Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kako znate srat. Sta on to moze pokvarit, idol se vratio u svoj klub da zavrsi karijeru, da nije tako bila bi prica supak drogba trebao se kod nas oprostit... mozda pomogne nekad svojim golom, zasto da ne? I na kraju krajeva tu je kao vodja i lider mladjim igracima, s puno iskustva i znanja. Kako neko moze rec da je bio glup potez sto se vratio...

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne mogu ja vama objasniti niti vi mozete razumeti posto necete da razumete. 

Povlacim se iz diskusije da jos ne bi ispalo da ne volim Drogbu. 

Ne mogu ja vama objasniti niti vi mozete razumeti posto necete da razumete. 

Povlacim se iz diskusije da jos ne bi ispalo da ne volim Drogbu. 

grena brate znam ja da si ti čovjek sa pozitivnim mišljenjem :D

Naravno da ne moze protiv jacih ekipa. Mislim da je ovako oke situacija. Uci od Murinja a takodje i igra. Vjerovatno nece dobiti priliku protiv jacih ekipa, ali protiv slabijih moze komotno odigrati, pa i poluvrijeme. Zamislite da se povrijedi Costa. Drogba bi komotno mogao uskociti i nekim svojim potezom osigurati pobjede protiv slabijih i srednjih ekipa.

Mislim da ga nije trebao uvoditi protiv Evertona. Bolje bi bilo da je tih par minuta dao Salahu ili drugom mladjem igracu. Drogbi to nije nista znacilo.

Naravno da ne moze protiv jacih ekipa. Mislim da je ovako oke situacija. Uci od Murinja a takodje i igra. Vjerovatno nece dobiti priliku protiv jacih ekipa, ali protiv slabijih moze komotno odigrati, pa i poluvrijeme. Zamislite da se povrijedi Costa. Drogba bi komotno mogao uskociti i nekim svojim potezom osigurati pobjede protiv slabijih i srednjih ekipa.

Mislim da ga nije trebao uvoditi protiv Evertona. Bolje bi bilo da je tih par minuta dao Salahu ili drugom mladjem igracu. Drogbi to nije nista znacilo.

Nimalo se ne slazem, ulazio je on, ne moze lopte ustopati...

Didier+Drogba+Salomon+Kalou+Chelsea+v+Bu

Drogba poručio Kalouu: Vidimo se u maju u Berlinu!

Ovog ljeta Bjelokošćanin Salomon Kalou potpisao se za BSC Herthu iz Berlina. Popularni King Kalou za Chelsea je igrao od 2006. do 2012. godine i za to vrijeme postao je miljenik navijača Chelseaja, kao i svlačionice te plave ekipe iz Londona.
Tako Plavci i dan danas prate šta se dešava sa simpatičnim napadačem.

Jedan od njih je i njegov sunarodnjak i legenda Chelseaja Didier Drogba. Drogba se ovog ljeta vratio u klub sa Stamford Bridgea nakon avanture u Kini i Turskoj. Tako su Drogba i Mourinho ponovo ubitačan tandem, iako Drogba zbog svojih godina više nije u prvom planu u napadu Chelseaja.

Ipak veliki Drogba je jako optimističan što se tiče nastupa Chelseaja u Ligi prvaka, pa je tako na svom instagram profilu čestitao Salomonu prelazak u berlinski klub poručivši mu: ''Čestitam brate što si prihvatio novi izazov u svojoj karijeri. Da, ti jesi sada Berliner. Vidimo se...u maju!'', tako jasno aludirajući da očekuje da će njegov Chelsea ove sezone igrati finale Lige prvaka koje će se održati na Olimpijskom stadionu u njemačkoj prijestolnici.

Ja mislim da Drogba može biti koristan zadnjih 15-20 minuta nije bitno ko je protivnik, on uvijek može nešto napravit, recimo niko mi ne može dokazati da Drogba i danas nije u stanju dobit vazdušni duel protiv bilo koga u Premiershipu.

Drogba na treningu pred mec sa Salkeom.Imao je neki problem sa povredom i zato nije bio u opticaju za mec sa Svonsijem.Ocekuje se da bude spreman za nocas.

10599227_712102208874964_512326235977384

Sve ono sto je uradio za klub ostace zapamceno i hvala mu na tom uspjehu, ali ovo veceras sto je odigrao je jedan dokaz da on ne treba da igra ni jednu utakmicu od samog pocetka, nema snage za njeg je maksimalno bilo poluvrijeme da odigra.
Ma dobro, godine su tu al isto tako nije Tito jos ni fizicki pripremljen. Treba mu par ovakvih utakmica jos da se malo zahuka, ipak je dosao sa puno slabijeg nivoa nespreman.

Vidi se da nema utakmica u nogama, jbga. Al opet, ipak je trenutno treći napadač kluba, dobivat će najmanje prilika i ne treba se ni nadati nekim veličanstvenim partijama što se njega tiče ove sezone.

