17. august 2014.12 god. comment_184015 Svaka cast Oskaru citao samnjegovu izjavu "Drogba je velika legenda chelsea i on se vratio, Velika mi je cast da mu vratim 11 i cini mi to zadovljstvo, Uzemo sam 8 od isto tako velike legende Lamparda......" Prijavi
18. august 2014.12 god. comment_184048 Tako i bilo haha :D Jebote sad me podsjeti na tu izjavu o Drogbinu povratku sa Mouovim povratkom. Šta da kažem, mali brat mi bolje prognozira od Wiseyja. hahah Prijavi
20. august 2014.12 god. comment_184368 Ovo je BOG!!! Ladno je nominirao JOSE MOURINHA i EVU CARNEIRO!! [media]https://www.youtube.com/watch?v=nygxCh46cFw&hd=1[/media] Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184668 Oznojio se gazda napeto pp. Sta bi dao da ga je Didi zabio, Boze, Boze :D Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184780 Bez obzira na sve lijepe trenutke, golove,emocije mislim da se nije trebao vraćati. Mogli smo lijepo nekog uzet nekog napadača 27,28 godina za back-up ili ostavit Dembu. Hvala mu za sve ali nije ni sjena onog igrača od prije 2 sezone i mislim da je ovo s njegovim povratkom i ostavljanjem Torresa jako loše odrađeno :) Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184781 Ma treba nam još neki napadač. Ako se Costa ozlijedi, neće Drogba sam moći voditi napad, a Torres može igrati jedino s djecom iz ulice, pod uvjetom da nisu starija od 8 godina. Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184785 Ma treba nam još neki napadač. Ako se Costa ozlijedi, neće Drogba sam moći voditi napad, a Torres može igrati jedino s djecom iz ulice, pod uvjetom da nisu starija od 8 godina. najjači post ikad Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184835 Bez obzira na sve lijepe trenutke, golove,emocije mislim da se nije trebao vraćati. Mogli smo lijepo nekog uzet nekog napadača 27,28 godina za back-up ili ostavit Dembu. Hvala mu za sve ali nije ni sjena onog igrača od prije 2 sezone i mislim da je ovo s njegovim povratkom i ostavljanjem Torresa jako loše odrađeno :) i ja mislim da nije trebao dolaziti kao igrac, jer je pokvario ono kad je odlazio, ali nema veze, sad ima priliku da zavrsi karijeru u dresu chelsea ;) Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184859 Slazem se Spaha sa tobom. Pokvario je nekako onu velicinu sa kojom je otisao,ali njemu cemo biti zahvalni uvek,a mozda nas i iznenadi necim i ove sezone. :D Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184905 Po meni nije on ništa pokvario. Došao je u Chelsea i dignut će vjerojatno trofej prvaka Engleske na kraju sezone, staviti točku na i svoje karijere na taj način i u dresu CFC-a se oprostiti od aktivnog igranja nogometa. Može li ljepše od toga? A bajka iz Minhena će ostati upamćena i nimalo izbljeđena zbog činjenice da je on opet tu. A tko to kaže da mi opet ne možemo osvojiti LP i to baš ove godine? I to je sada po meni jako jako moguće. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184994 Pa realno mu je ovo pametan potez sto se vratio, moze ucarit jos koji trofej a da se ne mora pretjerano umarat, Lampard da je bio pametan to bi uradio, pristo bi na malu platu i ostao u klubu ladio jaja i uzimao trofeje, al ne on je covjek u najboljim godinama mora se dokazat na SITIJEVIM tribinama. Drogba moze kao Gigs od sledece sezone da bude igrac- trener, kad zagusti da uleti malo :D Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185128 Naravno da je pokvario. Ne možeš magičniji i savršeniji oproštaj od Chelseajevog dresa imati nego što je on imao. Mogao se komotno penzionisati poslije toga, možda je i trebao. Odmah bi dobio mjesto u klubu sigurno. I da osvoji ove godine PL, ma da osvoji i PL i LP neće biti onako bajkovito kao 19.05.2012. godine. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185221 U pravu si, ali meni je opet drago sto je u Chelseaju. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185594 Da li smo mu konacno nasli naslednika?! sto se tice tekme Didierov ulazak je bio slaga na tortu, a Diegov pogodak visnja na slag! Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185622 Ama baš svaki put kad ga vidim (od ovog povratka u CFC) da ulazi u igru, pa makar to bilo u 87. minuti ko danas srce mi zaigra. Bez pretjerivanja. Ja ne znam kakvo je stanje kod vas, ali tako se ja osjećam i tako ja to fiziološki doživljavam :) Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186182 Ama baš svaki put kad ga vidim (od ovog povratka u CFC) da ulazi u igru, pa makar to bilo u 87. minuti ko danas srce mi zaigra. Bez pretjerivanja. Ja ne znam kakvo je stanje kod vas, ali tako se ja osjećam i tako ja to fiziološki doživljavam :) Isto je kod mene,obozavam da ga vidim kada ulazi i drago mi bude... ali nekako je otisao u stilu, doneo je Chelseau nesto sto je Chelsea dugo cekao. Dao nam je LS i okrenuo se i otisao. Otisao je kao jedan veliki gospodin, dzentlmen, velicina. Sada mi je nekako ostario :) Mozda je tesko objasniti. Prijavi
3. septembar 2014.12 god. comment_186207 Isto je kod mene,obozavam da ga vidim kada ulazi i drago mi bude... ali nekako je otisao u stilu, doneo je Chelseau nesto sto je Chelsea dugo cekao. Dao nam je LS i okrenuo se i otisao. Otisao je kao jedan veliki gospodin, dzentlmen, velicina. Sada mi je nekako ostario :) Mozda je tesko objasniti. Zar nije bolje da karijeru završava u klubu u kojem je legenda nego da završava u mafijaškom Juventusu ili nekom lijevom klubu. Otišao je u stilu ali je se i vratio u stilu jer želi da završi karijeru tamo gdje pripada. Ovi mladi igrači svaki dan imaju nekog od koga mogu učiti i o fudbalu i o životu, nije Mourinho glup zna on zašto je vratio Drogbu i zna kakav će uticaj Drogba imati na tu mladu ekipu. Meni je najbitnije da u klubu još uvijek imamo lidera poput Terry i Drogbe. Zar ono nije ljepota da nakon što smo obezbijedili pobjedu protiv Evertona ulazi naša legenda i na kraju poklanja dres navijačima dok oni skandiraju njegovo ime, meni je to nešto veliko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.