11. novembar 2014.11 god. comment_192534 http://www.youtube.com/watch?v=9G0OAoO_cRc http://www.youtube.com/watch?v=Fm5FPj49MDs otac Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192585 Neverovatan je humanista Didije Drogba. Trenutno je na snazi pauza u prvenstvima zbog reprezentativnih obaveza, a na poziv Namibijaca došao je Didije Drogba u tu državu i držao čas deci koja imaju ogromnu želju da postanu kao on. "Novac koji zaradimo kao fudbaleri nije dovoljan da živite do kraja života jer je fudbal samo karijera koja traje dokle vam to telo dozvoli. Kada se to završi, morate početi sa nečim drugim, morate da se oslonite na nešto drugo, a to nešto drugo jeste edukacija i školovanje na koje sada treba da mislite.""Čak i za fudbalere, kada niste edukovani, kako ćete razgovarati o ugovorima.", rekao je deci u Namibiji. Po ko zna koji put, Didije ^:)^ ^:)^ Mogu slobodno reci da je on najveci ČOVEK koji je igrao fudbal. Prijavi
21. novembar 2014.11 god. comment_193144 https://www.youtube.com/watch?v=XWcb7ZJqq1k a evo kako KING igra hahahahhahahaha :D http://www.sportske.net/vest/dzet-set/didije-drogba-malo-levo-pa-desno-hopa-cupa-203160.html kako je lud :D Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193566 3 minute je proslo od gola do asistencije. Ni godine mu ne mogu nista. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193575 Skroz me pozitivno iznenadio, nisam ocekivao da onako dobro odigra protiv tima iz lige sampiona. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194084 Ma kakvih 36, imam osjećaj da bi Tito mogao ovo raditi i sa 50. Klasa ostaje. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194087 36 godina do 22 minute go i asistencija u najjačoj ligi svijeta . Like a BOSS!!! Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194139 Jest lik kraljina hljeb te jebo .. car terena majstor, genije Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194353 Sledeci mec od prvog minuta, u vrhunskoj formi je DIDI,kad je usao pokidao,imao odlicnih gradjenja , dao par korisnih lopti Kosti.Jos DIDI nije za otpada. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194378 Jedini koji je zaslužio prevoz do Londona, ostali svi pješke.. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194457 On nije čovjek, on nije čovjek - on je čudo Božje! On nije čovjek, on nije čovjek - njemu se može! Ima i sada budala i na ovom forumu što sumnjaju u njega, ali ja vam odgovorno tvrdim da su za njega godine samo broj. A trenutno je u boljoj formi od Coste. I ne da samo može odigrati 90 minuta, može on i 120 minuta po potrebi. Poslije Lamparda za mene najveća legenda Chelseaja. The end of story.PS. Lijepo ga je gledati u paru s Hazardom, kao nekada kao što je bio u paru s Joe Coleom :) Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195208 ‘’Sve zna, a čovjek je ko’ beton’’ I.S. (možda i najjači citat ikada za dragog nam didiera) Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195218 ja kad vidim da on sa 36 kuka otrese protivničkog stopera od 25 godina ko slinu i rutinski zabije gol naježim se ili kad onako lagano uzima vazdušne duele i spušta lopte, nemam riječi, GRANDE DIDIER. Prijavi
19. decembar 2014.11 god. comment_195655 Aktuelna Mis Holandije s nedavno održanog izbora za Mis sveta iz Londona nosi samo lepe uspomene… TATJANA I DIDIJE Veličina slova A A A Tatjana Mul, aktuelna Mis Holandije, koja je učestvovala na izboru za Mis sveta u Londonu, tokom boravka u ovom gradu stigla je da upozna i neke od stanovnika ove metropole. „Ponovo sam sama, cela priča isuviše je komplikovana“, izjavila je Tatjana gostujući na jednoj holandskoj radio-stanici.„U pitanju je jedan fudbaler. Svi znaju za njega, i reći ću vam još samo da igra za Čelsi“. Usledilo je komešanje zaposlenih u radio-stanici i otpočela licitacija sa imenima. Prvi na „listi osumljičenih“ bio je Nejtan Ake koji je, kao i Mulova, rođen u Hagu, a na pitanje prisutnih da li je baš on u pitanju odgovorila je: „Pojma nemam ko vam je to“... A kada je izgovoreno ime Didijea Drogbe, 25- godišnja lepotica iznenada je zanemela. Posle kratke pauze rekla je „Ponekad je bolje ne reći ništa“. Naravno... Didier ne trpa samo na terenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.