8. februar 2015.11 god. comment_202110 aj ne preterujte,dobar je didi,ono je bila taktička greška murinja U potpunosti se slazem sa chibom. Nikakve potrebe za kritikama na racun Didiera nema. Svi znamo koliko on moze trenutno i koje su utakmice za njega. Ovo nije bila ta utakmica, jednostavno trkacki na onolikom prostoru nije mogao ispratiti svoje mladje saigrace i to je to. Generalno mislim da njega treba koristiti u domacim tekmama puno vise. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202111 Ja kazem da ga ne treba nikako koristiti osim pred kraj tekme, kad treba zadrzati loptu. Remy moze 20 puta svaki posao bolje obaviti od njega, a odmoran je i zeljan igre, tako i Diego Costa. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202112 Ne slazem se, u mnogim je stvarima Didier jos uvijek profesor za Remya, pa i Costu. Njegove noge ne mogu izdrzati jaci ritam, ali doprinosi on uvijek za ekipu. Ne igra se kod Mourinha na lijepe oci i status iz proslosti, valjda smo to naucili od Colea i Cecha. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202113 Cini mi se sve da se igra... Ali eto, bit ce da se slazemo da se ne slazemo. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202268 http://instagram.com/p/y24geBOjBl/ lik u pozadini izdominirao Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202269 http://instagram.com/p/y24geBOjBl/ lik u pozadini izdominirao Malo je reć da je navijao za Ganu :D Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202360 Maršal pravi izbacio uz tekst La DROG GANG!!!!!Devinez qui sont les joueurs????Guess who are the players here???? Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202389 S lijeva na desno: Ramires, Willian, netko od mlađih jer koliko znam niti jedan iz prvog tima ne nosi Puma evospeed, Remy Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202392 S lijeva na desno: Ramires, Willian, netko od mlađih jer koliko znam niti jedan iz prvog tima ne nosi Puma evospeed, Remy Da l' pratiš ko kakve kopačke nosi? Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202393 Da l' pratiš ko kakve kopačke nosi? Ne odnosi se na mena ali da ti odg. Ja ne "pratim" ali znam ko kakve kopačke nosi :P Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202408 Koja tuga da su mamlazi poput Gervinha osvojili taj jebeni Kup Nacija a ovakva velicina nije. Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202415 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a1a9KHj0BJg jebote kakav kralj,ima svoje podanike S lijeva na desno: Ramires, Willian, netko od mlađih jer koliko znam niti jedan iz prvog tima ne nosi Puma evospeed, Remy Rami & Matic & Willian & Oscar Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202531 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a1a9KHj0BJg jebote kakav kralj,ima svoje podanike Rami & Matic & Willian & Oscar U pravu si za Matića, mislio sam da on nosi Puma Evopower kao i Cesc, ali ipak nosi Evospeed. A ono nije Oscar nego Remy, Oscar nosi Adidas, a Remy ima ove Nike Tiempo.. @Igi Ne pratim ko kakve kopačke ima, znam to preko reklama, utakmica i pošto i sam igram nogomet onda kada kupujem nove kopačke gledam recenzije pa tu vidim od nekih igrača kopačke Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203113 Najbolje bi bilo da na ljeto postane pomoćnik Josea Mourinha umjesto Hollanda koji će nadam se putem samostalne trenerske karijere. Volio bih da zabije još 3 gola do kraja sezone - jedan Arsenalu, jedan u finalu Capital One kupa i jedan u finalu Lige prvaka u Berlinu. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203121 Vrijeme je za penzije, nema vise tog osjecaja kod Didija, stigle su ga godine i godine fudbala, jbg ne moze se igrat sa 46 godina u Engleskoj ligi. Treba ga imenovat za trenera napadaca. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203127 Gle, može on do kraja sezone odigrati još jednom-dva-tri puta važnu ulogu. Može opet on sjevnuti, povezati par tekmi s golovima. Uz to igramo i dva finala, a on je kralj finala. Do kraja sezone neka ga .A onda da postane desna ruka Josea Mourinha. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203142 Ja sam misljenja da svaka iole dobra ekipa treba u vrhu napada imati igraca velike i snazne konstitucije koji ce po potrebi biti ubacen u vatru,u srce sesnaesterca,pogotovo kada ti igra i rezultat ne idu po planu.Nekad se mora preskakati sredina i igrati dugim loptama gdje ce taj target men spustati suigracima lopte,zabijati glavom i slicno.A od Didera velicanstvenog Drogbe nema na svijetu u tome boljeg,pa taman on imao i 56 godina.Lik raznosi i u tome je idalje neprikosnoven. Kosarkaskim zargonom receno za velike i snazne centre "physical presence". Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203149 Ja sam misljenja da svaka iole dobra ekipa treba u vrhu napada imati igraca velike i snazne konstitucije koji ce po potrebi biti ubacen u vatru,u srce sesnaesterca,pogotovo kada ti igra i rezultat ne idu po planu.Nekad se mora preskakati sredina i igrati dugim loptama gdje ce taj target men spustati suigracima lopte,zabijati glavom i slicno.A od Didera velicanstvenog Drogbe nema na svijetu u tome boljeg,pa taman on imao i 56 godina.Lik raznosi i u tome je idalje neprikosnoven. Kosarkaskim zargonom receno za velike i snazne centre "physical presence". Ta snažna konstitucija je jedan dio priče Hamćo. Jer da je samo to važno ostavili bi mi Lukakua. Drugi dio priče je ISKUSTVO i SNALAŽENJE U PROSTORU. A to Drogba ima. Drogba se odlično snalazi u prostoru i fenomenalno barata loptom. Igrač koji ovako barata loptom ko naš Drogba je samo jedan na svijetu, a to je Phillip Lahm. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203159 Slazem se,ali onakvo gradjenje kao Drogba ja nisam vidio nikada.Jedini igrac koji nema potrebu skakati za loptom vec je hladno prsima proslijedi do saigraca. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203164 E o tome ti ja govorim. Zato je Drogba za nijansu bolji od T. Henryja. Prijavi
14. februar 2015.11 god. comment_203215 Najbolje bi bilo da na ljeto postane pomoćnik Josea Mourinha umjesto Hollanda koji će nadam se putem samostalne trenerske karijere. Volio bih da zabije još 3 gola do kraja sezone - jedan Arsenalu, jedan u finalu Capital One kupa i jedan u finalu Lige prvaka u Berlinu. Cuj da zamijeni Holanda, taj covjek je vazan za klubu vise nego Drogba, on ti je uz Fariu desna ruka Mourinha. Drogba u penziju treba i hvala mu na svemu, treba mu dati neku funkciju u klubu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.