Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kazu da bi mogao od ljeta pojacati Romu . 

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ovu odjecu obicno oblace Arapi, a Arapi nisu jedino muslimani. Ima dosta Arapa koji su pravoslavci, mada malo ljudi koji ne zive tamo to zna.

i btw. ovo oblace jer je to kulturoloski uvjetovano, zbog klime isl. Znaci nije religijski uvjetovano.

Ima u Gazi pravoslavaca. Nece ni katolika biti jer ih vjesaju. Svaku djevojku koja se uda za NEmuslimana vjesaju ili kamenuju do smrti, jer je u islamu kazna za odmetnisto smrt.

Ima u Gazi pravoslavaca. Nece ni katolika biti jer ih vjesaju. Svaku djevojku koja se uda za NEmuslimana vjesaju ili kamenuju do smrti, jer je u islamu kazna za odmetnisto smrt.

To je u sunitskim državama. Kod šija je drugačije.

Hahahahahaha, ovo morate vidjeti. Prvi hip-hop muzički spot posvećen našoj legendi, dobra stvar...

Drogba Drogba Drogba to the Drogba Drogba everybody Drogba Drogba.

http://www.youtube.com/watch?v=1UWYUQxZ7-U

Jestel vidjeli Ramiresa sa tranzistorom ? 

Danas sam procitao da mu je Galatasaray ponudio produzenje ugovora na jos jednu sezonu. Procitao sam da postoji mogucnost i da predje u Liverpool, ali ta info je smijesna.

Sta da mu se kaze na to sto je donirao one silne novce porodicama nastradalih rudara u Turskoj i sto je pobesneo sto se to otkrilo da je on uradio,jer ne zeli da se reklamira tim putem. 

Ovakav se radja jednom u 100 godina,ovakav fudbaler,covek,ljudina... Mada ima vrhunskih fudbalera,ali njihovo van terena ne moze da se poredi sa ovom velicinom,sa ovim covekom. 

"Ljudski je da se pomogne, svako prema svojim mogućnostima, ali tužno je i jadno da se nesreća ljudi koristi kao lična promocija. 

Ne želim da moje ime niko nikada koristi u te svrhe. Neću da mediji od toga prave spektakl i na vestima o kojima se radi o najznačanijoj stvari na svetu, ljudskim životima, dižu tiraž preko humanitarnih akcija javnih ličnosti.

To nije u redu. Duboko saosećam sa porodicama nastradalih rudara u Somi. 

Ja sam osnovao fondaciju koja ima za cilj da pokuša da ublaži muke izazvane ovakvim i sličnim nesrećama, ali sam izričito protiv da se o tome bruji po medijima, već da sve ostane diskretno.“ napisao je reprezentativac Obale Slonovače u svom javnom obraćanju.

turkiši se opraštaju s ocem

http://www.youtube.com/watch?v=ZGc-tV1uKys

ostaje za vidjeti u koji će klub sada, ne vjerujem da će na bridge opet iako bi volio..

iščekujem sa velikim zanimanjem njegov i nastup njegove reprezentacije na SP-u, konačno ih je ždrijeb "pomilovao" i po meni imaju praktički jednake šanse sva 4 tima za prolaz skupine..

ajmooo les elephantesss ajmo didierčinooooooooo

Ovo je covek, uz Lamparda, zbog kojeg sam poceo da navijam za Celsi.

Najbolji spic kog sam ikada gledao, i najborbeniji fudbaler. Covek koji nema rec "predaja" u svom recniku. Zver.

Drogba na instagramu lajkao video svog gola protiv Evertona. Onaj legendarni gol. 
A ispod videa piše "Drogba going back to Chelsea.". PA vi sad vidite haha

precijenjen igrac :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.