16. maj 2014.12 god. comment_175035 Jel ovo prešao na islam ili se zajebaje haha? pa ne oblace to iskljucivo muslimani Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175040 Ovu odjecu obicno oblace Arapi, a Arapi nisu jedino muslimani. Ima dosta Arapa koji su pravoslavci, mada malo ljudi koji ne zive tamo to zna. i btw. ovo oblace jer je to kulturoloski uvjetovano, zbog klime isl. Znaci nije religijski uvjetovano. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175041 Pidy, evo sad sam vidio. Službeno je nula kršćana u Saudiji, ali ih ipak ima. There are more than a million Roman Catholics in Saudi Arabia. I to katolici, ne pravoslavci. Al dobro Drogba to malo radi marketinga. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175045 Ima u Gazi pravoslavaca. Nece ni katolika biti jer ih vjesaju. Svaku djevojku koja se uda za NEmuslimana vjesaju ili kamenuju do smrti, jer je u islamu kazna za odmetnisto smrt. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175049 Ima u Gazi pravoslavaca. Nece ni katolika biti jer ih vjesaju. Svaku djevojku koja se uda za NEmuslimana vjesaju ili kamenuju do smrti, jer je u islamu kazna za odmetnisto smrt. To je u sunitskim državama. Kod šija je drugačije. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175065 Hahahahahaha, ovo morate vidjeti. Prvi hip-hop muzički spot posvećen našoj legendi, dobra stvar... Drogba Drogba Drogba to the Drogba Drogba everybody Drogba Drogba. http://www.youtube.com/watch?v=1UWYUQxZ7-U Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175295 Danas sam procitao da mu je Galatasaray ponudio produzenje ugovora na jos jednu sezonu. Procitao sam da postoji mogucnost i da predje u Liverpool, ali ta info je smijesna. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175304 Sta da mu se kaze na to sto je donirao one silne novce porodicama nastradalih rudara u Turskoj i sto je pobesneo sto se to otkrilo da je on uradio,jer ne zeli da se reklamira tim putem. Ovakav se radja jednom u 100 godina,ovakav fudbaler,covek,ljudina... Mada ima vrhunskih fudbalera,ali njihovo van terena ne moze da se poredi sa ovom velicinom,sa ovim covekom. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175306 "Ljudski je da se pomogne, svako prema svojim mogućnostima, ali tužno je i jadno da se nesreća ljudi koristi kao lična promocija. Ne želim da moje ime niko nikada koristi u te svrhe. Neću da mediji od toga prave spektakl i na vestima o kojima se radi o najznačanijoj stvari na svetu, ljudskim životima, dižu tiraž preko humanitarnih akcija javnih ličnosti.To nije u redu. Duboko saosećam sa porodicama nastradalih rudara u Somi. Ja sam osnovao fondaciju koja ima za cilj da pokuša da ublaži muke izazvane ovakvim i sličnim nesrećama, ali sam izričito protiv da se o tome bruji po medijima, već da sve ostane diskretno.“ napisao je reprezentativac Obale Slonovače u svom javnom obraćanju. Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175315 Dobar je naš Didier, ali je Costa VEĆA LJUDINA od Didiera, a to će uskoro i pokazati kada pređe u CFC. Prijavi
22. maj 2014.12 god. comment_175456 turkiši se opraštaju s ocem http://www.youtube.com/watch?v=ZGc-tV1uKys ostaje za vidjeti u koji će klub sada, ne vjerujem da će na bridge opet iako bi volio.. iščekujem sa velikim zanimanjem njegov i nastup njegove reprezentacije na SP-u, konačno ih je ždrijeb "pomilovao" i po meni imaju praktički jednake šanse sva 4 tima za prolaz skupine.. ajmooo les elephantesss ajmo didierčinooooooooo Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175549 Ovo je covek, uz Lamparda, zbog kojeg sam poceo da navijam za Celsi. Najbolji spic kog sam ikada gledao, i najborbeniji fudbaler. Covek koji nema rec "predaja" u svom recniku. Zver. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176046 Drogba na instagramu lajkao video svog gola protiv Evertona. Onaj legendarni gol. A ispod videa piše "Drogba going back to Chelsea.". PA vi sad vidite haha Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176048 Kakvu je sinoć golčinu uvalio Zmajevima. Ako možete postavite. Onaj slobodnjak Trolles samo može sanjati. Drogbu za trećeg napadača Plavaca ko što je Pizarro u Bayernu. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176049 Nije sad golcina, slobodnjak po sredini gola. Losa reakcija Begovica :D Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176050 Ocerupo je krila zmajevima :D http://youtu.be/lCNj02ixoeU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.