne znas. Ista stvar i sa RLCom.

Ne shvatam zasto donositi takve ishitrene odluke i prodavati takve igrace koji su do neki dan bili maltene najbolji u ekipi. Pogotovo Odoi jer je jos mlad i moze eksplodirati svaki cas i biti vrhunski.

Samo strpljenja.

Ja mislim da je baš propuštena prilika sad i u nekoj bližoj prošlosti da se on ubacuje sve više jer je bilo dosta utakmica koje nam nisu bile od prevelikog značaja, a imali smo prostora zbog povrijeđenih igrača, sad će vremena biti sve manje i manje.

Mada treba ga ubacivati, ako ništa bar 30 minuta pa onda ovi kupovi i lakše utakmice, pošto Pulišik nema šanse da poveže dva mjeseca bez da završi u štakama.

I još jednom, 4-2-2-2? Lampard ako će sa nečim sjebati biće to zbog ovog, ja razumijem da je i on sam bio veznjak i da forsira takav tip igrača, ali brate ne možeš igrati sa 4 centralna igrača u vezi bez podrške sa krila, uopšte nisi probojan, eto gdje mu Odoi može pomoći.

ProÅ¡le sezone smo zbog embarga bili prisiljeni da guramo omladince, razumljivo i neka je. Niko ne govori da im se ne treba dati prilika, ali ti ne može igrati omladinac samo na osnovu potencijala dobiti 3500 minuta u sezoni. Realno 66 bodova u nekoj drugoj sezoni bi zavrÅ¡ili kao 6. ili 7. I baÅ¡ iz toga razloga omladinci ne mogu biti krucijalni dio tima, ali da, treba im dati Å¡ansu, ne kao Murinjo 10 minuta svaka 2 mjeseca.  

CHO je dignut u nebesa onim ugovorom sa paprenom platom i to je to nema više nazad, nije zaslužio takav ugovor, nije uradio nista za klub da bi dobio takav ugovor. Opet dolazimo do mentalnog sklopa današnjih mladih igrača, to su momci koji su mislima daleko od terena i ne osjećaju potrebu da se dokažu, ne osjećaju potrebu da opravdaju tu platu, čast izuzecima. Jbt pa Hazard je otišao pa smo preživjeli, CHO bitan pa odjednom odlazi pa opet bitan i tako u krug, imao je tu povredu, ali kako to da dozvoljavamo da se igrač tj mladi talenat kojem smo dali jak ugovor svaki prelazni rok dovodi u vezu sa odlaskom, očigledno da nije sve idealno.

I ovdje ću reći da Lampard ne zna gdje udara, ako nam je CHO bitan onda Lampard svojom izjavom treba da zaštiti tog mladog igrača koji je već u oblacima.

Međutim ništa vise nije čudno, pogledajte koliko
u posljednje vrijeme imamo slucajeva ružnih rastanaka sa igračima, Kepa, Rüdiger, Alonso i to je dokaz da je nervoze mnogo prije svega od strane Lamparda, tako da i da CHO ode ne bi bilo čudno..
  • Autor
Ako ne planira da ga koristi onda neka ide. Nema smisla nikakvog držati ga na klupi bez veze.
A u uigranoj mašineriji Bajerna gde svi trče 90+ ja mu ne dajem nikakve šanse za uspeh.

CHO nije dobio papreni ugovor, nego sasvim normalan ugovor. CHO je najveci talenat u Engleskoj, sto potvrdjuje tolika zelja Bayerna da ga dovede, a i prosla sezona gdje je igrao sjajno, a i prije toga svi njegovi mecevi u akademiji i rezervama. CHO ce da bude igracina i treba ga svim silama zadrzati, a to smo i uspjeli, jer nece on nigdje.

Nista specijalno, volio bih da je vise direktniji, jbemu majku krilo si, upusti se jedan na jedan. Cim je to uradio pruzila se prilika. Vidjet cemo u buducem periodu sta ce biti sa njegovom minutazom
Ma treba s momkom raditi jos vise, individualno raditi i davati mu sto vise minutaze. Tako se iskustvo stice. Dolazi on cesto u dobre situacije i onda samo fali prava odluka, dobar pas, sut ili laznjak da se stvori zicer sansa.
Nasljednik Williana. Dobije loptu, par krugova nogom oko nje, kao krene u dribling stane i vrati Azpiju. Prije je barem pokusavao preci igraca, bio direktno krilo.

Losa partija, jedva cekam da se Ziyech vrati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.