Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Svaka cast Oskaru citao samnjegovu izjavu 

"Drogba je velika legenda chelsea i on se vratio, Velika mi je cast da mu vratim 11 i cini mi to zadovljstvo, Uzemo sam 8 od isto tako velike legende Lamparda......"

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Tako i bilo haha :D

Jebote sad me podsjeti na tu izjavu o Drogbinu povratku sa Mouovim povratkom. 
Šta da kažem, mali brat mi bolje prognozira od Wiseyja. hahah 

Bez obzira na sve lijepe trenutke, golove,emocije mislim da se nije trebao vraćati. Mogli smo lijepo nekog uzet nekog napadača 27,28 godina za back-up ili ostavit Dembu. Hvala mu za sve ali nije ni sjena onog igrača od prije 2 sezone i mislim da je ovo s njegovim povratkom i ostavljanjem Torresa jako loše odrađeno :)

Ma treba nam još neki napadač. Ako se Costa ozlijedi, neće Drogba sam moći voditi napad, a Torres može igrati jedino s djecom iz ulice, pod uvjetom da nisu starija od 8 godina.

najjači post ikad

Bez obzira na sve lijepe trenutke, golove,emocije mislim da se nije trebao vraćati. Mogli smo lijepo nekog uzet nekog napadača 27,28 godina za back-up ili ostavit Dembu. Hvala mu za sve ali nije ni sjena onog igrača od prije 2 sezone i mislim da je ovo s njegovim povratkom i ostavljanjem Torresa jako loše odrađeno :)

i ja mislim da nije trebao dolaziti kao igrac, jer je pokvario ono kad je odlazio, ali nema veze, sad ima priliku da zavrsi karijeru u dresu chelsea ;)

Slazem se Spaha sa tobom. 

Pokvario je nekako onu velicinu sa kojom je otisao,ali njemu cemo biti zahvalni uvek,a mozda nas i iznenadi necim i ove sezone. :D

Po meni nije on ništa pokvario. Došao je u Chelsea i dignut će vjerojatno trofej prvaka Engleske na kraju sezone, staviti točku na i svoje karijere na taj način i u dresu CFC-a se oprostiti od aktivnog igranja nogometa. Može li ljepše od toga? A bajka iz Minhena će ostati upamćena i nimalo izbljeđena zbog činjenice da je on opet tu. A tko to kaže da mi opet ne možemo osvojiti LP i to baš ove godine? I to je sada po meni jako jako moguće.

Pa realno mu je ovo pametan potez sto se vratio, moze ucarit jos koji trofej a da se ne mora pretjerano umarat, Lampard da je bio pametan to bi uradio, pristo bi na malu platu i ostao u klubu ladio jaja i uzimao trofeje, al ne on je covjek u najboljim godinama mora se dokazat na SITIJEVIM tribinama. Drogba moze kao Gigs od sledece sezone da bude igrac- trener, kad zagusti da uleti malo :D 

Naravno da je pokvario. Ne možeš magičniji i savršeniji oproštaj od Chelseajevog dresa imati nego što je on imao. Mogao se komotno penzionisati poslije toga, možda je i trebao. Odmah bi dobio mjesto u klubu sigurno.

I da osvoji ove godine PL, ma da osvoji i PL i LP neće biti onako bajkovito kao 19.05.2012. godine.

Ama baš svaki put kad ga vidim (od ovog povratka u CFC) da ulazi u igru, pa makar to bilo u 87. minuti ko danas srce mi zaigra. Bez pretjerivanja.

Ja ne znam kakvo je stanje kod vas, ali tako se ja osjećam i tako ja to fiziološki doživljavam :)

Ama baš svaki put kad ga vidim (od ovog povratka u CFC) da ulazi u igru, pa makar to bilo u 87. minuti ko danas srce mi zaigra. Bez pretjerivanja.

Ja ne znam kakvo je stanje kod vas, ali tako se ja osjećam i tako ja to fiziološki doživljavam :)

Isto je kod mene,obozavam da ga vidim kada ulazi i drago mi bude... ali nekako je otisao u stilu, doneo je Chelseau nesto sto je Chelsea dugo cekao. Dao nam je LS i okrenuo se i otisao. Otisao je kao jedan veliki gospodin, dzentlmen, velicina. 

Sada mi je nekako ostario :) 

Mozda je tesko objasniti. 

Isto je kod mene,obozavam da ga vidim kada ulazi i drago mi bude... ali nekako je otisao u stilu, doneo je Chelseau nesto sto je Chelsea dugo cekao. Dao nam je LS i okrenuo se i otisao. Otisao je kao jedan veliki gospodin, dzentlmen, velicina. 

Sada mi je nekako ostario :) 

Mozda je tesko objasniti. 

Zar nije bolje da karijeru završava u klubu u kojem je legenda nego da završava u mafijaškom Juventusu ili nekom lijevom klubu. Otišao je u stilu ali je se i vratio u stilu jer želi da završi karijeru tamo gdje pripada. Ovi mladi igrači svaki dan imaju nekog od koga mogu učiti i o fudbalu i o životu, nije Mourinho glup zna on zašto je vratio Drogbu i zna kakav će uticaj Drogba imati na tu mladu ekipu. Meni je najbitnije da u klubu još uvijek imamo lidera poput Terry i Drogbe. Zar ono nije ljepota da nakon što smo obezbijedili pobjedu protiv Evertona ulazi naša legenda i na kraju poklanja dres navijačima dok oni skandiraju njegovo ime, meni je to nešto veliko.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.