Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ušo Tito sinoć i za 25 minuta objasnio fudbal.. Joj al najbolje mi je bilo, pored naravnog ovog gola, kad se onaj balvan Šunjić zaletio da majstoru uzme loptu, a ovaj prvi dodir s njom i odmah mu fuljne kroz noge i pretrča ga onako sa 36 kuka ko da ga nije ni bilo.. Odmah šansa iskreirana. :D

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Francois Piraux: Potvređeno je da Murinjo želi da vrati Drogbu. Nema konkretnih detalja o ugovoru, ali je gotovo izvesno da će se nakon sezone ili dve pridružiti Murinjovom štabu. Konačno, Drogba hoće da igra fudbal i spreman je da se bori za još jedan trofej u jednoj vrhunskoj ligi.

Kad bi se Drogba vratio onda bi u klubu bili Drogba, Demba, Costa, Torres i Lukaku.. Neko će najebat, a mislim da ne treba žrtvovati Lukakua zbog Drogbe koji će se zajebavati pred navijačima godinu dana.. Jedino ako Lukaku sam ne želi napustiti klub..

A dobro jbt nisam mislio bukvalno zajebavati ali ne može se klub koji želi LŠ, PL, Fa cup oslanjati na tridesetsedmogodišnjeg igrača..

Ma ne treba se vračat, treba mu možda priredit neku oproštajnu utakmicu i njemu i Lampardu i Coleu, ali on je svoje što se igračkog dijela tiče kod nas odradio, najbolje je dao Chelsea-u, nema smisla to kvariti

Ako odlaze demba i lux, dovest ćaću jer nisu mi ona dvojica još sigurna

Trolles je neuništiv, uvijek za svoje najgore partije bude nagrađen ostankom u klubu. Dok je te politike nikad ne osvojili Premiership da Bog da.

Dok ne postanemo ozbiljan klub.

Drogs jeste prestar, ali ako dođe, to će biti pola godine i onda u stručni stožer.

Ma i samo prisustvo Didiera bi bilo od velike koristi za ekipu, slažem se da je on imao nabolji oproštaj od dresa Chelsea, ali ako baš želi igrati onda zašto to onemogučit našoj legendi, recimo u onim velikim utakmicama kada treba iskustva i znanja a znamo kako je te velike utakmice Didier rješavao, njegov ulazak zadnjih 10-15 min bi i sada mislim bio produktivno.

Ali opet se tu povlači mnogo pitanja recimo da li Chelsea može sebi dozvoliti da na klupi za rezerve jedno mjesto bude "žrtvovano" za praktično "igrača-trenera".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.