Ne volim sto ovo pisem, ali Drogba je bio ocajan. Mislio sam da nema sanse da on pocne i da ce ako Costu bude odmarao, da ce Remy poceti. Kada sam vidio da on igra, bojao sam se da ne bude los, sto se na kraju i ispostavilo.
Koliko god ga mi svi voljeli, jednostavno on je gotov, cak i jedan od najboljih segmenata njegove igra je bio ocajan, a to je skok igra i primanje ispucane lopte od strane golmana ili nasih stopera.

I nikako mi nije bio jasan kada je ono Hazard driblao i kada mu je on usao u putanju, uzima loptu i on puca, umjesto da je usao pred gol da ceka loptu od Hazarda. Isto kao da je izgubio ubilacki osjecaj za gol(nadao sam se da nije jer je i Murinjo izjavljivao da je to ista zivotinja od prije).

Na moju veliku zalost, on vise ne moze pocinjati utakmice. On je tu da posluzi kao dzoker i da igra u liga kupu i Fa kupu.

Ne volim sto ovo pisem, ali Drogba je bio ocajan. Mislio sam da nema sanse da on pocne i da ce ako Costu bude odmarao, da ce Remy poceti. Kada sam vidio da on igra, bojao sam se da ne bude los, sto se na kraju i ispostavilo.
Koliko god ga mi svi voljeli, jednostavno on je gotov, cak i jedan od najboljih segmenata njegove igra je bio ocajan, a to je skok igra i primanje ispucane lopte od strane golmana ili nasih stopera.

I nikako mi nije bio jasan kada je ono Hazard driblao i kada mu je on usao u putanju, uzima loptu i on puca, umjesto da je usao pred gol da ceka loptu od Hazarda. Isto kao da je izgubio ubilacki osjecaj za gol(nadao sam se da nije jer je i Murinjo izjavljivao da je to ista zivotinja od prije).

Na moju veliku zalost, on vise ne moze pocinjati utakmice. On je tu da posluzi kao dzoker i da igra u liga kupu i Fa kupu.

pa brate plavi, zar ti je trebala utakmica protiv šalkea da bi to dokučio..

mislim šta vam je braćo, ovi koji se nešto zgražaju i išćuđuju nad drogbinom lošom partijom...

odma da kažem, ne branim ga, niti imam namjeru..jer stvari su takve kakve jesu, treba biti realan..

majstor je došao tu upravo zbog onoga što je već nekoliko puta naveo i on i mourinho i još nekolicina ljudi..

znači van terena vjerujem da zbilja odrađuje odličan posao...a na terenu će sigurno biti bolji s vremenom, jer gospodinu fali utakmica, rekao je eto da ga članak ne boli...znači samo mu treba rada i treniranja i ja sam uvjeren da će se njegovo uvođenje u igru isplatiti kojom odličnom partijom i a nadajmo se i ponekim golom..ako se i kada se to desi, rado ću doći ovdje i ostaviti post da vas podsjetim na ove riječi..

znam da mnogima teško gledati onakvog kakav je bio protiv šalkea, pogotovo u prvom poluvremenu...i meni je bilo teško, srce me boli brate, i baš onako sam skenjan bio, em zbog njega, a pogotovo zbog neočekivanog kiksa dragog nam tima...al jbg šta da se radi što bi reko kale gospodar..

znači smanjite očekivanja na minimum, nije to stari drogba, neće biti više "van men šovova" i tako toga...to čekujte od hazarda, coste, i ostalih mahera i onda neće biti razočaranja..

ja sam bio sretan kad sam vidio da će startati, i uvijek će mi biti drago vidjeti ga na terenu, jer dok je na terenu mogu se nadati da će me još jednom razveselit svojim golom...ili potezom...i zato go drogba go didier

ps. i ono što je rekao neki dan za franka, potpuno je u pravu..igrao frank ili ne igrao u nedjelju, ne smije biti ni jedne jedine ružne riječi od strane naših za njega

GRANDE DIDIER

Naravno, slažem se sa postom gore, jedna lošija utakmica ne može da promijeni moje mišljenje o njemu i dalje mislim da je naš najveći špic odkako ja pratim Chelsea. Ipak godine su tu i ne treba očekivati ono što je nekada radio, dao je nama Dider puno, puno sreće i zadovoljstva...

@ drogba 11
Ma znam ja to sve brate, ali jednostavno nisam ocekivao bas onoliko lose. I jbg u meni je postojala neka nada da moze bolje da odigra, nisam bas ocekivao utakmicu a la Trolles.
Naravno da nisam mislio da je da bu kao prije i razumijem da je u klubu prvenstveno da pomogne napadacima da napreduju.
Svima nam je bilo srce puno. Ja vjerovatno vise nikad necu gotiviti nekog igraca kao sto njega gotivim, niti ce ona utakmica ista promjeniti.

I naravno i za Lampsa, po meni je glupo covjeku nesto prigovarati, jer on to nije zasluzio. On je nasa legenda i to nece promjeniti polusezona koju ce vecinom odsjediti na klupo. Naravno da ga je neobicno vidjeti u njihovom dresu,ali ja njemu to uopste ne zamjeram . Neka covjek uzme pare ovih par sezona i neka nam se vrati kao trener ili koju ulogu dobije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.