23. oktobar 2020.5 god. comment_304690 Čisto sumnjam da će početi protiv Uniteda, ali od dvije utakmice poslije te očekujem da jednu odigra. Prijavi
28. oktobar 2020.5 god. comment_305036 A da moze krilni igrac vise lopti nazad vratiti majku jebo Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305090 Pogrešne odluke i loši pasovi i kad prođe ili pobjegne odbrambenog igrača ali dobro je zabio je gol, drago mi je što je igrao na svojoj poziciji a ne Mount, treba mu još minuta Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305103 valjda docekamo taj jedan uspjesan dribling, ako nista bar da pretrci nekog igraca u kontri Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305105 Samo da dobija minute kad treba ako ništa ima rezultata Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305106 Ne moze igrat 3 utakmice zaredom, kad svaku utakmicu gdje dobije priliku bude prosjecan. Nadobijao se on minuta al qrcina haman Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305108 Kod Fate je markica po markica, 101 markica. A kod Odoia minutica po minutica... Sramota je govorit kako nista nije donio a uvjek haman pa samo 5 minuta igra. U srijedu start i odmah gol. Minute su ono što Havertz dobija, Mount, Werner, Chilwel, a ne ovo sto Odoi dobija. Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305109 Ali cuj ocekuje od mladog igraca da poslije toliko utakmica gdje ne igra da kada dobije sansu da ubije nogama na terenu. Gol je nekada bio dovoljan da se dokaze, sada treba i asistencija i gol i da prodje citav teren igraca i sta vec ne treba da uradi. Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305110 Navodno neće Ziyech započeti sutrašnju utakmicu. Eto mu prilika za još koju minutu. Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305113 Ne treba ni gol ni asist, dovoljno da se vidi da zna sta ce s loptom, pasovi, driblinzi. Ni werner nije zabio golove na pocetku pa pdmah se vidjelo da je kvalitet sto je pokazao svojom trkom, borbenoscu i potezima. Abraham udje s klupe pa pokaze da je zasluzio da dobije koju minutu Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305114 Ali cuj ocekuje od mladog igraca da poslije toliko utakmica gdje ne igra da kada dobije sansu da ubije nogama na terenu. Gol je nekada bio dovoljan da se dokaze, sada treba i asistencija i gol i da prodje citav teren igraca i sta vec ne treba da uradi.Rano je za donosenje bilo kakvih zakljucaka.To sto je zabio neki sugav gol zahvaljujuci gresci golmana protiv povredama osakacene ekipe Krasnodara,a ostatak utakmice bio nevidljiv nije dovoljno.Naravno niko u napadu ne briljira, ali sigurno se nije nametnuo.Ako ce se birati između njega i Mounta, Mount ima prednost bez obzira koliko beskoristan na krilu bio.Treba mu dati priliku,ali se ne moze Lampardu jebat mater sto on ne igra. Prijavi
30. oktobar 2020.5 god. comment_305115 Od 10 utakmica odigrao dvije4 utakmice poceo. Znaci 40% utakmica poceo Dok npr igrac sezone kovacic startao 5 puta I nisam hejter odoia. Ovak pojavom mi je drag, drazi od abrahama al treba bit realan da nista specijalno ne pokazuje da bude starter. Isto tak tomori kad igra, gledaju mu se samo dobri potezi a kad izgubi loptu, to preskacu dok dodje jedan rudiger christensen, da zabiju 3 gola, gledala bi se ona greska neka gdje je bio lose pozicioniran. Treba samo bit realan i hvalit kad je za hvaljenja, pljuvat kad je za pljuvanja Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305143 Pretvara se u Williana polako. Svaki napad, svaka poluprilika, kad god primi loptu staje, usporava, vraca nazad... Neko mu treba reci jos jednom vratis li je nazad letis napolje i neces zaigrati dok ne prestanes s tim. Toliko frustrirajuce jer momak ima brzinu, ima i solidan dribling, sut... Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. Autor comment_305147 Pretvara se u Williana polako. Svaki napad, svaka poluprilika, kad god primi loptu staje, usporava, vraca nazad... Neko mu treba reci jos jednom vratis li je nazad letis napolje i neces zaigrati dok ne prestanes s tim. Toliko frustrirajuce jer momak ima brzinu, ima i solidan dribling, sut... Ti očigledno nisi pratio Diabla na kutiji :D Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305150 Ti očigledno nisi pratio Diabla na kutiji :D Ne znam na bazi čega je svršavao na shoutboxu. Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. comment_305174 Na bazi passa za Chilwella. Kasnije je odlicno oduzeo loptu nekome iz Burnleya. Opet je trebao zabiti, asistirati i ne znam ni ja sta jos uraditi u roku od 15ak minuta. Prijavi
31. oktobar 2020.5 god. Autor comment_305179 Na bazi passa za Chilwella. Kasnije je odlicno oduzeo loptu nekome iz Burnleya. Opet je trebao zabiti, asistirati i ne znam ni ja sta jos uraditi u roku od 15ak minuta. Ali jedan pas i jedna oduzeta lopta su premalo, cak i za tvoje pristrasne standarde :D Prijavi
1. novembar 2020.5 god. comment_305193 Ali jedan pas i jedna oduzeta lopta su premalo, cak i za tvoje pristrasne standarde :D Nije premalo za 15 minuta. Prijavi
1. novembar 2020.5 god. comment_305197 Nije los bio za 15 minuta. Mogao asist upisat da je chilwell znao ustopat loptu Drazi mi je ovaj pass nego onaj gol protiv krasnodara il koga vec. Prijavi
2. novembar 2020.5 god. comment_305210 Nadam se da ce ovaj proradit s vremenom. U pulisica se ne mozemo uzdat. Inace cemo se nagledat maunta na krilu Prijavi
3. novembar 2020.5 god. comment_305216 Zasad je dobar, ove sezone, nema on tih sitnih malih povredica što nerviraju, imao je jednu težu i to je to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.