Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa sta koji kurac kritikujete kralja koji je sve dao za ovaj klub,a usput ima 38,(pa ne moze covek kao nekad godine su ucinile svoji i nije on kriv sto ga Mou uvodi u igru), eno vam teme Eden Hazard pa se tamo jebite svi zajedno!!!!

Ne prljajte ovu temu!

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Povrijedjen potvrdjeno, i nije otputovao sa timom toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Au jbt. Zasto ovo?

zamislite 90 minut 1:1 i Drogba ga zabija za 2:1. 

Pa mislim da bi se popisao po njima samo tako,a njihovi navijaci bi se upisali u gace i kada bi ga videli na ulici. 

imam neki osecaj da ce biti sutra na klupi, zna Jose ko je omiljena musterija Didieru :D dace zveri da se nahrani malo :D

imam neki osecaj da ce biti sutra na klupi, zna Jose ko je omiljena musterija Didieru :D dace zveri da se nahrani malo :D

Što sutra da bude na klupi? Sutra može da bude na klupi jedino ako se negdje pije pod šatorom :D

• 2 sedmice kasnije...

Verovatno najpoznatiji čovek iz Obale Slonovače, fudbaler Čelsija, Didije Drogba, pokazao je veliku humanost time što je podelio opremu školama u svojoj zemlji.

On je podelio čak 5000 paketa školske opreme, a to je učinio preko svoje fondacije "Didije Drogba".

U svakoj opremi su se nalazile knjige i sveske, raznorazna pomagala za matematiku, torba i sredstva za higijenu. Preko sekretarijata u Abidžanu će sve biti podeljeno deci u Obali Slonovače.

Pored ovoga, Didije Drogba planira da u svojoj zemlji izgradi 5 bolnica, prva je započeta sa gradnjom još 2012. godine, a njena izgradnja koštaće fudbalera Čelsija 3 miliona funti.

RESPECT!!!!!  ^:)^  ^:)^  ^:)^ 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.