Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nikada prežaljeni i nikada zaboravljeni, omiljen igrač svakom City-evcu.

x.giftumblr_n4p0xpBnTG1qaorn7o1_400.gif

I jedan klasik:

tumblr_mklduo0OEU1s1wvc8o1_500.gif

Sad ce se ponovo aktivirati prica o Cavaniu, pogotovo ako zaista bude Drogba tesko povrijedjen. Mada poznavajuci Mourinha nebi me iznenadilo da tu poziciju krpi sa Schurleom ili Mosesom.

Čuj Bony. Ccc, pa što su onda pustili Dembu? Demba i Bony isti tipovi napadača. Truntavi sidraši.

Idealna prilika da se Falcao dovede, jer je duplo bolji od Cavanija a cijena je tu negdje.

Ipak se nadam da ovo nije istina za Drogbu.

Didier Drogba's scan has revealed no serious damage and he could resume training later this week. #CFC

Čuj Bony. Ccc, pa što su onda pustili Dembu? Demba i Bony isti tipovi napadača. Truntavi sidraši.

Možda jesu isti tipovi ali razlika u kvalitetu velika.

Drogbina rola će biti van terena ove sezone. Ako da 5-7 golova, to će biti zlo.

Ja se samo nadam da će Costa biti spreman i zagrijan i da će ga povrede zaobići jer ne vjerujem da bi nas u slučaju njegovog dugoročnog izostanka Drogba i Torres izvukli.

Jesam li ja jedini koji nije pretežno sretan Drogbinim povratkom?

Ja se samo nadam da će Costa biti spreman i zagrijan i da će ga povrede zaobići jer ne vjerujem da bi nas u slučaju njegovog dugoročnog izostanka Drogba i Torres izvukli.

Jesam li ja jedini koji nije pretežno sretan Drogbinim povratkom?

Nisi jedini, ja se vec bojim da nista ni od ove sezone, jer nema drugog solidnog napadaca, vec to mora biti trolles i matori drogba koji ne zna ustopati lopte kako sam vidio vec...

Najvažnije od svega je da se ne radi o ozljedi 4 do 6 mjeseci, nego o klasičnom uganuću. Drogs će biti spreman čak i za prvo kolo. Ali nama treba dobar drugi napadač. Drogba može biti samo treći. Ponovio sam sto puta, većina vas to zna, ali ima i onih bolida koji misle da Drogba može nadomjestiti Costu, ali jbg godine su godine koliki god da je majstor.

Kako dovesti Falkaoaoa kad u ekipi imamo Costu. Sta? Costu na klupu, a ovog ko prvog napadaca? Il obrnuto? Mislim da od tog nema nista, da pricamo o 4-4-2 pa hajd...i mene je strah sto se napada tice, Costa je perfekcija, ne samo sto sam euforican ovom predsezonom, nego i inace. A sad sta ce nam ponudit ostala dvojica, ostaje da vidimo. Nadam se ono najbolje moguce. Za mene bi Torres trebao biti glat drugi napadac sto se lige tice, Drogba tu i tamo, jer njemu svakako malo treba.

jebada je velika je jebada kada je špic u pitanju, Torres je panjčina on nije ni za 18-og napadača u to nema sumnje Drogba je star i ne može biti drugi napadač i ne daj Bože neke ozbiljnije povrede kod Koste ako ne dovedemo nekoga onda ga pušimo.

Za onog Cuardada čitam 30 i kusur miliona pa daj jebo de ljeb koji je on kurac pa toliko vrijedi

jebada je velika je jebada kada je špic u pitanju, Torres je panjčina on nije ni za 18-og napadača u to nema sumnje Drogba je star i ne može biti drugi napadač i ne daj Bože neke ozbiljnije povrede kod Koste ako ne dovedemo nekoga onda ga pušimo.

Za onog Cuardada čitam 30 i kusur miliona pa daj jebo de ljeb koji je on kurac pa toliko vrijedi

Mozda i nije ni za 18og napadaca, al u ovoj situaciji jest za naseg drugog jebo te ljeb. A sto se cudis tim ciframa, transferi su postali preludi, nadam se da nasi nece bit takvi pa da ga plate toliko...

Cudrado vriijedi 30 miliona, cijena mu se podigla nakon SP-a, a njegov dolazak mogao bi značiti odlazak Schurrlea.

Treba nam još jedan napadač u tome se slažem jer je Drogba uveliko u godinama a Torres mora otići za dobrobit kluba ali znamo naravno da neće.

Evo sad me mlađi brat pita za Drogbu, oće li ikad više u Chelseaju igrat... Ja reko neće a mali se rastužio skroz.. 
I kaže: "Ma kad dođe Mourinho vratit će se i Drogba" 
Mali je 3. razred.. :D  :)>-

Tako i bilo haha :D

Vidim Drogba uzeo 11 aaa reko šta je ovo, sav srećan :) Kad ono jebeni Oscar uzeo osmicu, ee mislim da nije vredan tog broja i ovo se nije trebalo desiti.

U junu kupio curi dres Drogba 11.. Kad je došao uzeo 15, reko jesam se isfuro.. I sad King spašava stvar ponovo :D
Ovo je za mene ko penal protiv Bayerna 2012. :D

Džaba, nećeš guzit :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.