11. august 2014.12 god. comment_183499 Sada se Bony mora dovesti, navija za nas, klasan je, i nije preskup, do 20 miliona se moze dovesti. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183502 Nikada prežaljeni i nikada zaboravljeni, omiljen igrač svakom City-evcu. I jedan klasik: Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183503 Sad ce se ponovo aktivirati prica o Cavaniu, pogotovo ako zaista bude Drogba tesko povrijedjen. Mada poznavajuci Mourinha nebi me iznenadilo da tu poziciju krpi sa Schurleom ili Mosesom. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183511 jbt gde ste našli to da je tolko povredjen to mora da je neko lupio il je laž meni stvarno ništa nije izašlo piše samo da je neizvesno da li će biti spreman za Barnli Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183512 jbt gde ste našli to da je tolko povredjen to mora da je neko lupio il je laž meni stvarno ništa nije izašlo piše samo da je neizvesno da li će biti spreman za Barnli Marca objavila 4-6 mjeseci. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183514 LOL Marca sačekajte službeno ali mislim da je prenapumpano pa Murinjo il neko bi se već raskokodakao o tome da je nešto ozbiljno Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183528 Čuj Bony. Ccc, pa što su onda pustili Dembu? Demba i Bony isti tipovi napadača. Truntavi sidraši. Idealna prilika da se Falcao dovede, jer je duplo bolji od Cavanija a cijena je tu negdje. Ipak se nadam da ovo nije istina za Drogbu. Didier Drogba's scan has revealed no serious damage and he could resume training later this week. #CFC Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183566 Nisu isti, Bony je barem troduplo bolji od Dembe, ali jebes ga. Meni nikako ne ulijeva samopouzdanje Drogba, ali eto, ima januar da se dovede drugi napadac, ako se pokaze losim. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183569 Čuj Bony. Ccc, pa što su onda pustili Dembu? Demba i Bony isti tipovi napadača. Truntavi sidraši. Možda jesu isti tipovi ali razlika u kvalitetu velika. Drogbina rola će biti van terena ove sezone. Ako da 5-7 golova, to će biti zlo. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183575 Ja se samo nadam da će Costa biti spreman i zagrijan i da će ga povrede zaobići jer ne vjerujem da bi nas u slučaju njegovog dugoročnog izostanka Drogba i Torres izvukli. Jesam li ja jedini koji nije pretežno sretan Drogbinim povratkom? Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183578 Ja se samo nadam da će Costa biti spreman i zagrijan i da će ga povrede zaobići jer ne vjerujem da bi nas u slučaju njegovog dugoročnog izostanka Drogba i Torres izvukli. Jesam li ja jedini koji nije pretežno sretan Drogbinim povratkom? Nisi jedini, ja se vec bojim da nista ni od ove sezone, jer nema drugog solidnog napadaca, vec to mora biti trolles i matori drogba koji ne zna ustopati lopte kako sam vidio vec... Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183595 Najvažnije od svega je da se ne radi o ozljedi 4 do 6 mjeseci, nego o klasičnom uganuću. Drogs će biti spreman čak i za prvo kolo. Ali nama treba dobar drugi napadač. Drogba može biti samo treći. Ponovio sam sto puta, većina vas to zna, ali ima i onih bolida koji misle da Drogba može nadomjestiti Costu, ali jbg godine su godine koliki god da je majstor. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183615 Kako dovesti Falkaoaoa kad u ekipi imamo Costu. Sta? Costu na klupu, a ovog ko prvog napadaca? Il obrnuto? Mislim da od tog nema nista, da pricamo o 4-4-2 pa hajd...i mene je strah sto se napada tice, Costa je perfekcija, ne samo sto sam euforican ovom predsezonom, nego i inace. A sad sta ce nam ponudit ostala dvojica, ostaje da vidimo. Nadam se ono najbolje moguce. Za mene bi Torres trebao biti glat drugi napadac sto se lige tice, Drogba tu i tamo, jer njemu svakako malo treba. Prijavi
13. august 2014.12 god. comment_183650 jebada je velika je jebada kada je špic u pitanju, Torres je panjčina on nije ni za 18-og napadača u to nema sumnje Drogba je star i ne može biti drugi napadač i ne daj Bože neke ozbiljnije povrede kod Koste ako ne dovedemo nekoga onda ga pušimo. Za onog Cuardada čitam 30 i kusur miliona pa daj jebo de ljeb koji je on kurac pa toliko vrijedi Prijavi
13. august 2014.12 god. comment_183665 jebada je velika je jebada kada je špic u pitanju, Torres je panjčina on nije ni za 18-og napadača u to nema sumnje Drogba je star i ne može biti drugi napadač i ne daj Bože neke ozbiljnije povrede kod Koste ako ne dovedemo nekoga onda ga pušimo. Za onog Cuardada čitam 30 i kusur miliona pa daj jebo de ljeb koji je on kurac pa toliko vrijedi Mozda i nije ni za 18og napadaca, al u ovoj situaciji jest za naseg drugog jebo te ljeb. A sto se cudis tim ciframa, transferi su postali preludi, nadam se da nasi nece bit takvi pa da ga plate toliko... Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183739 Cudrado vriijedi 30 miliona, cijena mu se podigla nakon SP-a, a njegov dolazak mogao bi značiti odlazak Schurrlea. Treba nam još jedan napadač u tome se slažem jer je Drogba uveliko u godinama a Torres mora otići za dobrobit kluba ali znamo naravno da neće. Prijavi
14. august 2014.12 god. comment_183751 Zar je moguće da Schuerrle ode? Nešto nije uredu s ljudima u našem klubu onda. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183780 Evo sad me mlađi brat pita za Drogbu, oće li ikad više u Chelseaju igrat... Ja reko neće a mali se rastužio skroz.. I kaže: "Ma kad dođe Mourinho vratit će se i Drogba" Mali je 3. razred.. :D :)>- Tako i bilo haha :D Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183788 Promjenite mu broj s 15 na 11... ;) http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/squad-number-changes.html Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183794 U junu kupio curi dres Drogba 11.. Kad je došao uzeo 15, reko jesam se isfuro.. I sad King spašava stvar ponovo :D Ovo je za mene ko penal protiv Bayerna 2012. :D Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183799 Vidim Drogba uzeo 11 aaa reko šta je ovo, sav srećan :) Kad ono jebeni Oscar uzeo osmicu, ee mislim da nije vredan tog broja i ovo se nije trebalo desiti. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183850 U junu kupio curi dres Drogba 11.. Kad je došao uzeo 15, reko jesam se isfuro.. I sad King spašava stvar ponovo :D Ovo je za mene ko penal protiv Bayerna 2012. :D Džaba, nećeš guzit :D Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183853 Džaba, nećeš guzit :D Jezik pregriz'o dušmane :D Što se Drogbe tiče, mislim da je ova 11-ka ispala slučajno, nakon što je Oscar skontao da može imati mnogo atraktivniju osmicu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.